Şimdi Ara

denizli dershane önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    anladım en iyiside sen neye dayanarak diyon ilgililer mi hoca kalitesi sorularını çözdürebiliyo musun vs bunun gibi sorunlar
  • kaozkan K kullanıcısına yanıt
    ////////

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xds789 -- 7 Ocak 2014; 21:41:02 >
  • xds789 X kullanıcısına yanıt
    anladım teşekürler
    ///////

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xds789 -- 7 Ocak 2014; 21:41:12 >
  • xds789 X kullanıcısına yanıt
    bir an düşünmedim değil :D sağoalasın
    aslında bu soru senın bılgıne baglı sen bu sene ılk 30 35 bın ıcınde olup kaldıysan ben sana kesınlıkle fınale gıt derım bazıları korfez acı demıs bu dershaneler cok kalabalık bnm gıden arkadaslarım hıc memnun deıller korfezde zaten en ıyı sınıfa gırmesen yuzune bıle bakmıyorlar eger derece busene 35 30 deılse kucuk dershanelere gıdebılırsın hemde maddı acıdan ıyı olur ayrıca kesınlıkle zaman sınavlarına yazıl korfeze gıtme ama zaman sınavlarına gır...açıyı onermem etut bıle alamıyosun dogru duzgun yer kalmıo kalabalık diye..tumaya gitme orası cok kucuk ve yaptıgı sınavlar sneı ygs lys sınavına hazırlamaz ara sınıf dershanesı orası..ugur hem cok pahalı hem daha ıyı bır yerı kazanan duymadım ordan arkadaslaırm arasından en ıyı yer eger calıskan bır ogrencıysen fınal para sıkıntısı yok zengınım dıosan grup dershanesıne gıt buyuk dershanelerde rekabet ortamı vardır bu mezun ogrencı ıcın cok onemlıdır ben 25bındım 2012 de 2013de 10bınıncıyım kı ılk 5bın beklıodum olmadı fınale gıttım hocaları ıyıdır bakarlar ogrencı farkı gozetmezler...eger 25 bınıncı falansan da 1.5 1.3 mılyara hata 1mılyara falanda yazılabılırsın en ucuz kalabalık dershanedır ustelık bana gore yayınları hepsınden saglamdır ozelıkle dergılerı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masa70 -- 28 Temmuz 2013; 16:40:48 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.