Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.550
Cevap
95
Favori
264.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stereo kalitesinde müzik dinlemek ne demektir bilemiyorum ancak front preoutlardan çıkış alarak entegre ve power bir ampli kullanarak front hoparlörleri sürebilirsiniz.

diğer yandan bi-amping için deneme yapmanız gerekiyor ancak çok bariz bir fark olacağını sanmıyorum. avr de surroundback ile bağlantı yapıp bi-amping aktif edilmesi gerekiyor sanırım...

stereo için ayrı bir sistem kurma şansınız var değerlendirin...
    quote:

Orijinalden alıntı: lemagru11

selamlar
    bende osedan arkadaşımızdan bir adet denon avr-2311 aldım. kullandığım ilk avr olacak. kendisine ilgisinden ve bıkmadan sorularıma cevap vermesinden dolayı teşekkür ediyorum
    bu avr de bulunan pre out çıkışları ile stereo ampli bağlayarak stereo kalitesinde müzik dinleyip, stereo ampliye bağlı olan hoparlörleri front olarak kullanıp sinema sistemine dahil edebilirmiyim bunu merak ediyorum
    ayrıca front hoparlörlere "bi-amp wire" bağlantı yapsam sinema ve stereo için ses kalitesinde bariz farklar olurmu? yoksa stereo için ayrı sistemmi kurmalıyım?
    nasıl bir bağlantı yapmam gerekir?
    cevap veren herkese teşekkürler

DENON AV RECEIVERS

• Bi-amping çok fark ediyor, deneyip sonuçlarını duymanız gerek. şansınız varsa bi-amp bağlayın.
  • Merhaba,
    yıllardır evimizde hi-fi bir sistemin özlemini çekiyorduk bu arada eski model dvd oynatıcımız bozulunca mecburen yeni bir 5+1 arayışında iken denon 1311 ile karşılaştık media markt' ta,birkaç gündür harman/kardon avr 155 te gidip geldikten sonra,f/p sonucuna karar verip 1000 lira kar ederek Denon sahibi olduk,aslında amacımız stereo amfi ile güzel bir çift B&W kolon sahibi olmak ama bu işe başlarken evde kış boyunca dvd izleyen,bol dizi izleyen bir çift olduğumuzu da düşünerek önceliği home cinema sistemine verdik,açıkçası denon'u kendi başımıza kazasız belasız kurduktan sonra iyi bir adım attığımızı farkettik.Duruşu bile farklı,insana kendini iyi hissettirmesi bile alkışlanır.

Ben müzik öğretmeniyim ve benim için kaliteli ses ile müzik dinlemek çok büyük bir tutku yukarıda anlattığım adıma gelene kadar önce bana nasıl bir amfi ve hoperlor seti gerekiyor buradan okuyarak açıkçası çozmeye çalışacağım ama bu iş çok ama çok zormuş.f/p ve müzik türünün çok önemli olduğunu öğrendim.Klasik ve jazz müzik dinleyen bir çift olarak ileriki zamanlarda burada foruma yazan usta arkadaşlardan yardım almak istiyoruz

Öncelikli sıkıntımız yeni aldığımız denon avr1311 in sistem ve hoperlör ayarları:
    Eşim bu konuda çok yeni,ben ise sadece içgüdülerime güvenebilirim ve teknik konuda açıkçası bir bayan olarak buradaki arkadaşlardan yardım almak daha mantıklı geliyor,bize bu konuda başlangıç aşamasında yardımcı olabilecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

• teşekkür ederim ilginize
    stereo kalitesinde müzik dinlemek derken stereo ampli ile dinlenilen müziğin kalitesini kasdetmiştim
    frontları 2311in pre-outundan bağladığım stereo ampli ile bağlamak bana bu kaliteyi sağlayacak sanırım bağlamayı düşündüğüm ampli "Pioneer A-717 Mark II Reference Stereo Amplifier"
    bu ampli ile denon 2311in uyumu nasıl olacaktır tahmininiz varmı?
    şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: kdundar

stereo kalitesinde müzik dinlemek ne demektir bilemiyorum ancak front preoutlardan çıkış alarak entegre ve power bir ampli kullanarak front hoparlörleri sürebilirsiniz.

diğer yandan bi-amping için deneme yapmanız gerekiyor ancak çok bariz bir fark olacağını sanmıyorum. avr de surroundback ile bağlantı yapıp bi-amping aktif edilmesi gerekiyor sanırım...

stereo için ayrı bir sistem kurma şansınız var değerlendirin...

