Nkolay Kampanya ve Fırsatları
-
-
Referans kodu isteyen yazabilir.bölüşebiliriz -
Bu nasıl bir banka anlamadım. Bir tane kampanyası mevcut müşteriye olmaz mı?
Tamam avans açısından iyi bir hizmeti var ama normal kampanya da yap ki harcamaları sana kaydırayım.
Anlam veremiyorum valla.
-
Bana gelen epostada yeni müşteri ibaresi yok ayrıca max 500 tl kazanabilirsiniz diyor .
https://www.nkolay.com/kampanyalar/faturakampanya100 -
Kişiye özel demek ki -
bu mail bize gelmese de katılabilir miyiz deneyen oldu mu daha önceki kampanyalarda
kampanya koşullarında mobilden hiç fatura ödememiş kişiler katılabilir, bu koşula uyuyoruz ama herhangi bir mail sms vs gelmedi
sizce kampanya iadesi verirler mi
-
Hocam bana da e-posta yolu ile geldi. Yalnız sana özel ibaresi var. Eski olup özel mesaj gelenlere kazanım 5 fatura 100 er tl şeklinde. -
Mail bana da gelmiş ilk ödemeyi yaptım bakalım ne zaman gelecek iade -
Bu arada e-posta spama yada tanıtımlara düşmüş olabilir. Bende öyleydi. Kontrol etmek de fayda var -
Dostlar tavsiye eder misiniz nkolayı kayıt olmaya değer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regalok -- 24 Temmuz 2024; 16:47:28 > -
Yok hocam anlamsız. Hiçbir özelliği olmayan bir banka. Mevcuta promosyon veya kampanya gibi güzellikler de yapmıyor. Girmeniz anlamsız bence. Bende hesabımın silinmesi için talimat verdim.
-
Geldi mi iade?
-
Yok hocam henüz gelmedi -
Neden toplamda değil de totalde? Farkı nedir? -
Farkı olmadığı için onu yazmayı tercih ettim hocam 😀 -
⦁ Kampanyadan kazanılan ödüller, haftalık olarak N Kolay sanal karta yüklenecektir.
Acaba her hafta aynı gün mü kazanımları yatiracaklar.mesela her pazartesi .
Veya fatura ödedikten 1 hafta sonra mı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 28 Temmuz 2024; 21:12:12 > -
Nkolay kampanya konusunda sıkıntılı firma. Kampanya yaptığında önce herkese açık gibi gösterir sonra kişiye özel gibi yapar ama sonunda kişiye özel dediğini de yatirmaz. Kumar oynamak isteyen buyursun. -
Referans atacak varmı üye olacağım... Böklüşelim
-
Bana az önce sms geldi. Yeni müşteri ibaresi yok. Daha önce fatura ödememiş ibaresi var. Çokta güvenmiyorum tabi N kolaya
Benzer içerikler
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- 5 kg şeker - a101
- bim dijitsu televizyon yorumları
- spotify premium hediye etme
- aşımsız prime 30 gb
- black friday ne zaman 2024
- amazon prime günleri ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X