Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende carrefor da kullandım bonusu ama müşteri temsilcisi baştan savmak için sistemsel hata olduğunu bu hafta içi yükleneceği söylendi.
  • Şimdi aradım Denizbank'ı. Nerde bizim kazan bonusları bakiim dedim verdim veriştirdim. Tamam abi bu hafta yatıracaz söz dediler. Şaka maka bu hafta içi yatacakmış inşallah.
  • rasmoon kullanıcısına yanıt
    Ben anlamadım valla bu denizbankı, burger king kampanyası bonusu da yatmamıştı onun hakkında da kayıt açmak istedim böyle bir kampanyamız yoktur göremiyorum dedi mh bişe diyemedin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jebaha J kullanıcısına yanıt
    Az önce şöyle bir mesaj geldi arkadaşlar kontrol edin bonuslar yatmış, bizi mi duydular ne:)

Kampanya kazaniminiz ile ilgili talebiniz olumlu sonuclanmis olup tutar kartiniza yuklenmistir. Iyi gunler dileriz.

• 40 + 59 luk işlem yapmıştım. 40 beklerken 20 yatmış
  • aradım müş.hiz. karşıma şakirin biri çıktı...dedim bizim bonusları yatırmamışın..sordu msj attınmı attım...onay mesajı geldımı geldı....sektör kodundan bahsetmeye basladı dedım sallama her zaman alışveriş yaptıgım yer market olarak gecıyor...sızı kısa sure hatta bekletecem dedı ıyı beklerız dedım....sonra 1 hafta ıcınde yuklenecegını soyledı dedım son kul.ayın 20 si...size ek sure tanırlar dedi....tamam dedım kapattım
  • Şaka gibi ben de baktım şimdi 35 yatması gerekirken 15 yatmış:S

• jebaha J kullanıcısına yanıt
    Şunlara bak yaa. 20 şer lira kesmişler mi ne? Diğer arkadaşlarda kontrol edip yazabilir mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin45 -- 17 Haziran 2014; 15:28:31 >
  • benimde 30 bonus harcamıştım 15 bonus yatırmışlar
  • 50 TL bonus kullanarak 75 TLlik alış-veriş yapmıştım. 40 TL yatması gerekirken 25 TL yatmış

• bende 50 TL bonus kullanarak 90 tl lik alışveriş yapmıştım 25TL yatmış
    müşteri hizmetlerini arayan oldumu acaba ???
  • Şu an konuşuyorum denizbankla, kayıt açtırdım müş. hizmetlerine. Basbayağı hata var. Extremi tekrar inceledim, telefondaki yetkili de baktı bir sorun olduğu kesin. Herkes arayıp düzeltilmesini talep etsin. Bugün yarın size geri dönerler dedi bakalım bekleyeceğiz...
  • açıklama olarak bişey yok 21 lirada bana yatırmışlar
  • Arkadaşlar bana bu ayki extrede Lukoil bonus yatmıs görünüyordu cumartesi 2 defa lukoile gittim ama bonus gozukmedi defalarca mh aradik kayit actirdim dun arayip ogrendim ben markette kullanmisim lukoil bonusu bana yardimci olabilecek arkadas var mi lutfeen sayin Denizciler

Lukoil bonusunu lukoil dısında nasil kullanmis olurum acil yatdim extremi atiyor bu ayki

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Arkadaşlar bana bu ayki extrede Lukoil bonus yatmıs görünüyordu cumartesi 2 defa lukoile gittim ama bonus gozukmedi defalarca mh aradik kayit actirdim dun arayip ogrendim ben markette kullanmisim lukoil bonusu bana yardimci olabilecek arkadas var mi lutfeen sayin Denizciler

Lukoil bonusunu lukoil dısında nasil kullanmis olurum acil yatdim extremi atiyor bu ayki

Gecen ay 150X5 markete 50 tl bonus gelmisti onu da BAHAR kampanyasindan hatta onun 40 tl sini markette kullanmistim gecen ay 10 tl bonusu kalmisti oda haziran ayinda silindi kabulum ama nerde LUKOİL puani bana kullanmişsiniz diyor deli oluyorum

Extrem haziran yukaridadir ilginiz icin tesekkur ederim

@rueta
    @ergin45
    @FATIH

• quote:

Arkadaşlar bana bu ayki extrede Lukoil bonus yatmıs görünüyordu cumartesi 2 defa lukoile gittim ama bonus gozukmedi defalarca mh aradik kayit actirdim dun arayip ogrendim ben markette kullanmisim lukoil bonusu bana yardimci olabilecek arkadas var mi lutfeen sayin Denizciler

Hocam en güzel çözüm Denizbank tan uzak durmak:) Bu kadar düzensiz şuhursuz ne yapacağını bilmez banka görmedim. Citibankı almalarından belli. Kişisel verilerimi satın alıp müşterileri yaptılar. Bonus kazandım mı kazandım. Ama ne mücadelerle....

• erenun E kullanıcısına yanıt
    Hocam bana yatan bonusu kullanmisim tam 45 dakika hesap yaptim puan cetveli cizdim yeminle.

Bu arada anneler gunu 40 tl bonus yatmamis 15 tl yatmis arayacam ben usanmayacam onlar usanacak

• quote:

Hocam bana yatan bonusu kullanmisim tam 45 dakika hesap yaptim puan cetveli cizdim yeminle.

Bu arada anneler gunu 40 tl bonus yatmamis 15 tl yatmis arayacam ben usanmayacam onlar usanacak

Ben usandım hocam:)
    Şikayetvar.com u tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenun -- 17 Haziran 2014; 20:10:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenun

quote:

Ben usandım hocam:)
    Şikayetvar.com u tavsiye ederim.

Ara ara hocam simdi aradım Turgay bey cıktı azimle mıçan duvar delermiş ben sana diyeyim cumaya kadar düzeltilecek dedi sana diyeyim ben.20 tl yi erit kulan dedi sigara alacam evde 1000 tl lik sigara oldu.

• erenun E kullanıcısına yanıt
    Kazan kampanyası için aradım az önce bes dkka bekledim telde mh dedi eksik yatmıs kayıt actık yrn size dönüş yapacaklar dedi. Arkadaslar eksik yatanlar kayıt açtırsın mhyi aray

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.