Şimdi Ara

denon 1911 klipsch rf82 yada kef???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar denon 1911 receiverımla kullandığım wharfedale 9.6 ve center arkada da jamolarda değişiklik yapmaya karar verdim jbl subla devam edicem.beylikdüzü media markt ta denediğim klipsch rf82 ler bariz farkla daha güzel ve ayrıntılı idi ve ilerde iki yönlü surroundlarını ve centerını da alırım diye düşündüm.Fakat yaptığım bazı incelemelerde monitor audio rx 8 içinde çok güzel diyen ve klipschlerini satanları gördüm.Elimdeki receiver atla deve değil ama ilerde değiştirebilirim.Sizlere sorularım
    -1911 e uyumlu ilerde beni 3311 ayarında bir receiver ile mutlu edebilecek hoparlor tavsiyeniz nedir? bütçem kuleler için 3500 tl civarı (markalar arasındakafam karıştı mesela kef ıq 90 beyaz 5.1 sistem var sahibinden de 4500 tl yazıyor )
    -dali concept 8 daha ucuza işini çözer yada lektor serisi iyidir dediler deneyemedim henüz ama sizce doğrumdur?
    -müzik için ilerde lambalı amfi işine girişsem salt sinema için daha kompakt bir sistemle kule kadar hatta daha kaliiteli bir ses alırmıyım?
    -uzman tv de sinema hoparloru farklıdır cabuk uyanabilen bir hoparlor olmalıdır diye bir video var duvara monte b&w gösteriyor orada ideal sinema hoparloru nedir hangi markalar iyidir?miller&kreisel alamadığımıza göre:((
    -dali concept 8 ile lektor serisi arasında ne kadar fark vardır?
    -dali concept 8 lektor klipsch rf 82 kef energy definitive mission (dediğim gibi sadece rf 82 dileyebildim asıl olan gidip dinlemek ama vakit ve yer sıkıntım var)bunlar arasında bütçeme göre denonla iyi çalan ne önerebilirsiniz bana?
    son sorum biraz cevabı içinde oldu ama şimdiden teşekkürler...

• denon ile hem iq 90 hemde rf 82 kullanma fırsatı buldum ikisinin arasında rf82 beni daha çok tatmin etmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benzodiazepin

denon ile hem iq 90 hemde rf 82 kullanma fırsatı buldum ikisinin arasında rf82 beni daha çok tatmin etmişti
    Kafa çok karışık anlaşılan, tabiki her zaman kendin görüp dinleyerek alman en doğrusu. Ama kısaca kendi fikrimi söylemem gerekirse Klipsch ler fiyatına göre çok iyi, ben olsam 82 değilde 62 tercih ederdim. 82 çok daha iri ve aşırı bass rahatsız edebilir. Sadece film için dersen rf62 nin 5+1 i süper olur Denon 1911 de yeterli gelir, ama kalite artsın müzik dede iddalı bir sistem dersen rx8 yada rx6 nın sistemini önerebilirim. Sesi ve yapım kalitesi çok iyidir. Tabi alternatif marka çok işte burda kulak ve zevk devreye giriyor, mümkünse dali leri Polk ları dinle mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Kafa çok karışık anlaşılan, tabiki her zaman kendin görüp dinleyerek alman en doğrusu. Ama kısaca kendi fikrimi söylemem gerekirse Klipsch ler fiyatına göre çok iyi, ben olsam 82 değilde 62 tercih ederdim. 82 çok daha iri ve aşırı bass rahatsız edebilir. Sadece film için dersen rf62 nin 5+1 i süper olur Denon 1911 de yeterli gelir, ama kalite artsın müzik dede iddalı bir sistem dersen rx8 yada rx6 nın sistemini önerebilirim. Sesi ve yapım kalitesi çok iyidir. Tabi alternatif marka çok işte burda kulak ve zevk devreye giriyor, mümkünse dali leri Polk ları dinle mutlaka.

Alıntıları Göster
    evet kafam çok karıştı sanırım gittikçe alternatifler arasına daha çok batıyorum :((yardımlarınız için teşekkürler kefleri eledim önerinizide dikkate alarak..
    Klipschler için horn tipte tweeter sinema için bir adım öne geçirir diyenler var ama sizde monitor audio müzik konusunda da daha fazla kalite verir diyorsunuz. bütçeme göre alabileceğim daliler biraz daha alt sınıf kaldı anladığım kadarıyla. polkları hiç dinlemedim hatta ne yazıkkı baktığım yerlerde rastlamadım bile arıycaz artık..
    klipsch rf yada monitor audio rx arasında monitor audio daha mı kaliteli bir seridir ve %50 sinema %50 müzik için daha doğru bir tercih mi olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: emirc

evet kafam çok karıştı sanırım gittikçe alternatifler arasına daha çok batıyorum :((yardımlarınız için teşekkürler kefleri eledim önerinizide dikkate alarak..
    Klipschler için horn tipte tweeter sinema için bir adım öne geçirir diyenler var ama sizde monitor audio müzik konusunda da daha fazla kalite verir diyorsunuz. bütçeme göre alabileceğim daliler biraz daha alt sınıf kaldı anladığım kadarıyla. polkları hiç dinlemedim hatta ne yazıkkı baktığım yerlerde rastlamadım bile arıycaz artık..
    klipsch rf yada monitor audio rx arasında monitor audio daha mı kaliteli bir seridir ve %50 sinema %50 müzik için daha doğru bir tercih mi olur?

