Merhaba,13 m2 bir odada kullanmak üzere yeni bir amfi almak istiyorum.Esas amacım bu amfiyi ps3 oyunlarında,hd filmlerde ve konserlerde kullanmak.Alan çok geniş olmadığı için aşırı kuvvetli bir amfi istemiyorum.Tek istediğim net bir ses ve yeni hoparlörle geliştirilebilir olması.Şuana kadar baktığım seçenekler arasında denon 1312,harman kardon avr 255 ve sony dh 520 var. Kullanan arkadaşlar veya tecrübeli kişiler yardımcı olabilirlerse sevinirim,teşekkürler.
HK 255 daha iyi bir cihaz ama 3d yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: SertaçS
HK 255 daha iyi bir cihaz ama 3d yok.
Bende en çok onun üstünde duruyordum ama forumlarda bazı uyum sorumlar okudum o cihazla ilgili o yüzden düşünceliydim.Hızlı cevap için teşekkürler.
Kullananlardan başka yorum yok mu ?
Media m. Larda kampanyalar oluyor devamlı, HK 156 ve hkts hop. Paketleri isinizi fazlasıyla görür.
3 aydan beri denon 1312 kullnaıyorum gayet memnunum bende sizin gibi çok araştırdım almadan önce harman kardonda karar kılmıştım ama 3d si olmadığı görünce direk denon aldım ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 1312 denonun 100. yılında çıkardığı modeller arasında dahası harmanın en pahalı modeli 4-5 bin tl iken denonun 37 bin tl lere satılarn modelleri mevcut bu anlamda teknoloji olarak hangisi önce sen karar ver.