• ilk fırsatta deneyeceğim
    2x2lik kablo ile deneme şansım var daha farklı bir kablo ilemi denemeliyim yoksa bu kablo yeterlimi?
    teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Bi-amping çok fark ediyor, deneyip sonuçlarını duymanız gerek. şansınız varsa bi-amp bağlayın.
  • Merhaba,

1911'i kampanyadan alan arkadaşlara sorum,acaba bu ürünü (sanırım hoparlor seti ile birlikte aldılar) kaça aldığınız öğrenebilir miyim? Diğer forum konularında silinmiş ücretler o yüzden göremedim.

Teşekkürler
  • Denon 1911 avr kampanyada hoparlör seti ile birlikte değildi ve kampanya fiyatı 1,000tl civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
    konuyu ankara gsa elektronik "osedan" nickli orhan bey açmıştı kendisine ulaşırsanız en ayrıntılı bilgiyi alabilirsiniz sanırım.
    iyi forumlar

quote:

Orijinalden alıntı: vokial

Merhaba,

1911'i kampanyadan alan arkadaşlara sorum,acaba bu ürünü (sanırım hoparlor seti ile birlikte aldılar) kaça aldığınız öğrenebilir miyim? Diğer forum konularında silinmiş ücretler o yüzden göremedim.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostxp

limango'da DENON DHT 1311 5.1 EV SİNEMA SİSTEMİ - indirimli 1200 TL veriyor. Yorum alabilir miyim.

5.1 kanal ev sinema sistem amfi ( Denon AVR 1311)

5+1 ev sinema sistem hoparlör takımı (Denon SYS-391HT)

5 x 110 W ses çıkış gücü

4xHDMI in, 1xHDMI out

HDMI 1.4a

Pro Logic IIx, Dolby True HD, DTS HD Master Audio, 3D, Personal Memory Plus, RDS, Radio Text

100 W gücünde aktif subwoofer

6 Ohm

Arkadaşlar bu ürün SATURN'DE bu hafta indirimli, 899 TL'den satışa sunulmuş bilginize
  • Arkadaşlar kızmayın ama bişey sorcam Denon gerçekten iyi bir markamıdır. Ben Media Markt tan yaklaşık 1 yıl önce 999 TL'ye 5+ 1 ses sistemi aldım modeli AVR -390 fakat süper bir ses almıyormuşum gibi geliyor bana. Seslar fazla bas gibi bası gerçekten çok güçlü kolonların ayarını yapıp tizini arttırdım ama özellikle clup müziklerde ve lounge müziklerde yeterli kaliteyi vermiyor gibi. Farklı arkadaşımda daha dandik bir JBL var ama çok daha stereo ve net bir ses veriyor acaba ne yapmak lazım bende model mi alt seviyedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansar61

quote:

Orijinalden alıntı: lostxp

limango'da DENON DHT 1311 5.1 EV SİNEMA SİSTEMİ - indirimli 1200 TL veriyor. Yorum alabilir miyim.

5.1 kanal ev sinema sistem amfi ( Denon AVR 1311)

5+1 ev sinema sistem hoparlör takımı (Denon SYS-391HT)

5 x 110 W ses çıkış gücü

4xHDMI in, 1xHDMI out

HDMI 1.4a

Pro Logic IIx, Dolby True HD, DTS HD Master Audio, 3D, Personal Memory Plus, RDS, Radio Text

100 W gücünde aktif subwoofer

6 Ohm

Arkadaşlar bu ürün SATURN'DE bu hafta indirimli, 899 TL'den satışa sunulmuş bilginize

Bu güzel bilgi için çok teşekkür ederim,biz 2 gün önce MM'den 1099'a aldık bu ürünü (daha doğrusu yanında bir ürün hediye ettiklerinden 1069 TL'ye geldi.
    Şimdi Saturn Broşürünü götürürsek bize aradaki fark olan 340TL'lik hediye çeki vermeleri gerekiyor,sitelerinde yazdıkları düşük fiyat garantisi kapsamında tabi.