Alıntıları Göster
    Bence wharfedale diamond 9 serisini bir an önce elinden çıkar ama TUS onayı da önemli tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lnw

Bence wharfedale diamond 9 serisini bir an önce elinden çıkar ama TUS onayı da önemli tabi

Alıntıları Göster
    denonla 9.6 kombinasyonu zaten nasıl beraber olurki,helede 1911 le ???
    kim tavsiye etti yahu bu kombinasyonu.
    klipsch düşünüyorsan rf-62 tercihin olsun.82 leri 1911 ile zor sürersin kesinlikle memnun etmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyvox

denonla 9.6 kombinasyonu zaten nasıl beraber olurki,helede 1911 le ???
    kim tavsiye etti yahu bu kombinasyonu.
    klipsch düşünüyorsan rf-62 tercihin olsun.82 leri 1911 ile zor sürersin kesinlikle memnun etmez...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar klipsch rf 82 yada dali lektor 8 almaya karar verdim ama receiverı da 3311 e yükselticem ilerde fakat bu ikisi ve dali ikon mk6 arasında kaldım monitor audioyu fiyat nedeniyle eledim sizce lektor mu ikon mu yada klipsch rf 82 mi ne dersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEF LS50 + DENON PMA720 ?
    4 yıl önce açıldı
    kef q350 ye amfi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar klipsch rf 82 yada dali lektor 8 almaya karar verdim ama receiverı da 3311 e yükselticem ilerde fakat bu ikisi ve dali ikon mk6 arasında kaldım monitor audioyu fiyat nedeniyle eledim sizce lektor mu ikon mu yada klipsch rf 82 mi ne dersiniz?

3311 iyi seçim lektor dinlemedim ikon 6 beni hiç memnun etmedi rf 62 dinledim daha çok beğendim salonunuz müsaitse rf82 olabilir ama rf62 yi de dinleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat 131

quote:

3311 iyi seçim lektor dinlemedim ikon 6 beni hiç memnun etmedi rf 62 dinledim daha çok beğendim salonunuz müsaitse rf82 olabilir ama rf62 yi de dinleyin

Alıntıları Göster
    denon 3311 ile ikon daha iyi olur,lektora göre daha başarılı bir seri,
    klipsch82 de bu anlamda 3311 ile uyumlu bir ikili olacaktır.ikisini dinleyip karar vermen daha doğru olacaktır....

• Eger detay ve bas istiyosan rf82 derim Ben pio lx 71 ile kullaniuorum bayagi iii horn olmasida avantaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: headbanger6

Eger detay ve bas istiyosan rf82 derim Ben pio lx 71 ile kullaniuorum bayagi iii horn olmasida avantaj
    açıkçası horn tweeterları sarı sürücüleri ve iki yönlü surroundları ile gönlüm klipsch rf82 den yana thx sertifikalı çok daha profesyonel sinema hoparlorude uretebildiği için sinema konusunda çok daha mantıklı geliyor horn tweeterda sinema konusunda bir avantajdır diye okudum sesinide cok beğendim ama dalininde farkı ortada ikon 7 ler bütçemi aştı daliyi sinema\ müzik konusunda daha dengeli olacağını düşündüğüm için seçenekler arasına aldım ama dediğim gibi paradigmden vazgeçmem yada magnatları polk audioyu dinleyin mutlaka diyen arkadaşlarında tavsiyelerini dikkate almak istiyorum fakat bu sayılan markaları birarada aynı ortamda dinleyemediğim için hatta bir kısmını bulamadığım için karar veremedim ama tabiki sayılanların hepsi belli bir kalitenin üzerinde kendini kanıtlamış markalar ve iyi yönde bir artış olacağı kesin sanırım bütün bu hop.ler denonla uyum sorunu göstermeyecek.İstanbulda bildiğiniz hem dinlemek için hemde uygun fiyatlı bir yer varmıdır?

