Şimdi Ara

Dali & Klipsch & Wharfedale

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda belirtmiş olduğum front hoparlörlerden hangisini tavsiye edersiniz.Klipsch RF 82 dinledim beğendim.Dinlediğim yerde 2. el temiz Klipsch F3 var ve RF82 kadar güzel ses verdiğini söylüyor.F3 leri dinleme fırsatım olmadı.Üstadlardan yorumlarını rica ediyorum.Alacağım kolonları Sony STR-DA1200 ES ile süreceğim.

Klipsch F3 (2.el temiz 1000 TL )
    Dali Concept 8 (2. el temiz 1200 TL )
    Wharfedale 9.6 (Sıfır kutulu 880 TL )

• Bu 3 lü arasından hem begenmen,hem ohmaj uyumu hemde iyi bir speaker olmasından dolayı klipsch bana göre ilk sırada.9.6 sıfır için güzel fiyat ama sisteminiz ile uyumu klipsch kadar olmayacaktır.Ama dinlemenizde fayda var hepsini.
    Kondüsyonunda ve kozmetiğinde sıkıntı yok ise 2. eller değerlendirilebilir.

Edit:Markadan bahsettim ama markayı belirtmemişim.Bold olarak ilave edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 27 Ağustos 2010; 0:10:26 >
  • içlerinde dali iyidir fakat klipsch rf-62 model olursa tek geçilir.
  • Dali Concept 8
  • @suatberk; Nerde dinledin klipsch leri ve digerlerini nerden almayı planlıyorsun?
  • wf 9.6 nın 880 TL ye nerde satıldığını öğrenebilirmiyim bende bu hoparlörden alma niyetindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatberk

Arkadaşlar aşağıda belirtmiş olduğum front hoparlörlerden hangisini tavsiye edersiniz.Klipsch RF 82 dinledim beğendim.Dinlediğim yerde 2. el temiz Klipsch F3 var ve RF82 kadar güzel ses verdiğini söylüyor.F3 leri dinleme fırsatım olmadı.Üstadlardan yorumlarını rica ediyorum.Alacağım kolonları Sony STR-DA1200 ES ile süreceğim.

suat abi nbr, hatırladın sanırım beni def.sub 100 den :) abi front dayanmıyor sana ....sen 1200 avr yi değiştir bence .....çok güzel cihazlar var güncel.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEF LS50 + DENON PMA720 ?
    4 yıl önce açıldı
    Dali Helicon MK2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar aşağıda belirtmiş olduğum front hoparlörlerden hangisini tavsiye edersiniz.Klipsch RF 82 dinledim beğendim.Dinlediğim yerde 2. el temiz Klipsch F3 var ve RF82 kadar güzel ses verdiğini söylüyor.F3 leri dinleme fırsatım olmadı.Üstadlardan yorumlarını rica ediyorum.Alacağım kolonları Sony STR-DA1200 ES ile süreceğim.

1200 es ile süreceğini düşünürsek kolay sürülen oldukçada kaliteli concept8 bence tek geçilir,F3 ile 9.6 ları 1200 ile zor sürersin bence
    her ikiside güçlü amfi isteyen hop. ler.
    9.6 ları zaten uzun zamandır kullanıyorum,f3 ü almak için bir arkadaşta bolca dinledim.tesadüf o ki concept8 ide ilk dinlediğimde 1200es
    ile dinlemiştim.
    bundan dolayı;
    concept8

• @tamerege; f3 ve wf 9.6 ların verimli olarak calısması icin min. ne kadar guc gerekir? concept için verimli cıkıs gucu nedir avr den. her biri icin onerdigin avr ler hangileri olurdu?
  • quote:

wf leri 880 tl ye nerden bulduğunu sormuştum kardeşim bi yardımcı olursan sevinirim
  • Konu 2010 Agustos dan kalma
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknbjk

Konu 2010 Agustos dan kalma

nailefendi sağolsun forumda ne kadar eski konu varsa hortlattı
  • Merhabalar,ilginiz için hepinize teşekkür ederim.WF leri Optimum Media Markt tan fiyat almıştım.Hoparlör olarak bunları almayıp MIRAGE M790 aldım.Mükemmel ötesi bir ses ve derinlik var.Bipolar hoparlör.Definitive pro100 sub ım var kolonlar yüzünden ihtiyaç duymadığımdan kullanmıyorum:))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: nailefendi

@tamerege; f3 ve wf 9.6 ların verimli olarak calısması icin min. ne kadar guc gerekir? concept için verimli cıkıs gucu nedir avr den. her biri icin onerdigin avr ler hangileri olurdu?

f3 ü yamaha ve denon, wf 9.6 ları yamaha nın güçlü üst modelleri ile yani 160-170w ın üzerinde güç verebilen amfileri ile sürdüğünde
    çok daha iyi sonuçlar alırsın.
    dali concept8 leri ise denon 1911'le bile sürebilirsin ama tam olsun diyorsan en az 2311 i derim.concept ler crossover yapıları sebebiyle
    herhalde çok daha kolay sürülebiliyorlar az güçle verimli olabiliyorlar...
    bu arada konu hortlamış harbiden

• Konu baslıgı cok ciddi dedim biraz daha tartısılmasında fayda vardır diye gereksiz mi olmus acaba ?
  • eğer detay ve güç istiyosan kesinlikle klipsch rf 82 mükemmel baslara sahip.ama kullanacağınız avr ile test edin bence.
  • tavsiye edeceğiniz avr hangisi olur rf 82 için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nailefendi -- 18 Ocak 2011; 12:15:54 >
  • ben pioneer sc lx71 kullanıyorum mükemmel sonuç veriyor.gerçi 1019 da iş görür bu cihazlarla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.