Bildirim
DENON AV RECEIVERS (180. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Öneriniz için çok teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun çok güzel cihaz tam fp ürünü,
Ayarlarda , Audio , power on level var ordan istediğiniz yere getirin ilk açıldığında o ayardan başlar.
Bende x2500 den x4500 geçtim bugün geldi ürün, muzik de çok başarılı, stereo amfi ihtiyacı bence gerek bırakmıyor tabi üst seviye stereo amfi ler ile mukayese edilemez. Muzikten firsat bulup sinema denemelerine geçemedim
Müzikde kaynak olarak ne kullanıyorsunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Spotify ve 1 aydirda Tidal kullaniyorum , cd player da var ama pek kullanmıyorum.
Sorunum sesin az başladığından değildi. Ses seviyesi gece dinletileri için çok düşüğe kadar ayarlanabiliyor. Başka cihazlarda bu kadar değildi. Bunu denonda yeni deneyimledim. Kastım buydu. Benim center hoparlörüm yok. Herhangi bir center hoparlör işimi görür mü? Mesela Jamo E3 center? Beklentim çok yüksek değil. Bir arkadaşımız center alırsan daha keyifli olur konuşma sesleri dedi. Mantıklı geldi. Netflix, usb film ağırlıklı kullanıyorum.
Yanlış anlamışım
Sınama için center şart beklenti yüksek değilse center olsun taşdan olsun. Aynı marka bakabiliyorsanız monitor audio tabi daha iyi olur. Centerden sonra mevcut hoparlorune ayak stand şart beyaz tv sehpanın yanlarına, çok yakınlar şuan.
Monitor audio tercih edebilmek isterdim center hoparlörü de ama 210€ sıfır fiyatı. Sahibinden de 150₺ ye Jamo E3 center var. Şimdilik hoparlörler maalesef böyle yakın durmak zorunda. İlerleyen zamanda onlarıda ayırabilirim umarım.
Belli bir süre iadare eder jamo hiç yoktan iyidir , tecrübe edinerek ilerlemiş olursun.
Teşekkür ederim. Güzel bilgiler güzel insanlar.
Hoparlör takımı aynı seri olursa daha iyi verim alırsınız.
Rica ederim , bizde tecrübe ederek , bilgi alarak ilerliyoruz. Bu hobini güzel yanları keyif almasını bilene
Yavaş yavaş olur umarım. Asgari ücretle anca bu kadar. Malum ülkemiz fiyatları. Ama aynı seri olmasına zamanla özen göstereceğim. Madem önem teşkil edebiliyor.
Hocam ses kalitesinde çok fark hissettiniz mi iki receiver arasında.quote:
Orijinalden alıntı: Deh 9300
Hayırlı olsun çok güzel cihaz tam fp ürünü,
Ayarlarda , Audio , power on level var ordan istediğiniz yere getirin ilk açıldığında o ayardan başlar.
Bende x2500 den x4500 geçtim bugün geldi ürün, muzik de çok başarılı, stereo amfi ihtiyacı bence gerek bırakmıyor tabi üst seviye stereo amfi ler ile mukayese edilemez. Muzikten firsat bulup sinema denemelerine geçemedim
Fark ediyor aynı hoparlor de bas ve tiz daha baskın daha tatlı geldi , bundan başka güncelleme yapmam diye düşünüyorum daha iyi ne kadar olabilir , daha uzun süre dokunmam sisteme.
Üstadlar merhaba,
Denon avr 1910 Wharfedale crystal hoparlör seti mevcut (5 hop)
Aldığımdan beri subwoofer almadım kullanmadım.
Bu sisteme süreceğim, 2.el, temiz, kaçmaz diyeceğiniz bir yerde denk gelen subwoofer var mıdır?
S.A mrb arkadaşlar
Bende Sony Str-Dh790 anfi var daha kurulumu yapmadım, Pure Acoustics Super Nova 8 aldım yanınada subwoofer olarak
denon 390 setinin subwoofer'ını aldım 20m2 alan için idaelmi yanı kısaca woofer eski olmasına rağmen iş görürmü cevap verirseniz sevinirim şimdiden sağolun.... -
Bir fikir alsam üstadlar bilgisi olan var mıdır, nasıldır bu fiyata alınır mı?
Polk Audio PSW10 10" Powered Subwoofer - Featuring High Current Amp and Low-Pass Filter | Up to 100 Watts | Big Bass at A Great Value | Easy Integration Home Theater Systemshttps://www.amazon.com/dp/B0002KVQBA/ref=cm_sw_r_cp_api_i_QHilDbMBMPQGB
Siz Amazon Amerika’ya bakmışsınız ama 90 $’lık Sub’a 190 $ kargo parası çıkıyor.
Ayrıca Amerika’daki şebeke elektriği 110 volttur. Oradan alacağınız bu tarz cihazlar için bir de 220-110 volt dönüştürücü trafo almanız yada yaptırmanız gerekir. Yani baktığımızda astarı yüzünü geçiyor.
Sub gibi ağır parçalar için ya Amazon Almanya yada buradaki satıcılara bakın derim
Teşekkür ederim bilgi için.
Oradan yolcu beraberinde getirtmek istiyorum.
Dönüştürücüyü düşünmedim çok paraya mal olur mu acaba?
Kargo ücretsiz, 90 $ + dönüştürücü ve yolcu yanında gelecek şekilde ürün fiyatı ve genel subwoofer kalitesi hakkında görüşünüz nedir?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X