Haftasonuna özel 1lt kola/fanta/sprite 28.50 TL kampanya olacakmış < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 12 Temmuz 2024; 19:15:26 > |
MİGROS - HAFTASONU İÇECEK İNDİRİMİ
-
-
bedava verin gene de almayacak milyonlar var.
-
Bunun neresi kampanya, sıcak fırsat?
-
ne yapalim, oturup yas mi tutalim onlar adina.
-
boykot yeterli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 12 Temmuz 2024; 21:52:41 > -
bu ay işe yarar bir indirim olmadı daha migrosta
-
asitli, bir sürü zararlı madde içeren bu sıvıları içmemek için akıl ve mantık yerine, hamaset kullanan bir toplumun, burnunun şeyden çıkma ihtimali sıfır. -
Etkileyiciymiş kampanya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskes1903 -- 12 Temmuz 2024; 22:20:42 > -
-
İndirimlerin bana göre sebebi artık rezil seviyede olan asit durumundan dolayı insanların gazsız şekerli içeceklere yönelmesi. Yani ülke ortalama sıcaklığının bu kadar yüksek seyrettiği yıllarda hangi bakkal, market gelen malı anında gölgeye alıyor ki? Güneşin altında sudan farksız oluyor sen ne kadar alıp evde buzdolabında tutarsan tut. Marka fark etmiyor bu olay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 12 Temmuz 2024; 22:32:20 > -
emin misiniz almayacaklarına ?
Her Gün 1 Komik VideoyoutubeManisa'da Bedava Mesir Macunu İzdihamı ve Kazana Düşen Adam #komik #komikvideolar #keşfethttps://www.youtube.com/watch?v=PNd-cGlv6nM -
Stok yaptım.
-
evet sadece turkiye'de iciliyor. yurt disinda yasak zaten hepsi!
dunyanin en buyuk gida firmsinin, gelismis ulkelerde en cok staan urunun sadece turkiye satildigini dusunen bu kadar cahil bir kesim oldukca maalesef bu ulkeden hic bir sey olmaz.
-
İmmmhh yarın alayım 🤤 -
Bekle bekle düşer -
Daha Daha da Tod süper dolu paket kodları kazanmak için iyi fiyat gibi 6x28.5=171 tl.
-
A101 de zaten bu fiyat fanta
-
Bu fiyat konu açılmayacak derecede ufak indirim. Kaldıki bence cococola markaları tadını bozdu. Hiç beğenmiyorum.
-
İcme abi bu zehri. Katillerin sponsoru olma.
bedava verin gene de almayacak milyonlar var. |
ne yapalim, oturup yas mi tutalim onlar adina. |
boykot yeterli |
asitli, bir sürü zararlı madde içeren bu sıvıları içmemek için akıl ve mantık yerine, hamaset kullanan bir toplumun, burnunun şeyden çıkma ihtimali sıfır.
|
hamas'a mi sponsor olmuslar? |
evet sadece turkiye'de iciliyor. yurt disinda yasak zaten hepsi! dunyanin en buyuk gida firmsinin, gelismis ulkelerde en cok staan urunun sadece turkiye satildigini dusunen bu kadar cahil bir kesim oldukca maalesef bu ulkeden hic bir sey olmaz. |
Bunun neresi kampanya, sıcak fırsat? |
Bim de kendi kolasıyla aynı fiyata yakın verdiler.Kimse almasın market markalarından daha ucuza verirler yine kimse almazsa maliyetine bile verirler çünkü 1.öncelikleri para değil insanlara kolayı içirmek.Boykot nedeniyle almıyorum çevremdekilere de aldırmıyorum. |
Kola, Fanta, Sprite.. bunların hiçbirinin asiti yok, tamamı leş. Asitini bozmamış hangi kola markasını önerirsiniz arkadaşlar? |
Benzer içerikler
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- bim soğuk baklava
- afyon eko sucuk yorumları
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- deli2go ne demek
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X