Şimdi Ara

denon 1911 klipsch rf82 yada kef??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emirc

açıkçası horn tweeterları sarı sürücüleri ve iki yönlü surroundları ile gönlüm klipsch rf82 den yana thx sertifikalı çok daha profesyonel sinema hoparlorude uretebildiği için sinema konusunda çok daha mantıklı geliyor horn tweeterda sinema konusunda bir avantajdır diye okudum sesinide cok beğendim ama dalininde farkı ortada ikon 7 ler bütçemi aştı daliyi sinema\ müzik konusunda daha dengeli olacağını düşündüğüm için seçenekler arasına aldım ama dediğim gibi paradigmden vazgeçmem yada magnatları polk audioyu dinleyin mutlaka diyen arkadaşlarında tavsiyelerini dikkate almak istiyorum fakat bu sayılan markaları birarada aynı ortamda dinleyemediğim için hatta bir kısmını bulamadığım için karar veremedim ama tabiki sayılanların hepsi belli bir kalitenin üzerinde kendini kanıtlamış markalar ve iyi yönde bir artış olacağı kesin sanırım bütün bu hop.ler denonla uyum sorunu göstermeyecek.İstanbulda bildiğiniz hem dinlemek için hemde uygun fiyatlı bir yer varmıdır?
    Sinemada olmassa olmaz iki ekipman center ve subwoofer'dır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikaraer -- 11 Mart 2012; 23:30:02 >

• klipsch ten sakın cayma rf 82 kullanıorum tam bır canavar.klipsch referance serisini o kadar begendım kı rf 83 bulsam onuda alıcam.anfi olarak marantz sr 6005 7 .1 kullanıorum stereo modda butun evimde ne kadar esya warsa salıo gerek muzık gerek sınema ıcın kafan rahat olsun verdıgın paranın karsılıgını mıslı ıle alacaksın
  • selamlar..

bir sureligine 4.0 devam edecegim. elimdeki kullanmadigim ya da artik begenmedigim ekipmanlari satarak bahar temizligine giristim..

sonrasinda subwoofer ve center secimim de klipsch olacaktir. MA artik ilelebet rear kalabilir :)

Saka bir yana belki bir kismi aldatmaca bir cilali sesi oldugunu soyleyebilir, ya da bu hoparlorlerin midleri beklenen seviyede olmayabilir, ya da MA kadar transparan olmayabilirler.. Ama rf-82 dinleyince cidden keyif aldim.. MA ne kadar konservatif ise, Klipsch o kadar ekspresyonist geldi bana.. sistemim -kablo ve konektorler dahil- varolana eklemeyen naturel bir sistem.. klipsch ise cilaliyor sesi ve sanal ama guzel bir sahne olusturuyor. Sanirim ben bunu ozlemisim..

Zaten bazi yerlerde belirtilen yorumlarda oldugu gibi bir yorgunluk durumu olusursa MA'lerim bir sureligine tekrar front olabilirler :)

tesekkurler..
  • Önemli olan da o zaten, senin hoşuna gittiyse gerisi hikaye. Bence Rx6 ları satıp aynı seri rear ve center ı almaya çalış...
  • arkadaşlar bende boyut olarak küçük performans olarak büyük ses sistemi arıyorum. daha çok stereo hifi dinliyorum. dali lektor 2 ve lektor 3 düşünüyorum. yani anlayacağınız en çok detayı veren ses sistemini arıyorum. hali hazırda technics stereo anfim var ama çok agresif ses veriyor jamo bx150 ile kullanıyorum. bass ve tizz leri mükemmel ama midler çok istediğim gibi değil hifi de biraz gerideyim. başka markada olabilir. bütçem ortalama 1000 tl.
    yardımlarınızı bekliyorum. birde arçelik phono çıkışı olan stk çıkışlı güzel bir müzik setim var jamo ları bana mısın demiyor gümbür gümbür çalabiliyor. ben bu aralar anfi yerine bu sistemi kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.