Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.668
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denizbonus'u kapattırmak için müşteri hizmetlerini arayıp özel bir teklif alan oldu mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenun

Denizbonus'u kapattırmak için müşteri hizmetlerini arayıp özel bir teklif alan oldu mu arkadaşlar?

Ben bir kere aramıştım. Kapatmak istiyorum hiç bonus kazanamıyorum demiştim. Karşılıksız teklifsiz direk 50TL bonus vermişlerdi ve eklemişlerdi şimdilik bonusu kullanın, tekrar istemezseniz ileride kapatırsınız demişlerdi.

Zaten kapatmıcaktım bonusu almak için yapmıştım. Bide yağlı müşteriyim ondan vermiş olabilirler.
  • datox D kullanıcısına yanıt
    Şu kadar süre kapatmama taahhüdü istediler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenun

Şu kadar süre kapatmama taahhüdü istediler mi?

Hayır istemediler kesinlikle. Söylediler herhangi bir taahhütsüz yüklüyoruz memnuniyetiniz için dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

bugun beni aradılar Denizbonusunuz hayırlı olsun güle güle kullanın diye 10 Haziran dan itibaren 3 ay boyunca aylık 250 tl lik harcayın 50 tl bonus istermisiniz dediler isterik dedim yalnız eski aldığınız taksitli işlemler de kabul ediliyor dedi ezgi hanım önemli olan Extre me yansıyan tutarın 250 tl olmasıymış

Arkadaşım sana teşekkürler.
    Senin yazıyı okuduktan sonra denizbank ın sitesindeki iletişim kısmına bir mesaj yazdım ve bende bu fırsattan yararlanmak istiyorum aksi takdirde kartımı kapatacağım dedim. 1 saat sonra müşteri hizmetleri beni aradı ve hemen kampanyaya dahil etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamo843 -- 20 Mayıs 2014; 23:00:57 >
  • Ben internet subesinden kontrolumde onumuzdeki ekstreye 72 tl aidati gorunce telefon acmistim evvelsi gun bir bayan aradi yarim saat dil doktu yine kabul etmedim kapattirmakta israr edince zoraki iptal ediyorum dedi bu seneki aidati anca boyle siyittirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamo843

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

bugun beni aradılar Denizbonusunuz hayırlı olsun güle güle kullanın diye 10 Haziran dan itibaren 3 ay boyunca aylık 250 tl lik harcayın 50 tl bonus istermisiniz dediler isterik dedim yalnız eski aldığınız taksitli işlemler de kabul ediliyor dedi ezgi hanım önemli olan Extre me yansıyan tutarın 250 tl olmasıymış

Arkadaşım sana teşekkürler.
    Senin yazıyı okuduktan sonra denizbank ın sitesindeki iletişim kısmına bir mesaj yazdım ve bende bu fırsattan yararlanmak istiyorum aksi takdirde kartımı kapatacağım dedim. 1 saat sonra müşteri hizmetleri beni aradı ve hemen kampanyaya dahil etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bize teklif etmezlerki boyle seyleri

• yakala kampanyasından 35 tl yatmış arkadaşlar.
  • Murat_çavuş kullanıcısına yanıt
    oo iyimiş bu. 2 taksitle 200 tl'lik alışveriş yapayım 100 lira bonus gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin45

oo iyimiş bu. 2 taksitle 200 tl'lik alışveriş yapayım 100 lira bonus gelsin...

Asıl mesele üye iş yeri olan eğitim sektöründe nereden yapılabilir bu harcama?
  • legendim kullanıcısına yanıt
    bereket versin banada yatmış 35 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendim

yakala kampanyasından 35 tl yatmış arkadaşlar.

Yakala hangi kampanya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür54

quote:

Orijinalden alıntı: legendim

yakala kampanyasından 35 tl yatmış arkadaşlar.

Yakala hangi kampanya?

her 75 tl ye 5 tl toplamda 35 tl bonus kampanyası
  • sivribey S kullanıcısına yanıt
    bana da yatmış ama sadece 15
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Kampanya açıklamasında yazıyormuş: okul, dershane ve yaz okulu ödemesini Deniz bonus’la yapın, ilk taksit kadar Bonus kazanın! diye. Bana uymaz malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin45 -- 3 Haziran 2014; 8:46:14 >
  • quote:

Kampanya açıklamasında yazıyormuş: okul, dershane ve yaz okulu ödemesini Deniz bonus’la yapın, ilk taksit kadar Bonus kazanın! diye. Bana uymaz malesef...

Ben de zaten onun için nasıl üye iş yeri bulacağız da harcama yapacağız diye.
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Evet ben başta açıklamayı fark etmemiştim. HB gibi sitelerden kırtasiye - ofis harcaması gibi bir harcama eğitime girer mi ki diye düşünüyordum
  • quote:

Evet ben başta açıklamayı fark etmemiştim. HB gibi sitelerden kırtasiye - ofis harcaması gibi bir harcama eğitime girer mi ki diye düşünüyordum

Sanmıyorum çünkü harcama yapılan pos cihazının hangi sektöre kayıtlı olduğuna dikkat ederler ama yinede öğrenmek lazım eğer sizin dediğiniz gibi bir durumu kabul ederlerse süper olur gerçekten.
  • quote:

bana da yatmış ama sadece 15

Bana yakala kamp. 40 tl bonus yatmis sok oldum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.