ön kaputta ppf var ora çok önemli değil ama ön tamponda birkaçtane belirgin taş izi ve ufak çizikler var bunlardan kalıcı olarak nasıl kurtulunur tamponu boyatma dışında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taş izlerinden bıktım nasıl kurtulunur?
-
-
Tamponu da ppf kaplat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafan basmıyor mu senin tamponda taş izleri var diyorum ppf kaplatınca o taş izler gidecek mi sanıyorsun.Ppf den önce tampona nasıl bir uygulama yapmak lazımki taş izleri gitsin ondan sonra ppf kaplatayım
Hocam tampona experler bile bakmaz direkt boyatin.
Ya arabayı yeni aldım hemen boyatmak istemiyorum ya rötüş yaptırıcam ya da internette taşlama makinesi vs varmış taş izlerini çıkartıyormuş onu yaptırıcam ama taşlama makinesini bilmiyorum yani boyatmadan nasıl gider o izler
Tırnak giriyorsa alttan astar belli ise boyatmadan gitmez, iyi bir usta bulun rötüş sonra ppf o zaman, ppf sonrası rötüş pek belli olmaz zaten,
Ya yetkiliye götürüyorum ben hep zaten kosiflere götürecem.Dediğin gibi rötüş kesin yaptıracam sonrada ppf.İnternette baktım biraz zımparalama taşlama vs yöntemler varmışda anlamadım tam.Ben takıntılı adamım zaten bu taş izleri çıldırtıyor beni.Komple pasta cila yaptırdım yinede yakından bakınca gözüküyor o taş izleri.Dediğin gibi rötüş yapıp ppf en mantıklısı
Hocam bu arada siyaset bölümüne hiç gelmiyon artık burda karşılaşınca şaşırdım biraz ;)
2023 başından beri işler çok yoğun hocam, şu andada araç alma arifesindeyken biraz girdim 2 haftaya falan tekrar yoğunluk başlar gene pek görünmem.
dost hakaretvari söylemlere gerek yok. tampona seçenekler belli plastik zaten, bugün komple boyatsan bile yarın yine aynı şey olur. o olmasa park halinde dingiller sürterek çıkıyor. tampona gelen hasarları takma üstte denildiği gibi önemi bile yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ön camda ufak çizikler var peki onlar nasıl giderilir
seryum oksit mi ne var cam pastası olarak geçiyor yapan bir yer bulun geçer onlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X