Şimdi Ara

Dali Helicon MK2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dali Helicon 400 MK2 aramaktayım.
    Ayrıca başlıkta ürünü kullanmakta olan yada önceden kullanan arkadaşların yorumlarını ve fikirlerini de paylaşmalarını çok isterim.
    Herkese saygılar,

• Mecanica kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar
    istediğin zaten normal bir ürün değil 400 mk2 zaten dalı nın en ust modellerınden bırı kendım bızzat dınleyemedım ama arkadaslarımdan aldıgım bılgıler dogrultusunda bu kadar yumusak ve tok bass ların ve tizlerin bu kadar bır arada dınlemedıgını soylemıslerdı ama herhalde amfı de ıyı bır secım yapmak zorundasın yada varsa neyle sürmeyi dusunuyorsun. esasında lambalı guzel ıkıncı bır el amfı bulup onunla dınlesen daha muhtesem olabılecegını dusunuyorum
    15.000 tl ıddıalı bır fıyat
    http://www.tamsaatinde.com/DALI-HELICON-400-LE-25TH,PR-819004.html
    sormak ıstedıgın bır konu varsa senın ıcın arastırabılırım

• quote:

Orijinalden alıntı: cyhnsr

hocam selamlar
    istediğin zaten normal bir ürün değil 400 mk2 zaten dalı nın en ust modellerınden bırı kendım bızzat dınleyemedım ama arkadaslarımdan aldıgım bılgıler dogrultusunda bu kadar yumusak ve tok bass ların ve tizlerin bu kadar bır arada dınlemedıgını soylemıslerdı ama herhalde amfı de ıyı bır secım yapmak zorundasın yada varsa neyle sürmeyi dusunuyorsun. esasında lambalı guzel ıkıncı bır el amfı bulup onunla dınlesen daha muhtesem olabılecegını dusunuyorum
    15.000 tl ıddıalı bır fıyat
    http://www.tamsaatinde.com/DALI-HELICON-400-LE-25TH,PR-819004.html
    sormak ıstedıgın bır konu varsa senın ıcın arastırabılırım

Zaten ab clas lambalilar içerisinde cok başarılı olan ve kendim de test ettigim jadis orcestra kullanıyor mercanica anfiyi çözdük is Hoparlor de onuda halledince iyi bir dac. Bakicaz noktayı koyacaz sayın mercanica ile beraber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 0216 478 00 83

Dostum cream audio ile gorus istersen ellerinde vardi bildigim kadariyla...

• Teşekkür ederim
    Jadis orchestra ile kullanacağım. Tabi bulabilirsem...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili dostum orayla irtbatlıyız. Sizin de aklınızda olursa sevinirim. Tuğrul'a da haber verebilirsiniz.
    Teşekkürler

• Bu modelin bookshelfini b@yli kullanmıştı daha önce.
    nuri de sinema da dalinin euphonia sını kısa bir süre kullanmıştı.

kolay gelsin,
    şimdiden hayırlı olsun....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sinemada oldukca verimsiz idi stereoya daha yatkın bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

Sinemada oldukca verimsiz idi stereoya daha yatkın bence..

Nuri Mecanica icin sinema cok arka planda salonu na göre. Harman kardon ve Pionerr 921 ona fazla si ile yeter cok sevimli bir salonu var harmanları ile mutlu. Ama is stereo ya gelince orta segment iyi bir lambali amfisi var ve ikondan update yapmak istiyor ve helicon onun icin cok idael bakalım ikinci el bakıyoruz bulursak alicaz su ara epicon furyası var ki cok guzel cihaz tum helicon sahipleri epicon a geçiyor bakalım bizim icin fırsat olur mu bile medik

Ha ayrıca sen de cevre geniş master sound 845 görür duyarsan bana bi ilet asr den vaz geçtim 1 aylık tecrübe ile master sound a karar verdim

• Obi satıyordu tüm sistemini ondakiler master sound değil miydi
    bir de bir arkadaş gidip görmüş çok beğenmiş şiddetle tavsiye etti.
    Madem lambalıya niyetlendiniz fırsatınız varsa gidip görüp dinleyin bence:
    http://www.audiophile.org/ContentDetails.php?CID=22&ID=20685&arc=0
  • Conrad onlar

• Ben octave oneriyorum hic risksiz....

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Ben octave oneriyorum hic risksiz....

Altug abi v70 ilk tr ye geldiginde ms 845 yanyana test ettik hatta lamba lar bile ozeldi altug la Baris sagolsun yardım ettiler ama ms 845 gibi olmadı ama cok guzel cihaz daha once cok kişiye burdan önerdim ben a class bi cihaz istiyorum artık belki 300 b bile olabilir

• Dikkatli olmanda fayda var o lambalar cok akici ve ipeksi calabilir ama hic dinamik degillerdir artik muzik tipi secer desem yeridir . v70 in mastersound 845 ile kapismasi zor 300mk2 pre ve re290 power olmali en azindan....

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Dikkatli olmanda fayda var o lambalar cok akici ve ipeksi calabilir ama hic dinamik degillerdir artik muzik tipi secer desem yeridir . v70 in mastersound 845 ile kapismasi zor 300mk2 pre ve re290 power olmali en azindan....

Üstat Zaten sizin gibi bir kac kişi ye danışmadan girmem bu ise zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 13 Eylül 2013; 22:55:37 >
  • Helikon guzeldir, ben eski tarihli bir kac setup la dinlemistim. Oldukca muzikal ama bence oldukcada lean ler. Prat, dinamizm, slam bass lar bulamamistim. Elektronik ile ilgisi olabilir. Farkli muzik turleri ile mutlaka deneyin alirken, benimki sadece eskiden yaptigim dinletilerden aklimda kalanlar. Sizin kulaginiz daha iyi yorumlayacaktir.

Sevgili eraycelik, horn a dogru bir yonelis var gibi geliyor bana. 300b ler falan isin oldukca egzotik tarafi, hatta genellikle oldukca tecrubeli odyofilleron girdigi alanlar. Sn. Hidefman in uyarilari bence altin degerinde. Gercekten aradiginiz buysa nefis ama sonradan kafayi duvarlara vurmakta var. Nispeten daha az sayida kisi kullandigindanda elden cikarmasi zor olabilir. Bu tip akiskan ses seviyorsaniz magnepan, martin logan gibi elektrostatikleride dinleyin. En azindan genel kultur olur :)
  • Altanpx Altan bey hi def men altug abi gecen bir başlıkta yazmıştım su forum da 5 kişi var yorumlarını can kulağı ile dinlediğim bunlardan ikisi zaten sizleriniz tecrubelerin iz den faydalanmak icin yazdıklarınızı surekli takip ediyorum bu alanda siz diğer alanlarda da kdundar ve the cantan da diyer konularda iyi birikim sahibi insanlar bende okuyarak görerek dinleyerek bu kültürü geliştirmek icin elimden geleni yapıyorum uçak kullanmak gibi bir hobi edindim ama malesef hocamın biri gecen sene prestij sinemasının sahibi ile düştü bu sene gösteri ucaginda da Murat hoca. Adana da düştü benim uçak ısı artık hayal geriye bi bu hobi kaldı bunuda belli yormayacak bir bütçe ile devamettirmek istiyorum bakalım hayırlısı

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Conradları alternatif olarak söyledim.
    OBİ ninkiler mater sound 845 mono
    ilanı:
    http://www.audiophile.org/ContentDetails.php?CID=16&ID=20451&arc=0

ama senin aradıkların bu değilse bilemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.