Çift buzdolabı poşetine koyup, ağzını sıkıca düğümleyip(çözülebilir düğüm atıyorum tabiki) mayonun fermuarlı cebine koyuyorum Henüz bir zararını görmedim
kördüğüm atsan da olur, sanki çıktığında o poşeti bi daha kullanacaksın :) kördüğüm atsan daha iyi olur su geçirmezlik bakımından, arabaya binerken poşeti yırt gitsin.
arabanın içine koyarım anahtarı
quote:
Orijinalden alıntı: FarukBıyıklı
arabanın içine koyarım anahtarı
quote:
Orijinalden alıntı: Ateam
onu bunu bilmem koy bir yere :D Lys ye girerken arabanın anahtarıyla içeri almadılar... arabanın anahtarını ne yapacağım diyince polise adam arabaya koy dedi artık düşün yani kafana göre takıl... yada eşyalarının yakın bir yerinde sahil kumuna göm... buda benim fantastik önerim...
geçen sene de beni almadılar.yav dedim arabanın anahtarı nereye bırakıcam ne olacak gireyim dedim yok olmaz dediler e size emanet ediyim dedim polislere emanet almıyoruz dediler.direk bi yerime mi sokayım dedim sinirle kapıda bi arkadaşımla karşılaşmıştım ailecek gelmişlerdi.gidip onu buldum hemen babasına verdim anahtarıda öyle girdim en kötü ayakkabının altına falan sokardım heralde o da olmasaydı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme