Şimdi Ara

yamaha 661/marantz sr7500/ denon 1908 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    b:marantz sr7500 * hdmi yok 7+1 analog
    c:yamaha rx-v661* hdmi var. 7+1

[simage]http://img301.imageshack.us/img301/3122/avr1908largebackrdax120fq9.jpg [/simage]

[simage] http://img156.imageshack.us/img156/4489/marantzrearpanelfullix9.jpg [/simage]

[simage] http://img156.imageshack.us/img156/19/bprxv661jc3.jpg [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedoman34 -- 15 Mayıs 2008; 23:16:47 >

• üstadlardan yada kullanıcılarından kimse yokmu arkadaşlar ,görüşlerinizi bekliyorum.
  • bence HDMI olmaması büyük eksiklik başta eleyebilirsin kendi fikrime göre
    diğerlerini bende inceledim.
    2 de birbiri ile çekişir durumda.........
  • görüşünüz için tşk ediyorum. hdmi eksikliginin sistemime yakın zamanda pozitif katkısının olacagına ihtimal vermiyorum. bu baglantı şekli yeni ses kodlamalarını player kaynagı ile baglantı kurarak hoparlörlerden almamızı saglıyor dolby true hd vss gibi. bu kodlamalar 7+1 kanala yayılabilen izledigimiz blue ray veya hddvd lerde doruk noktada keyf yaşamamıza olanak saglıyor ayrıca player+anfi+tv benzeri ürünlerde kablo kalabalıgını önlüyor.ok
    ANCAK:

önümüzdeki en az 1 yıl ps3 oynatıcı alma ihtimalim maddi imkanlardan ötürü olanaksız. 20m2 salonda her ne kadar sistem için hanımdan zorluk görmesemde gerçekten hoparlörleri 7+1 yapmayı ben istemiyorum.(asıl kablo kalabalıgı ve mekanda görüntü kirliligi böyle yaşanacak. 20m2 için konuşuyorum.yani yeni ses formatlarını aktarabilecek player ve ilave 2 hoparlör için müsait degilim. bu durumda hdmi destekli bir avr bana en az 1 yıl büyük kolaylık saglamıyor.dvd playerlar ve filmleri yüksek maliyette halen. ev sinema sistemime pc de baglıyacagım ancak müzik mp3 ten öte olmayacak .ASIL AMAÇ EV SİNEMASI .
    o yüzden ben bu 3 üründen bana gerçekten en faydalı olabileni seçmem için hdmi destegini yok sayabilirmiyiz diyorum .yani 3 üründe hdmi destegi yok farzedersek sonuç ne olmalıdır?

• En az bir yıl hdmi özelliğini kullanmayacağını yazmışsın ama bir avr sık değişen bir sistem elemanı değildir ve 3-4 sene kullanılır. Bunu da hesaba katmanı tavsiye ederim. Bu durumda seçim 661,1908,7500 sıralaması olurdu benim için. Ama hdmi hiç kullanmayacaksan gerçekten o zaman sıralama kesin 7500,661,1908 olurdu benim şahsi seçimim. Hatta Hdmi olmasa marantz tek seçimim olurdu.
  • hdmi bakılmıyorsa marantz sr7500 alınır. yani cevabı ortada zaten.
  • ayhifi
    doğru söylemiş gerçekten bu sistemler her istediğimiz zaman alınabilecek şeyler değil. en azından benim için.

7.1 demişsin ama illaki 7 hoparlör alman şart değil 5.1 kullan.

bu arada diyelim 1 sene sonra bluray playerlar makul fiyatlara indi o zaman da HDMI gerekli olacak.

arık şimdi ucuza satılan DVD lerde bile HDMI var.

yine de tabii seçim senin.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayhifi
    doğru söylemiş gerçekten bu sistemler her istediğimiz zaman alınabilecek şeyler değil. en azından benim için.

7.1 demişsin ama illaki 7 hoparlör alman şart değil 5.1 kullan.

bu arada diyelim 1 sene sonra bluray playerlar makul fiyatlara indi o zaman da HDMI gerekli olacak.

arık şimdi ucuza satılan DVD lerde bile HDMI var.

yine de tabii seçim senin.....
  • tşk ediyorum yorumlarınız için seçim için son kez düşünüp hdmi destekli 661 mi yoksa marantz mı kararımı verecegim, bu kritik kararıma bir başka etken de wharfedale 9.6 ya bütçe kalmayacak anfiyi öne alırsam ,öyle bi durum varki her iki ürünün 2, el alışverişi için kritik bi zamanlama sözkonusu , her iki üründe acil satılacak karşı tarafta durum böyle ben sadece bir ürün alma hakkımı yerinde kullanmak zorundayım, bu arada 661 modeli halihazırda cazip bi fiyata yok şuan piyasada hatta cazip olmayanı dahi yok.
  • İyi akşamlar, merak ettim marantz sr7500'ü mü tercih ettiniz? Ben de şu sıralar marantz düşünüyorum, sr7500 hd değil ama düşünüyorum. hd olarak Onkyo nr616 ve philips htr9900 var. Marantz'ı ses olarak merak ediyorum gerçi philips fr995 var zaten marantz üretmiş marantz sr4000'in neredeyse aynısı ama marantz'ın performansını merak ediyorum. Geçen sr7002'yi 2000 Tl fiyata kaçırdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.