Şimdi Ara

Denizciler her limanda sevgili yapıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var mı böyle bir olay ona göre denizcilik okuyacam

• Yapiyolardir mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Yapiyolardir mutlaka

20 yaşımdayım hala elimle çıkıyorum yani garanti veriyorsanız denizci olacam
  • Abimin anlattığına göre evet.
  • sen önce normal hayatta lisendeki kızlarla muhabbet etmeyi başar sonra her limanda sevgili yaparsın.

yük gemisi kullanıyosan yapamazsın , yolcu taşıyosan belki az ihtimal
  • eltimin anlattığına göre evet
  • Evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çoğu kişi sallıyor yok öyle bir şey
  • Afrikada az bi apraya aylık kiralıyolarmış.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili dedikleri Hayat kadınları bunun içinde tipininn olmasına gerek yok para olsa yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 27 Şubat 2014; 22:25:31 >
  • Sevgili olayı zaten yalan kaptan olmak için denizi sevmen gerekiyor sağlam bir irade ve tabi ki cesur biri olman gerekiyor.

Not : Sen zaten kız için bunları düşünüyorsan insanlardan ayrı kalamazsın bu iş sana göre değil kafayı yersin çok araştırdığım bir meslektir kaptanlık hiç bulaşmamanı tavsiye ederim
  • Sadece o konu için istiyorsan okuma sana abi tavsiyesi.Soruna gelirsek olabiliyor ama senin kişiliğine bağlı.
  • yok lan öyle bi yalan, kışın çeşmeye didime falan gidiyoz in cin top oynuyo ne sevgilisi, gündüz zaten yatıyorsun

ama şu var büyük gemiler geldiği gibi inen tayfaları karşılıyan kişiler var, anlayın işte şu üzerinde masaj salonu yazan kartlardan veriyorlar
  • Tamirciler her girdiği evde sevgili yapıyor mu sorusuyla eşdeğer manayı taşıyan sorudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MhmtClk

Sevgili olayı zaten yalan kaptan olmak için denizi sevmen gerekiyor sağlam bir irade ve tabi ki cesur biri olman gerekiyor.

Not : Sen zaten kız için bunları düşünüyorsan insanlardan ayrı kalamazsın bu iş sana göre değil kafayı yersin çok araştırdığım bir meslektir kaptanlık hiç bulaşmamanı tavsiye ederim

Ciddi anlamda denizcilik düşünüyorum ve denize karşı tutkum var. belki yan olarak sevgili yaparız diye düşündüm uzak kalma işi sorun değil cemaat yurdunda kaldığım sıralar eve 3 - 4 ayda bir gidip geliyordum ve öyle hiç ağlamadım evi özledim diye ve yurtta haftada 1 kez 2 saat falan dışarı izni oluyordu gemide uzun zaman geçirmek benim için sorun değil

• Nasıl taksiler parasını verince senin araban oluyorsa, parasını verdiğin zaman her limanda da sevgilin olur sıkıntı yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Tamirciler her girdiği evde sevgili yapıyor mu sorusuyla eşdeğer manayı taşıyan sorudur.

Sözlük burası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.