• quote:

açıkçası horn tweeterları sarı sürücüleri ve iki yönlü surroundları ile gönlüm klipsch rf82 den yana thx sertifikalı çok daha profesyonel sinema hoparlorude uretebildiği için sinema konusunda çok daha mantıklı geliyor horn tweeterda sinema konusunda bir avantajdır diye okudum sesinide cok beğendim ama dalininde farkı ortada ikon 7 ler bütçemi aştı daliyi sinema\ müzik konusunda daha dengeli olacağını düşündüğüm için seçenekler arasına aldım ama dediğim gibi paradigmden vazgeçmem yada magnatları polk audioyu dinleyin mutlaka diyen arkadaşlarında tavsiyelerini dikkate almak istiyorum fakat bu sayılan markaları birarada aynı ortamda dinleyemediğim için hatta bir kısmını bulamadığım için karar veremedim ama tabiki sayılanların hepsi belli bir kalitenin üzerinde kendini kanıtlamış markalar ve iyi yönde bir artış olacağı kesin sanırım bütün bu hop.ler denonla uyum sorunu göstermeyecek.İstanbulda bildiğiniz hem dinlemek için hemde uygun fiyatlı bir yer varmıdır?

Alıntıları Göster
    top pop ,kadiköyde

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyvox

top pop ,kadiköyde

Alıntıları Göster
    tşkler en yakın zamanda dinlemeye gidicem..
  • quote:

tşkler en yakın zamanda dinlemeye gidicem..

Alıntıları Göster
    denon 1911 i satmaya karar verdim whrfedale 9.6 ları ve 9.cs centerı da satıyorum 3312 alıcam sanırım işler daha da karışıcak bakalım..
  • quote:

denon 1911 i satmaya karar verdim whrfedale 9.6 ları ve 9.cs centerı da satıyorum 3312 alıcam sanırım işler daha da karışıcak bakalım..

derken almışsın bile MA ları

nasıllar sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xedos.

quote:

derken almışsın bile MA ları

nasıllar sence

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim yardım almak istediğim konu var,,ev için yamaha yht292 avr ve bunun yanında yine yamaha marka teki 85 watt tan 5 adet hoparlor ve 100 watt lık subwoofer set aldım,cihazden en iyi sesi alabilmem için hoparlörleri toplam kaç watt a kadar çıkartabilirim,ayrıca anfide 2 adet daha hop. girişi mevcut acaba 7.1 yapabilirmiyim..yardımlarınız için şimdiden tesekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: iskorpit76

arkadaşlar benim yardım almak istediğim konu var,,ev için yamaha yht292 avr ve bunun yanında yine yamaha marka teki 85 watt tan 5 adet hoparlor ve 100 watt lık subwoofer set aldım,cihazden en iyi sesi alabilmem için hoparlörleri toplam kaç watt a kadar çıkartabilirim,ayrıca anfide 2 adet daha hop. girişi mevcut acaba 7.1 yapabilirmiyim..yardımlarınız için şimdiden tesekkürler...

Alıntıları Göster
    ma lar gerçekten cok guzeller daha kablo olayını cozemedım ama tavsıye ederım gercı rx8ler bas konusunda bıraz fazla geldı gıbı odaya ama gercekten boyut ıscılık ve ayrıntı konusunda cok basarılılar sımdı de stereo bır kat eklemek derdıne dustum bakalım hangısı ıyı bır eslesme olacak..

• RF82 II tek kelime ile süper Denon 3310 ile sinemada ve stereo da yamaha AX 569 ile kullanıyorum çok memnunum.
    Kadıköy de "Teknik saat" de hangi tip hoparlör dersen dinleme şansınıda fazlasıyla bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dryman72

RF82 II tek kelime ile süper Denon 3310 ile sinemada ve stereo da yamaha AX 569 ile kullanıyorum çok memnunum.
    Kadıköy de "Teknik saat" de hangi tip hoparlör dersen dinleme şansınıda fazlasıyla bulabilirsin.
    selamlar..

klipsch rf-82 II'yi dun dinledim ve monitor audio rx-6'lerimi rear yapmaya karar verdim :)

cidden, cok hoparlor kullandim bu zamana dek ve klipsch'i hep es gecmisim.. cok akislkan caliyor, tam istedigim gibi..

stereo: yamaha a-s2000
    ht: denon avr 2808 via yamaha a-s2000

ve yukarida bahsettigim gibi yeni frontlarim klipsch olacak, ma ise rear..

Bu arada sanirim subwoofer da istemiyorum. Bu konfigurasyon 4.0 nasil olur sizce?

tesekkurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: stereophoner

selamlar..

klipsch rf-82 II'yi dun dinledim ve monitor audio rx-6'lerimi rear yapmaya karar verdim :)

cidden, cok hoparlor kullandim bu zamana dek ve klipsch'i hep es gecmisim.. cok akislkan caliyor, tam istedigim gibi..

stereo: yamaha a-s2000
    ht: denon avr 2808 via yamaha a-s2000

ve yukarida bahsettigim gibi yeni frontlarim klipsch olacak, ma ise rear..

Bu arada sanirim subwoofer da istemiyorum. Bu konfigurasyon 4.0 nasil olur sizce?

tesekkurler..

MA cılar duymasın

4,0 çok saçma olur , sinemanın iki temal taşını es gecıyorsunuz , olmazsa olmazı sub ve center kesinlikle olmalı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.