Daha önce böyle bir işlem yapan oldu mu arkadaşlar?

• Sn. vokial

öncelikle hayırlı olsun.. ben logitech z5500 kullanıyorum 2 ay önce aldım.. dün saturn deki kampanyayı görunce bende almaya niyetlendim..

amfi iyidir o önemli değilde hoparlör setini merak ediyorum.. ürün nasıl sesten memnunmusunuz? bass tiz nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan.cihan -- 3 Aralık 2010; 9:15:05 >
  • Merhaba,

Düşük fiyat garantisi ile ilgili olarak MM'a gittik (aldığımız ürün Saturn'de 1100TL yerine 900TL'ye satılıyor).Düşük fiyat garantisinde ürünün 2 katını veriyoruz deniyor.

Sitede yazan ibare şu şekilde:
    ----
    http://www.mediamarkt.com.tr/hizmetlerimiz.php

Daha düşük fiyatları başka yerde aramayın, kendinizi boşuna yormayın. Mağazalarımızdan satın aldığınız bir ürünün aynısını daha düşük fiyata bulursanız, size fiyat farkının 2 katını veriyoruz!*

*Media Markt, mağazalarından satın aldığınız ürünü, başka bir mağazada daha ucuza bulduğunuzu, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde geçerli olan diğer mağazanın kataloğu, broşürü, gazete ilanı, insertü veya ürünü Media Markt’tan satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde kesilmiş diğer mağazanın fişi/faturası ile ürünü Media Markt’tan satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde belgelerseniz aradaki fiyat farkının 2 katını hediye kartına yükleyerek size iade eder. Bu kampanya çerçevesinde hediye kartı dolumlarında küsüratlar dikkate alınmaz. Örnek: 56 TL'lik fiyat farkı için 112 TL değil 110 TL'lik hediye kartı dolumu yapılır. Hediye kartı, tüm Türkiye Media Markt mağazalarında geçerlidir ve paraya çevrilemez. Bu kampanya çerçevesinde satın alınan ürünler iade edildiğinde, hediye kartı da bu kampanya çerçevesinde kazanılan tutarla birlikte veya para iadesi şeklinde Media Markt'a iade edilir. Fiyat farkı karşılaştırmalarında Media Markt'tan satın aldığınız ürünün peşin fiyatı ile diğer mağazadaki aynı ürünün peşin fiyatı karşılaştırılır. Bu kampanya, ürünü satın aldığınız Media Markt mağazasının bulunduğu il sınırları içinde, başka bir mağazada daha ucuza ürün bulmanız halinde geçerlidir. Düşük Fiyat Garantisi, aynı ürün için iki kez kullanılamaz. İnternet üzerinden satış yapan firmaların duyurduğu fiyatlar bu kampanyanın dışındadır.
    ---

Saturn'un broşürünü MM'a götürdük, Saturn ve MM'in aynı zincir mağazası olduğu için fiyat farkının 2 katını değil sadece fiyat farkı olan 200TL'lik farkı verebileceklerini bildirdiler.
    İnternet sitesinde yazan böyle bir ibare olmadığını ilettik ancak samimiyetlerine inanarak kabul ettik.Üzerine çok da fazla gitmedik aslında ancak sitedeki yazı eğer değiştirilmezse bunu kendilerine tekrar ileticem.
    Zincir mağaza dışında yazması gereken yerde sadece mağaza olarak belirtiliyor.Normal şartlarda duyurulan ne ise odur mantığını çok da üstelemedik.

Bu konuda bir bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Ses sitemine gelince,henüz kurma şansım olmadı ancak beraber aldığım arkadaşım sistemi kurmuş ve gayet memnundu.Sonuçta benim ilk ses sistemim olacağından çok da fazla karşılaştırma şansım yok.Ancak Denon olduğu için ve 900TL de böyle bir sistem için çok yüksek bir meblağ olmadığından aldım.İleriden ön hoparlörleri vs değiştirerek istediğinizi yapabilirsiniz.Sonuçta amfi Denon ve işini iyi yapan bir ürün.
    Kurduktan sonra en azından görüşlerimi de bildiririm.

