< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Nkolay Kampanya ve Fırsatları (4. sayfa)
-
-
16 Eylül dahil olur diye o gün ödedim bugün gelmez ise haftayı bekler ona göre kayıt açarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9 eylül de ödediğim 4 faturanın iadesi 11 eylül çarşamba günü geldi. 13 eylülde ödediğim 1 faturanın iadesi hala gelmedi. normalde bugün yatırmaları lazımdi ama muhtemelen gene kayıt açmak zorunda kalıcaz gibi gözüküyor.
-
bende bekliyorum, güvenip teb otomatik ödeme %20 talimatı olan faturaları ödedim.😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
NKolay da 10.000 TL 0 faizli kredi kullanabilen var mı ? Bende farklı tutarlı kredi çıkartıyor onda da faiz uyguluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 bin tl ve altında bir kredi çıkartıyorsa onda faizli gösterdiği durum 2.ay sonra ödemen durumunda geçerli 30 gün içinde ödediğin taktirde faiz ödemiyorsun
5 bin ve 20 bin limitli kredi gösteriyor
10 bin TL'ye kadar kolay nakitini al bölümünden ilerleyince ya 10 bin veya altında tutar teklif ediyor ya da kredi başvurunuz olumlu degerlendirilmemistir yazısı çıkıyor
Boyle bir durumla karşılaşmadım
10000 TL kredi mi ödedim , yeni kredide onaylamadi ve farklı tutarda kredi de sunmadi niye böyle yaptıki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
son fatura ödeme iadeleri halen gelmedi:(
-
16 Eylül Sondu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ondan önce ödemiştim ama halen gelmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fatura ödemeleri bana da gelmedi
Nkolay sanal kartla uçak bileti alamıyorum hiç bir acenteden hatta direk firmanın sitesinden. On ödemeli muamelesi görüyorlar heralde. LCW ve Migros Yemekte vs sorunsuzca harcadım.
napsak kayıtmı açtırsak acaba
-
Yeni Kampanya ; İstanbulkart yüklemeni N Kolay'dan yap, 250 TL ve üzeri yüklemene 50 TL kazan!
⦁ Kampanya, 20 Eylül - 20 Ekim 2024 tarihleri arasında N Kolay Mobil ödemeler sekmesinden gerçekleştirilen İstanbul
Kart'a Dolum işlemleri için geçerlidir.
⦁ Kampanyadan faydalanabilmek için N Kolay Mobil'den İstanbulkart'ına, Ödemeler > İstanbulkart Dolum adımlarını
takip ederek tek seferde en az 250 TL bakiye yüklemesi yapman gerekmektedir.
⦁ Kampanya döneminde bir kişi kampanyadan yalnızca 1 kez yararlanabilir ve en fazla 50 TL kazanabilir.
⦁ İstanbulkart'ına tek seferde en az 250 TL bakiye yüklemeni takip eden 3 iş günü içerisinde N Kolay sanal kartına 50 TL
yüklenecektir.
⦁ İadenin yapılacağı tarihte açık statülü N Kolay sanal kartının olması gerekmektedir. Sanal kartı olmayan kullanıcılar,
yükleme öncesinde N Kolay Mobil'de "Kartlar" menüsünden sanal kart oluşturmalıdır.
⦁ Yapılan yüklemenin iptal edilmesi durumunda sanal kartına yüklenen ödül geri alınacaktır.
⦁ N Kolay bir Aktif Bank markası olup kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı
tutar.
-
Son fatura ödeme iadeleri gelmeye başladı ancak benim sadece 1 tanesinin iade gelmiş.
-
Fatura kampanyası sayfasını neden kapattılar acaba? 16 Eylülde ödediğim 2 faturanın iadesi gelmiş, fatura başına sanırım max 100tl iade yapılıyor.
-
N Kolay'da 250 TL İstanbulkart yüklemesine 50 TL iade kampanyası gelmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X