Merhaba arkadaşlar, Migros'un yeni çıkardığı MoneyPay uygulamasının tüm fırsatları bu başlık altından yazılabilir. ***Para yüklemede kredi kartı görünüyor. Enparası olanlar buraya bakiye yükleyip sonradan taksitlerdirme deneyebilir. Fiziksel kart mevcut. Fiyat 5 TL’ dir. Fırsat 1: Kasadan ilk yüklemeye 5 TL hediye. -- HENÜZ NET DEĞİL. NETLEŞİNCE BİLGİ VERECEĞİM. Fırsat 2: IKEA %7 iade. En fazla şu kadar kazanılır(iade edilir) bilgisi yer almıyor. Fırsat 3: Boyner %10 iade. En fazla şu kadar kazanılır(iade edilir) bilgisi yer almıyor. Fırsat 4: Morhipo %3 iade. En fazla şu kadar kazanılır(iade edilir) bilgisi yer almıyor. Migros indirimleri ana konusu 👇 https://forum.donanimhaber.com/migros-guncel-kampanya-ve-firsatlari-ana-konu--132645733 |
Migros - MoneyPay Fırsatları
-
-
Takipte kalalım. -
Moneypay kartı mağazalar veriyor mu -
Herkes Bir şey Çıkarıyor. Yetişemez Olduk
-
Migros hediyem kartları ona yükleyebilsek bari -
quote:
Orijinalden alıntı: bulutcuk
Moneypay kartı mağazalar veriyor muFiyat 5 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurul -- 12 Ocak 2021; 21:47:50 > -
Bakalım ne ilginçlikler ortaya çıkacak. Takipte kalalım.🤔 -
4 tl alıyor -
Takip
-
Ne kadar yüklediniz hocam, istenilen tutar oluyor mu, bir ara sadece 25, 50 ve 100 olarak yükleme yapıldığı söylenmişti -
takip,
-
siteden anladığım kadarıyla param altyapısını kullanacak galiba.. param kendine yetişemiyor daha. inşallah migros en kısa sürede param ile bu işin olamayacağını farkına varır.. -
Money puanları bu karta yükleyip kullanabilsek iyi olurdu ama öyle birşey göremedim sitede, standart bir kart sadece -
Ücretleri burda yazıyor 5 lira kart ücreti
-
Takip -
100 tl yükleme yapabilen varmı aranızda migros kasadan ?
-
puan yüklenirse iyi yoksa çöp
-
takipte kalalım. -
takip
siteden anladığım kadarıyla param altyapısını kullanacak galiba.. param kendine yetişemiyor daha. inşallah migros en kısa sürede param ile bu işin olamayacağını farkına varır..
|
Nakit para ile yukleme yapacaksak ne anladık bu işten. Param cebimde durusun daha iyi |
Gayette şu an suç işliyorlar önceden haber vermek şartıyla sözleşme değişikliği yapabilirler ama bu şekilde kafasına göre sistemi kapatıp ben yaptım oldu diyemezler. Yasal süre içinde sözleşme değişikliğini kullanıcılarına bildirirsin kullanan şartları kabul ederek kullanır kullanmayanda parasını çeker uygulamayı siler bu işin kuralı budur. Edit: Ben uzun süre önce bu uygulamayı kullanmayı bıraktım şimdi son duruma bakınca yerinde bir karar almışım. İçerde param kalmış olsaydı baya uğraşırdım bu iş bilmezlerle. |
Anadolu şark kurnazlığı yapacaksın diye mahkemeyi gereksiz yere meşgul edeceksin bir de 2 3 yıl daha borcunu ödemeyeceksin öyle mi? İşte bunun gibiler yüzünden firmalar doğru düzgün kampanya yapmıyor artık. Nasıl aldıysan öyle öde borcunu umarım faiziyle hesaplarına haciz koyup söke söke alırlar |
Piyasadaki kartlara göre avantajı olmazsa çöp olması kaçınılmaz Aynı özelliklere sahip bir ton çeşit kart var |
Yav artık bırakın bu moneypay boş iş artık |
MoneyPay bu kafayla bir de Param altyapısıyla giderse; eskiden yapı kredi Nuvo gibi şimdilerde bonus piu gibi ölü doğmuş olur çöp oğlu çöp moneypay bi bitmedi gitti dahası avrupanın çöpü yetmedi Çinin çöpünü de ithal ediyoruz çöp |
Yakında ininal gibi olacak zaten. Millet yazıp çizmeye devam etsin. |
Hazır limit neden bu kadar tartışılıyor? Faydası nedir? Yedi gün sonra ödeyecek olduktan sonra kredi kartı ile harcamak daha mantıklı değil mi? Kaçırdığım husus nedir? |
Benzer içerikler
- bim parfüm
- bim kokoreç fiyat
- bebemoney nasil kullanilir
- bim soğuk baklava
- şoray et-sucuk resimleri
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X