Şimdi Ara

Onkyo TX-SR603E veya Denon AVR-3806 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki receiverdan hangisi Definitive BP10 ile verimli olur? kullanan veya fikri olan var mı? Bu fiyatlarda başka önerisi olan var mı? tşk...

• Denon AVR-3806 çok daha iyi bir receiver.BP-10 ile sinema performansı iyi olur.
  • Yanıt için teşekkür ederim.
    Peki, Onkyo'yu unutursak Denon'a alternatif fiyat/performans olarak daha iyi başka hangi receiver önerirsiniz? Amacım elimdeki Onkyo 575'i değiştirmek ve 25m2'lik yeni bir oda hazırlamak. Bu arada odada ses izolasyonu için nereden bilgi alabilirim, önereceğiniz site veya şirket var mı? teşekkürler
  • bütçeni bilmiyorum ama eğer HDMI,DVI ve mikrofon önemli değilse daha ucuza 3805'de bulabilirsin....şahsen bu piyasanın içinde falan değilim çok engin ürün bilgim de yoktur ama burada kendi bütçeme göre uzun süre çeşitli sistemler dinledim ve sonunda almanyada ki arkadaşıma 3805 ısmarladım, gelirken yanında getirecek, eylülü bekliyoruz.
    Dinlediklerim arasında en çok o hoşuma gitti, özellikleri de iyi..eğer buradan alsaydım yamaha 657 alırdım, f/p açısından gayet iyi bence ama o da pek 3806'nın alternatifi değil, ama sinema performansı da hiç küçümsenmeyecek kadar iyi..tabi def techler 6ohm sanırım, onunla nasıl olur bilmiyorum. Belki biraz daha kuvvetli bir anfi almak gerekebilir..elbette bu işin sonu yok..ama en önemli konu para ve kişisel zevk burada..

Bende hazır yeni ev inşaat halindeyken izolasyon konusunda bir şeyler yapayım diye kabaca araştırmıştım ama gördüm ki adam gibi bir şey oldukça pahalıya geliyor, uyduruk bir şey yaptırmanın da pek bir yarar sağlamayacağını da epey söylediler...
    açıkçası şöyle 20-30K'lık bir sistemim olsa yaptırırdım ama ancak orta halli bir sistem için bu kadar parayı gereksiz gördüm..(2-3K) belki biraz da yardım alarak kendin yapmak en iyisi hemde zevki ayrı..şahsi görüşümdür tabiki senin bütçen müsaitse, kıvılcım elektronik, std, teknik s şimdi hatırladığım firmalar, daha çok kurumsal, stüdyo falan için ama en azından yönlendirirler, zaten ses sistemleri ile ilgili çoğu firma yardımcı olur bu konuda..

• shebumi çok güzel açıklamış.İyi bir izolasyon ciddi bütçeler gerektiriyor.Denon 3805'de kendi fiyat aralığında en iyi anfilerden biri.Eisa ödülü de aldı.25m^2 için de ideal bir anfi.
  • şşşt onkyo'ya laf yok

denon'un o modeli çok tutan bir model ama türkiye'de denon'u pahalıya satıyorlar yaw, onkyo daha makul fiyatlara satılıyor. ben zamanında receiver araştırması yaparken denon mu onkyo mu çok kararsız kalmıştım ama tamamen duygusal sebepler yüzünden onkyo almıştım.

hoparlör olarakta definitve bp-30 ile dynaudio audience 72 arasında kalmıştım, imzamda göründüğü üzre dynaudio aldım, hemde almanya ile aynı fiyata almıştım(dükkanı kapatıyorlardı dynaudio'nun distürübütörleri :))
    killforyou sence iyi etmiş miyim dynaudio'yu almakla, definitive leri hiç dinlemedim çünki. dynaudiolarıda pathos marka lambalı bir amfi ile 5000 dolarlık bir cd çalarda dinlemiştim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 5 Ağustos 2006; 0:25:26 >
  • Arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkürler.
    Ev sinema sistemlerinde uzun süredir uzak olduğum için yeni özelliklere de uzağım. Forumdan ve üretici sitelerinden takip ettiğim kadarıyla Denon AVR-3806 veya 4306 önerilen modeller arasında bir de Yamaha'nın RX-V4600'ü varmış. Bütçe olarak 1500-2000 avroya kadar çıkabilirim. Bu durumda özellikleri itibariyle beni en az bir 5-6 sene daha götürebilecek hangi receiver'ı önerirsiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Satılık Onkyo TX-NR3030
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denon 3806 o bütçe için en olur anfi.Bence 3806 bak.3805 arasında da HD çıkışları arasında pek fark yok.2. el 3805 de düşünülebilir.
  • her zamanki gibi kill for you arkadaşımız haklı...denon tabiki
  • Bugün biraz Kadıköy'de dolaşma fırsatım oldu. Tabii aklımı karıştıran satıcılar da oldu. Biri NAD'dan başkasını düşünme T763 senin sistemine en uygun receiver, diğerleri aynı ayarda değil dedi ve NAD'ın ağırlığının bile bir gösterge olduğunu söyledi.

İki yandaki dükkanda ise NAD sürekli sorun çıkarır, sinema performansı hiç iyi değil, kimseye önermiyoruz derken Marantz'in 7500 modelini önerdi.
    Yani anlayacağınız aklım iyice karıştı, hiç bir dükkanda da bendeki Definitive BP-10 veya BP-8 kolonlar olmadığı için de dinleme şansım yok.

Sizin yorumlarını alabilir miyim lütfen. Bu iki model veya Denon AVR-3806 veya 4806 modelleri arasında hangilerine odaklanmalıyım. Hedef %80 film %20 müzik oranında kullanıma ve DefTech'leri en iyi besleyebilecek ve beni en az bir 5 yıl sorunsuz götürebilecek bir receiver. 1500-2000€'ya kadar çıkabilirim.

• Arkadaşlar, bu konuda yorumunuz nedir? Aklım karıştı...
  • YAMAHA RX-V659
  • Denon AVR-3806.
  • Killforyou teşekkür ederim.

Son araştırmalarım sonucu alternatifler Onkyo 803E ve Denon 3806. Onkyo'nun bu modelinin çok iyi performans verdiği söyleniyor. Bir de her kanal için LF 9 kanal ekolayzırı varmış. Bu da artısı diyorlar. Fiyatları da aynı bu iki receiver içinden hangisini önerirsin.
    Teşekkürler
  • Denon 3806 derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.