• Ben de PS3 için aynı gün MM Ümraniyedeki 599 TL fiyat broşürü ile gittim.
    Dürüstçe orada 100 adet var dediler ama sabah erken saatte gitmeme rağmen KALMADI dediler dedim.
    Aynı fiyata verebiliyor musunuz? dedim..
    El cevap:
    Stok devam ederken verebiliyoruz.
    Ama karşı tarafın stoğu bittiyse vermiyoruz oldu...

YORUM SİZİN!
  • Aslında hukuki yollara başvurmak gerek. resmen insanları kandırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonica

Arkadaşlar kızmayın ama bişey sorcam Denon gerçekten iyi bir markamıdır. Ben Media Markt tan yaklaşık 1 yıl önce 999 TL'ye 5+ 1 ses sistemi aldım modeli AVR -390 fakat süper bir ses almıyormuşum gibi geliyor bana. Seslar fazla bas gibi bası gerçekten çok güçlü kolonların ayarını yapıp tizini arttırdım ama özellikle clup müziklerde ve lounge müziklerde yeterli kaliteyi vermiyor gibi. Farklı arkadaşımda daha dandik bir JBL var ama çok daha stereo ve net bir ses veriyor acaba ne yapmak lazım bende model mi alt seviyedir

Kimsenin genel bir bilgisi yok galiba bu konuda acaba Denon alıp hata mı yaptık diye düşünmeye başladım şimdi
  • dostum denon kral markadır
    ama
    aynı sony yaptığı dandik şeyler üretmiyor değil.hiç denk geldiniz mi bilmem ama
    forum da şöyle bir mesaj yazardım
    bakmayın siz denon'a arada ucuz ve tam anlamıyla tüketime yönelik dandik setlerde çıkarmıyor değil.
    özüm kötümserem biraz bakmak lazım hangi sistem nedir ne işe yarar.bugun artık isim, marka para etmiyor.yav ediyor da ismine aldanmamak gerek.
    ama denon kaliteli marka mı? hiç ama hiç şüphesiz kaliteli. ee her markanın her ürünü iyi mi? ucuzdur vardır illeti...
    MM mağazalrının oyunlarına bakın. bakmadan almam.kaz kafalımıyım? gibi reklamlarla MM insanların aklını çelerken iyiydi ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

dostum denon kral markadır
    ama
    aynı sony yaptığı dandik şeyler üretmiyor değil.hiç denk geldiniz mi bilmem ama
    forum da şöyle bir mesaj yazardım
    bakmayın siz denon'a arada ucuz ve tam anlamıyla tüketime yönelik dandik setlerde çıkarmıyor değil.
    özüm kötümserem biraz bakmak lazım hangi sistem nedir ne işe yarar.bugun artık isim, marka para etmiyor.yav ediyor da ismine aldanmamak gerek.
    ama denon kaliteli marka mı? hiç ama hiç şüphesiz kaliteli. ee her markanın her ürünü iyi mi? ucuzdur vardır illeti...
    MM mağazalrının oyunlarına bakın. bakmadan almam.kaz kafalımıyım? gibi reklamlarla MM insanların aklını çelerken iyiydi ama.

ben alırken bahsettiğin gibi bir reklamları yoktu açıkçası mağazada teşhirde ki cihazın seside hiç fena değildi birde bu ayarda Sony vardı ikisi arasında gidip geldim ve Denon almaya karar verdim fakat eve getirip kurunca sistemden beklediğimi alamadım. Aslında tek kötü yanı bası sesi falan iyi ama yeterince net ve tiz ses alamıyorum.

• bende denon düşünüyordum bu yorumları okuduktan sonra harman kordon a yönelecem sanırım 1200 liraya harman kordon + harman kordon dvd + JBL kabinle 1200 lira bu kanpanya süper ozaman sizce arkadaşlar ama ürünlerin model lerini bilmiyorum ses süper ama
  • arkadaşlar,acil bir sorunumuz var.bu gün dali ikon 7 serisini denon 2311 ile birlikte kurdum.yanlız bir sorunla karşılaştık.amfiden (hdmı ile bağlı) den tv ye görüntü alamıyoruz.tv samsung c8000 serisi
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.