Şimdi Ara

Nkolay Kampanya ve Fırsatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
29
Favori
12.065
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatura iadesi geldi kampanyada sıkıntı yok faturaları ödemeye devam.

Ayrıca referansla üye olmaya dostluk gününe özel 500 TL veriyor yarı yarıya bölüşebiliriz üye olan arkadaşlarla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    7. Günde iade gelmiş oldu demekki böyleymiş haftalık olarak dedikleri

• 366.gün kullanıcısına yanıt

28 temmuz da 2 fatura ödemiştim.banada bugün iade gelmiş.o zaman bugün herkese geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 30 Temmuz 2024; 22:11:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    O zaman iade günleri salı 7. gün şartı yok

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Son durumda öyle oluyor evet hocam.

• referansla üye olana 500 tl kampanyasında bugün son gün üye olanla ödülü paylaşabiliriz.

• Referansımla Nkolaya üye olana 400 tl ödeme yapıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @Loma denilen herifin davet koduyla Nkolay hesabı açtım. Dostluk kampanyası olduğu için davet kodu girildiğinde kod sahibinin sanal kartına 500 tl yükleniyor. Kendisinin davet kodu üzerinden hesap açtım. 410 tl vereceğini söyledi. Dünden beridir mesajlarıma cevap vermiyor.
    Kimse bu herifin davet kodu üzerinden hesap açmasın. Allah bildiği gibi yapsın bunları.

• Loma L kullanıcısına yanıt
    Sen önce mesajlarıma cevap ver. 410 liram nerede? Davet kodunla hesap açtım, göndermedin paramı.

• Adam 500 lira kazanmak için kod paylaşacak ama sonra 400 lirasını hesap açana vereyim diyecek ve buna inanan çıkacak. Bazen beleşten para hırsı insanı kör ediyor taraf fark etmeksizin.
    --------------------
    Daha önceden Tosla'dan fatura öderken dekontta Nkolay yazıyordu şimdi o fatura ödeyeceğim şirketler kendi uygulamalarında yok. Hepsipay %20 kampanyasına kartı kabul etmeyen şirketler var kampanyayı görünce ödeyeyim demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 4 Ağustos 2024; 12:52:14 >
  • 500 TL kazanacağı kampanyada -ki o 500 TL çekilebilir de değil, sanal karta aktarılacak- sana 410 TL mi verecekti bu kişi? Kolpa olduğunu anlamak için acaba 500 TL kazanılan kampanyada referansımı kullanana 499 TL vereceğim demesini mi bekliyordun? Gerçi ona da inanırdınız muhtemelen. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura kampanyası iadeleri yansımış.

• Fatura ödeyenler nasıl ödediniz, bende bu hata çıkıyor , Enerjisa elektrik faturası öderken
    Nkolay Kampanya ve Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 8 Ağustos 2024; 7:34:23 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Sabah aynı hatayı alıyordum, az önce denedim problem olmadı ödedim.

• bahadırgs B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler şimdi oldu bende de..

• legionsturan L kullanıcısına yanıt
    Kardeş merhaba, sana bu duyguyu yaşattığım için kusura bakma. Yakın bir taziyemiz oldu. Pek iyi değildim bu yüzden sana cevap veremedim. 410 tl'ni ödemeye hazırım. Sanırım çekilemiyor para. İstersen o tutarda faturanı ödeyebilirim ya da alışverişin varsa yapabilirim.

Ayrıca tarafıma yapılan kötü yorumların sahipleri de umarım kendilerinden utanırlar bilip bilmeden salladıkkları için.

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Evet verecem hocam.

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Hocam 400 TL ile kör olmam şükür. Gerekçem vardı mesajda duruyor.

• N kolayda akaryakıt kampanya müşteri hizmetleri ile görüştüm öğle bir kampanya yok kampanya linkini atın bize inceleyelim dediler dönüşü haber ederim onlara göre harcama yapicam son tarih 22 Ağustos zaten
    Fatura kampanya var dedi bilgi aldim ama her fatura ödemesi yok sanırım bu n kolayda ben doğalgaz ve elektrik ve su için belediye ekini bulamadim tcep telefonlarını ödedim geçtim durumu haberdar ederim henüz iade yatmadi 3 gün oldu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.