evet arkadaşlar ne yapabilirim? tamir edilme şansı var mı? yoksa yenisini mi alacağız?
pilini çıkar temiz suya koy daha sonra çıkarıp pirinç kavanocunda 1 hafta beklet düzelebilir belki
Adam gibi bir telefoncuya ver. Ustunde tuz kalmamasi lazim cihazin. Saf suda beklemesi gerek ici acilip. Sonra temizlenmesi ve pirince konmasi gerek. Boyle %80 acilir makina.
Denize dusen iphone yilana sarilir.:)
quote:
Orijinalden alıntı: freeman8476
teşekkür ederim önce su ile yıkadım şimdi pirince yatıracağım. bakalım olmadı yeni alacağız.
quote:
Orijinalden alıntı: baltazar1903
teşekkür ederim önce su ile yıkadım şimdi pirince yatıracağım. bakalım olmadı yeni alacağız.
Sonucunuda yazın hocam hep merak etmisimdir pirinç ise yarıyor mü diye
quote:
Telefonun sökülüp saf alkol yada selülozik tiner ile anakartın temizlenmesi lazım. Pirinç falan işe yaramaz bence.
quote:
aynısını yazacaktım. önce davranmışsın.
şaka bir yana geçmiş olsun çok. ben pek düzeleceğini tahmin etmiyorum. sonuçta tuzlu su. donanıma normal sudan çok daha fazla zarar verir.
quote:
Orijinalden alıntı: Evren7
quote:
aynısını yazacaktım. önce davranmışsın.
şaka bir yana geçmiş olsun çok. ben pek düzeleceğini tahmin etmiyorum. sonuçta tuzlu su. donanıma normal sudan çok daha fazla zarar verir.
Alıntıları Göster
pirinç olayı bana gayet mantıklı geldi bakalım nasıl etkisi olacak? gelişmelerden haberdar edeceğim.
quote:
pirinç olayı bana gayet mantıklı geldi bakalım nasıl etkisi olacak? gelişmelerden haberdar edeceğim.
Alıntıları Göster
Denizde ne kadar kaldı
Galaxye sarılır
quote:
Orijinalden alıntı: mateacher
Galaxye sarılır
bence şimdi telefonu alın ve en yakındaki telefoncuya götürün. güzelce içini açıp temizlesin. açık konuşayım bence telefon pert olacak. daha da geç olmadan GÖTÜRÜN !!!
quote:
Orijinalden alıntı: RDHM
bence şimdi telefonu alın ve en yakındaki telefoncuya götürün. güzelce içini açıp temizlesin. açık konuşayım bence telefon pert olacak. daha da geç olmadan GÖTÜRÜN !!!
Alıntıları Göster
pirince yatır İphone suyuna pilav da yap tadından yenmez valla :)
En yakin telefoncuya git saf alkol veya vb maddeyle guzelce temizlet valla pert olur :(
quote:
Orijinalden alıntı: ShineOnYouCrazyDiamond
En yakin telefoncuya git saf alkol veya vb maddeyle guzelce temizlet valla pert olur :(
arkadaşlar denemeler sonucu pek başarı sağlayamadım. artık yenisini almak gerekecek. balıkesir'de yapabilecek bir telefoncu da bulamadım. satışa çıkarayım belki birinin işine yarar.
quote:
Orijinalden alıntı: yetter
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
pirinç olmasaydı ne yapcaktınız acaba çok merak ediorm hocam boşu boşuna pert etmişsin telefonu bilinçli bir şekilde müdahale edilseydi ayağa kalkma ihtimali tabiki vardı ne telefonlar kalkıyor ayağa ama forumda pirinç manyağı arkadaşlar olduğu sürece daha çok kişinin boşuna telefonu pert olcak geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: IcMn
pirinç olmasaydı ne yapcaktınız acaba çok merak ediorm hocam boşu boşuna pert etmişsin telefonu bilinçli bir şekilde müdahale edilseydi ayağa kalkma ihtimali tabiki vardı ne telefonlar kalkıyor ayağa ama forumda pirinç manyağı arkadaşlar olduğu sürece daha çok kişinin boşuna telefonu pert olcak geçmiş olsun