kart ile Maksimum yükleme ne kadar ki ? |
Migros - MoneyPay Fırsatları (3. sayfa)
-
-
İşlem başı 300 ₺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Migrosta moneypay yukleyince market kampanyasina sayiyor mu. Deneyen var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onu hiç hatırlamıyorum
-
sayıyor
-
parca parca yukleme varmı komısyon kartla 4 Tl mi kasıyerler bilgilimi konu ıle ılgılı
-
Karttaki parayı geri çekme gelirse market kampanyası yapılır karı t ye ekliyim bi bakalım -
migros kasasında moneypay hazır limit ile alısveris yaptım. ödemesinin 30 gün sonra faizsiz olduğunu söylediler. doğru ise çok ii.
bu konuda bilgisi olan var mı?
-
Doğru ödemeyi 30 gün sonra ve faizsiz yapıyorsunuz -
300 lira limitli.quote:
Orijinalden alıntı: arcnleomigros kasasında moneypay hazır limit ile alısveris yaptım. ödemesinin 30 gün sonra faizsiz olduğunu söylediler. doğru ise çok ii.
bu konuda bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
parca parca yükleme var sınır yok kk ile 4 nakıt 2 tl her yuklemede komisyon alıyor
-
maximum genç için acayip iyi bir haber şu kampanyalar ile iş görür.
- maximum genç market 50/10
- maximum genç mobil temazsız 50/10
- maximum mobil temazsız 75/5
- maximum genç 100/15 temazsız ödeme
- 4. 175 TL'lik market alışverişine 60 TL maxipuan
- migrosun %0.6'lık maxi puanı
Ayrıca işlem limiti 300 TL miş kredi kartı ile 4 TL ye tüm maxipuanlarınızı vs yükletebilirsiniz param %4 , altun gold da yaklaşık %4 komisyon ile yükletiyor. Puan dönüştürmek için çok iyi bir tercih...
-
Ne demek istediniz hocam? -
puan yükleme puanı olmaz gibi, 50-100-150-200 şeklinde yükleme tipi seçilebiliyor
bunun yerine migros hediyem karta yüklenir, ordan harcanır zamanla
o detayı bilmiyordum ben puanları nakite dönüştürmek için demiştim bu hafta deneyip burayı güncellerim ayrıca istanbulkart ve hediyem karttan da yüklemeyi deneyeceğim.
çok fazla altun gold ve param'dan puanları nakite dönüştüren var. Atıyorum 200 TL yükleyip üstünü de param ile halledebilirler.
özellikle istanbul kart olursa işler değişir çünkü bazı sosyal yardım ödemeleri istanbul karta yükleniyor ama hiç sanmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 24 Ocak 2021; 23:1:11 > -
hocam maximum genç kampanyaları üniversite öğrencilerine özel onu soruyorsanız sizde çıkmıyor olabilir.
puan konusunda eğer kredi kartından çekiyorsa mantıken puan ile de yükleme olabilir , hediyem kart'a vs yüklenebiliyor çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 24 Ocak 2021; 22:58:45 > -
istanbul kart sadece nakit yüklemequote:
Orijinalden alıntı: caseono detayı bilmiyordum ben puanları nakite dönüştürmek için demiştim bu hafta deneyip burayı güncellerim ayrıca istanbulkart ve hediyem karttan da yüklemeyi deneyeceğim.
çok fazla altun gold ve param'dan puanları nakite dönüştüren var. Atıyorum 200 TL yükleyip üstünü de param ile halledebilirler.
özellikle istanbul kart olursa işler değişir çünkü bazı sosyal yardım ödemeleri istanbul karta yükleniyor ama hiç sanmıyorum
Boyner ödemesi yaptım yüzde 10 geldi yarım saat içinde -
Arkadaşlar bu kart fiziki olarak nerelerde satılıyor
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X