Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu harcadığın bonus kadar hediye kampanyasındaki kullanılan bonus'lar ne zaman yatacaktı bilgisi olan var mıdır?
  • mobydick M kullanıcısına yanıt
    10 Haziranda yatacaktı, 20 Hazirana kadar harcama süresi vardı. Bekliyoruz yatmasını
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaa, 35 lira değil miydi max? Sana torpil geçmişler
  • 200 tl bonus
    deniz bonus ile turızm harcamalarınıza 200 tl bonus..31 agustosa kadar yapacagın her 200 tl harcamanıza 10 tl max.200 tl....TATIL YAZ 3280 E GONDERIN......
    LINK YOK MESAJ GELDI
  • turizm harcamasi derken ' neler dahil olaki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    bizim çocuğun okulda TEB postu var.Hep tek çekim ödeme yapıyorum.Yinede kampanyaya dahil olur mu?
  • siegen S kullanıcısına yanıt
    http://www.bonusdenizbank.com/denizbonus/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=2461&title=deniz+bonus%92a+ozel,+egitim+sektorunde+ilk+taksit+kadar+bonus+firsati!

İlk taksiti dediğine göre taksitli işlem yapmak gerekiyor 2x100 şeklinde yapabilirsiniz.Yine de mh arayın kesin bilgiyi onlar verirler.
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    aradım taksit gerekmiyor dedi işallah doğrudur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siegen

aradım taksit gerekmiyor dedi işallah doğrudur...

Taksitli harcama yapman gerekiyor taksit kadar bonus verecen max 100 tl

• Özgür54 Ö kullanıcısına yanıt
    hocam zaten peşi ödemede kampanya kapsamında.3 taksit diyor.

Denizn Bonus'tan Eğitim sektöründe Peşin harcamalarınıza 3 Taksit, Taksitli Harcamalarınıza +3 Taksit
  • İnternet alışverişlerinde her 75 liraya 5 lira toplamda 25 lira puan kampanyası başlamış.

sanal yazıp 3280 e göndermek gerekiyor. mesajdan sonra yapılacak işlemler dahil ediliyor.

Birde takım kartlarına 40 lira puan kampanyası uzatılmış.
  • Bugun sabah 33.35 tl bonusum.vardı.oglen baktim.markette 30 tl daha gelmis ne alaka ise?

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde banada 30tl bonus extradan yatmış. Neden yattığını bilen biri bizi aydınlatırsa memnun oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wernice

Aynı şekilde banada 30tl bonus extradan yatmış. Neden yattığını bilen biri bizi aydınlatırsa memnun oluruz.

Ben lukoil kampanyasından yattığını düşünüyordum. Tabi katılmadıysanız farklı bir durum da olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooo denizbank herkese şapır şupur bize yarabbi şükür. baktım bi umutla ama yansıyan bişey yok
  • bende bişey yok...ne olakı bu 30 merak ettim şimdi
  • iyi oldu bu konu
  • Kampanya Detayları:

Kampanya 6 -21 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak market, giyim, restoran ve elektronik harcamalarında geçerlidir.
    Kampanya tarihleri arasında tek seferde yapacağınız ikinci 100 TL ve üzeri sonrası harcamaya 10 TL, toplamda 30 TL Bonus kazanılabilecektir.
    Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 30 TL bonus kazanabilir.
    Kazanılan bonuslar 3 Temmuz‘da kartlara yüklenecektir, 14 Temmuz gün sonuna kadar kullanılmayan bonuslar 15 Temmuz'da geri alınacaktır
    Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Kampanyaya katılmak için, harcama yapmadan önce; YAZ yazıp 3280'e sms gönderilmelidir.
    Tüm kartlar için kampanya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
    Bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyaya ticari kartlar dahil değildir.
    Taksitli işlemler kampanyaya dahildir.
    Online işlemler kampanyaya dahil değildir.

http://www.bonusdenizba...l,+30+tl+bonus+firsati!

• quote:

Orijinalden alıntı: melih06

quote:

Orijinalden alıntı: wernice

Ben lukoil kampanyasından yattığını düşünüyordum. Tabi katılmadıysanız farklı bir durum da olabilir.

Ama.markette kullandim.lukoil deki kampanya sadece orda kullanilir benim. Bildiğim
    @Bukalemun ?

• Anlaşılan yatan lukoil. Başka yerde kullandıysanız borç olarak yansıtılma ihtimali yüksek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.