Şimdi Ara

DENON AVR 1911 mi ONKYO 608 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygun fiyata Yeni nesil DENON 1911 ve ONKYO 608 buldum. Her ikiside 3D ve 1.4 versiyonlu. Ben HD ve Blueray filim izliyorum. Speakerlerim Triangle markadır (kuleler ve center), Surroundlar Pıonner, Sub ise Sony bana bu 2 cihazdan hangisini önerirsiniz. Veya başka bir cihaz önerirmisiniz. 1500 TL yi geçmek istemiyorum. Vede sizce en uygun alabileceğim bir yer neresidir?
    Yardımlarınızı bekliyorum.

• Bence THX sebebi ile Onkyo 608.dinledim vede çok beğendim,denon 1911 bana boğuk geldi.
  • merhaba,
    bugün saturne uğradım, denon 1610 889 TL idi, 2210 yada 2310 olabilir emin değilim fiyatı 2350 tl idi,
    marantz hiç yoktu,
    yamaha 365 dışında üstü bir model yoktu,
    harman Kardonlar (canlarııım benim!! ) 255 in fiyatı 1799 TL idi (kazıık)
    360 vardı 2.300 ve 460 vardı 2.800
    onkyo nun bir modeli vardı 368 di sanırım istediğim yoktu
    bilginize ....
  • Denon 1911 i İzmirde buldum 1.345.-TL. Onkyo 608 i ise src elektronik. PEŞİN 1700 tl Tksitle 1980 TL istedi. 1400 TL teklif ettim kabul görmedi. Sağa sola bakınıyoruz.
  • denon fiyatı çok uygunmuş,onu al bence
    eskiden denonlar daha pahalı olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 25 Temmuz 2010; 15:07:14 >
  • 1911 İLE 1910 ARASINDA 3D OLAYINA GİRMEYECEKSEN BİR FARK YOK 1.4 VE 3D İÇİN OKADAR FARK VERİLMEZ ONKYO DAHA TEKNOLOJİK CİHAZ 1400 BULURSAN AL BENCE 800 TL LİK DENON YETERLİDİR .
  • Denon 1911 ile bir eski model 1910 arasında baglantı özellikleri olarak ciddi farklar var.... bir kaç kişiden duydugum kadarıyla 1911 ile denon bir vites "geri" takmış, cihazın içi boşalmış diyenler var.. tabi dinlmek lazım .. ama bence 3d olayları için daha erken ... zaten TV mid e yeni aldım .. o yüzden gidip bende 1910 aldım 3 hafta önce... iyi fiyata 1910 kovalanabilir .. ama şu an yok satıyor ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon avr-2800 alınırmı sizce ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet 1910 na çok talep varmış.
    hafta sonu gittiğim saturndeki görevliye 1910 var mı diye sordum çok talebi var, uygun fiyatlı geliyor bize ve geldiği gün satılıyorlar dedi. bu ay 3 tane geldi ve hemen satıldı dedi. önümüzdeki hafta bekliyorum 1910 gelmesini dedi, fiyatı ne olur dedim hiç belli olmaz dedi.
    bu hafta vakti ve fırsatı olanlar saturnü takibe alsın derim.

SRC onkyo 608 için 1.700 tl mi istedi? ben de dün sordum henüz cevap vermediler. Bugün sitelerinde 708 ve 808 i de satışa çıkarttıklarını duyurmuşlar. Fiyatını soran var mı?
    Bir de bu SRC elekt. nasıldır bilen var mı? alışveriş yapılır mı? ürünler garantili mi?
    [simage][/simage]
  • güvenilir,evet garantili ürünler,
    en son nad 326bee stereo amfi almıştım,peşin olunca Sertaç bey iyi fiyat ta verir.
  • 808 fiatı uygunsa alınabilir bekleyip görmek lazım.
  • Aşağıdaki linkte kendi incelemem mevcut . Öncelikle cihaz 1910 modeline göre çok daha iyi müzik kalitesi kesinlikle daha iyi + kumanda daha kullanışlı ve usb girişi eklenmiş ipod da bağlanabiliyor . Onkyo, marantz , pio yamaha harman güncel modelleri hepsinin bu sevie modellerini defalarca dinledim . Denon 1911 kesinlike bu fiyata alınacak en iyi üründür. Boşu boşuna fazla para ödemeyin . Ben sadece yeni gelecek yamaha 567 - 667 yada pioneer 920 modeli ile kıyaslanacağını düşünüyorum ,,,, Onlarında daha zamanı var Ama yazımda da bahsettiğim gibi 1910 geçen yıl eisa dan ödül almıştı fakat bence daha iyi cihazlar vardı o dönem şimdi ise kesinlikle 1911 hakkıyla o ödülü alır. Ayrıca 1911 modelini daha detylı dinlemeden yorum yapmayın bazıları speklere göre değerlendirir yada işe duygusal bakar ben marka bağımlısı biri değilimdir. geçen sene 919 pioneer benim gözdemdi bu sene 1911 daha iyisini dinlemediğim sürece Denon 1911 tek geçilir .

Selamlar .. .

http://forum.donanimhaber.com/m_41603316/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41603316

• quote:

Orijinalden alıntı: 0sedan

Aşağıdaki linkte kendi incelemem mevcut . Öncelikle cihaz 1910 modeline göre çok daha iyi müzik kalitesi kesinlikle daha iyi + kumanda daha kullanışlı ve usb girişi eklenmiş ipod da bağlanabiliyor . Onkyo, marantz , pio yamaha harman güncel modelleri hepsinin bu sevie modellerini defalarca dinledim . Denon 1911 kesinlike bu fiyata alınacak en iyi üründür. Boşu boşuna fazla para ödemeyin . Ben sadece yeni gelecek yamaha 567 - 667 yada pioneer 920 modeli ile kıyaslanacağını düşünüyorum ,,,, Onlarında daha zamanı var Ama yazımda da bahsettiğim gibi 1910 geçen yıl eisa dan ödül almıştı fakat bence daha iyi cihazlar vardı o dönem şimdi ise kesinlikle 1911 hakkıyla o ödülü alır. Ayrıca 1911 modelini daha detylı dinlemeden yorum yapmayın bazıları speklere göre değerlendirir yada işe duygusal bakar ben marka bağımlısı biri değilimdir. geçen sene 919 pioneer benim gözdemdi bu sene 1911 daha iyisini dinlemediğim sürece Denon 1911 tek geçilir .

Selamlar .. .

http://forum.donanimhaber.com/m_41603316/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41603316

1911 incelemeni okudum, hakikaten ballandıra ballandıra anlatmışsın. merak ettim şimdi.
    1345 TL ye izmirde varsa kaçmza o zaman

• tek olumsuzluk dijital baglantı kompanent eksikliği .
  • baska yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.