selam arkadaşlar, uzun zamandır ev sinema ses sistemi toplamayı düşünüyordum, receiver dan başlamaya kara verdim DENON AVR-1404 buldum arkadaşımdan 300 ytl ye veririm diyor, ne dersiniz kullanan varmı acaba. Kullanım şekli film ve müzik olarak yarı yarıya olucak.
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
bi bilgisi olan yada kullanan yokmu arkadaşlar
abi bi link filan vrsene millete ,baksın işi bilenler
Front-AV-Eingang Audio (L/R) Video (Composite) Digital (optisch)
Netzanschlussbuchse (geschaltet) 1
Kopfhörer-Ausgang (6,3 mm Klinke)
UKW/MW-Tuner RDS / Radiotext /
Senderspeicher 40
Allgemeines Abmessungen (BxHxT mm) 434x147x417
Gewicht 10,3 kg
Stand-by-Leistung < 1 Watt
Verkaufsstart 7.2003
lieferbare Ausführungen Silber
uvP in Deutschland 349,- EUR
çok saol abi, aklıma gelmedi hiç çok acamiyim de
olsun ,bende acemiyim daha , yanlız sen full hd filan istiyosan hani yok bu avr lerde bilesin .
tabi aslında istiyorum ama bunun fiyatı uygunsa hd olmasada olur, gerçi bilmiyorum ki ne alıcağımıda biraz daha para verip harman kardon mu alsam diye de düşünmüyo değilim
bu amfi de kullanacağın hoparlör nedir ?
bu ampli receiver mediamatkta 750ytl cıvarıydı hakanın dediği gibi hdmı yok tur.ama denon denondur
Denon un yerine daha sert ritme sahip Marantz ı tercih ederim , aynı kalite ve standart larda .. çünkü denon daha yumuşak ve genellikle blues ve klasik tarz müzik seslerinde iyidir ...
marantz ise sert ve akışı daha iyi müziklerde tercih edilir , ve şahsen de ben kendim Marantz kullanıyorum
pek bir bilgim yok arkadaşlar nasıl bir hoparlör alıcağıma dair biraz araştırdım burada, herkesin zevkine göre değişirmiş sanırım, artık ucuz yollu maksimum 1000ytl ye kadar bir hoparlör alıcam, ps3 üde bağlamayı düşünüyorum, öneriniz nedir bu fiyata bu receiver ı alayım mı yoksa hdmi lı farklı bir amfi mı almalıyım.
hoparlör konusunda fikir belirtmek isterseniz açığım tabiki, dediği gibi film müzik 50-50 kullanıcam.
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar tekrar
fena bi receiver değil sanırım biraz bakındım, hiç olmassa adından kurtarıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme