Şimdi Ara

Denizden soğudum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Denizden soğudum

• öööğğğğkkkkk
  • denizler neden tuzlu sanıyordunuz.?Sadece balinalar değil insanlar da attırıyor denize..
    muahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

denizler neden tuzlu sanıyordunuz.?Sadece balinalar değil insanlar da attırıyor denize..
    muahaha

ama en büyük balina 150 ton bu yüzden o kadar çıkarması imkansız gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaptirik

quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

denizler neden tuzlu sanıyordunuz.?Sadece balinalar değil insanlar da attırıyor denize..
    muahaha

ama en büyük balina 150 ton bu yüzden o kadar çıkarması imkansız gibi geliyor bana

tabi ki 400 ton çıkaramaz
    amaç gülmek
  • Yalnız resimdeki balina fenaymış
  • Balinayı tam zamanında yakalamışlar :):)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duş almaktan soğudum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar salak bir atış olamaz. Balina en fazla 160-200 ton ağırlığında. 400 ton sperm ha ehehehehe. Denizlerde insan spermi dha fazla hela atıklarından dolayı. Şimdi gerçek anlamda miden bulanabilir, böyle fakelerle değil. Milyarlarca insanın dışkı sümük sperm adet kanaması helaya gidiyor ordan da denize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafeinn

Bu kadar salak bir atış olamaz. Balina en fazla 160-200 ton ağırlığında. 400 ton sperm ha ehehehehe. Denizlerde insan spermi dha fazla hela atıklarından dolayı. Şimdi gerçek anlamda miden bulanabilir, böyle fakelerle değil. Milyarlarca insanın dışkı sümük sperm adet kanaması helaya gidiyor ordan da denize.

paylaşım şaka amaçlıdır imkansız olduğunu bizde biliyoruz herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.