Ayrıca belirtmek gerekirse : genelde tercih ettiğim müzik türü soft-rock tır.Yüksek güç kısık volume ,dolgun bass lar ve belirgin tizleri ,hafif kısık midrange leri severim saygılar...
peki 3805 ile 4306 nın farkı nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: dig
quote:
Orjinalden alıntı: dr.amon
quote:
Orjinalden alıntı: Turetskiy_Muj
İnsan kulağı ile anlayacak bir fark yok. Coaxial da kullanabilirsin. Optik kablo daha pahalı çünkü.
Bu arada hayırlı olsun. Bende de DENON AVR-5805 modeli var. Cihazla ilgili bir sorunun olursa özelden mesaj atabilirsin.
Ben de 3805 düşünüyorum da,bu 5805'in farkı nedir?
walla amerika fiyatlarinda hatiri sayilir bir fark var. biri 1000 dolar (3805) digeri 6000 dolar(5805) hehe. 5805 olan 9.1 oluyor. ev icin biraz abarti.
Evimi görmediğin için bilemezsin. Bence abartı değil. 2. El olarak daha ucuza almıştım aleti Amerika'da (6000USD'den daha az bir fiyata). Aldığım kişi tanıdıktı ve nakite çevirmek zorundaydı cihazı. Ben ses delisiyim. Evimde ses sistemi için kullandığım daha süper elektronik cihazlar da mevcut. Zamanında bu sektörde 6 sene çalıştım. Şu anda Moskova'da yaşıyorum. Cihazı Amerika'dan aldım zaten. Türkiye'de zor bulunur bu model...
Normal ev kullanıcıları için 3805 Modeli yeterlidir.
quote:
Orjinalden alıntı: turgayhifi
peki 3805 ile 4306 nın farkı nedir?
3805 Çıkış Gücü: 120Watt (RMS)
4306 Çıkış Gücü: 130Watt (RMS)
Bunun dışında 4306'da uydu radyosu var, 56 Adet AM/FM Radyo Hafızası var, Bazı girişler daha fazla (S-Video, Coaxial gibi), TBD DSP kullanıyor, Analog'tan HDMI (High-Definition Multimedia Interface) görüntü dönüşümü yapabiliyor, IEEE-1394 (Firewire desteği) standardı var,
En temel farklılıklar bunlar. Fiyatı da baya pahalı. Bence 3805 modeli almak daha mantıklı olur. Sanırım 3805 modeli artık üretilmiyor. Eski model artık o. Onun yerine 3806 modelini görüyorum yeni olarak. Onun için daha üst versiyonlar çıkartıp, yüksek fiyattan satıyorlar. Özellikler yaklaşık olarak aynı sayılır...Bazı yeni teknolojiler eklenilmiş.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: dig
quote:
Orjinalden alıntı: dr.amon
quote:
İnsan kulağı ile anlayacak bir fark yok. Coaxial da kullanabilirsin. Optik kablo daha pahalı çünkü.
Bu arada hayırlı olsun. Bende de DENON AVR-5805 modeli var. Cihazla ilgili bir sorunun olursa özelden mesaj atabilirsin.
Ben de 3805 düşünüyorum da,bu 5805'in farkı nedir?
walla amerika fiyatlarinda hatiri sayilir bir fark var. biri 1000 dolar (3805) digeri 6000 dolar(5805) hehe. 5805 olan 9.1 oluyor. ev icin biraz abarti.
Evimi görmediğin için bilemezsin. Bence abartı değil. 2. El olarak daha ucuza almıştım aleti Amerika'da (6000USD'den daha az bir fiyata). Aldığım kişi tanıdıktı ve nakite çevirmek zorundaydı cihazı. Ben ses delisiyim. Evimde ses sistemi için kullandığım daha süper elektronik cihazlar da mevcut. Zamanında bu sektörde 6 sene çalıştım. Şu anda Moskova'da yaşıyorum. Cihazı Amerika'dan aldım zaten. Türkiye'de zor bulunur bu model...
Normal ev kullanıcıları için 3805 Modeli yeterlidir.
Yahu ben senin evinde soyledir boyledir diye bisey mi dedim, nerden cikariyorsunuz alla alla. Seninle ilgili yorum bile yapmadim.
Neyse, Insanlarin %99 unun apartmanda yasadigini dusunursek 6000 dolarlik bu gucte bir sistem bu insanlar icin abarti. Mustakil evde, koskte, sarayda yasayan istedigini alsin zaten. Apartman icin 3806, ve yeni cikan 2807 modeli (3806'ya gore daha iyi HDMI opsiyonlari sunuyor) gayet yeterli.
1300 eura ya 3805 mi 1750 euro ya 4306 mı desem? Acaba ses renklerinde bir farklılık var mıdır diye de merak ediyorum ayrıca.4306 da bas tiz ayarları dışında equalizer de varmış , acaba 3805 te de var mıdır.TBD DSP nedir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla...
quote:
Orjinalden alıntı: turgayhifi
1300 eura ya 3805 mi 1750 euro ya 4306 mı desem? Acaba ses renklerinde bir farklılık var mıdır diye de merak ediyorum ayrıca.4306 da bas tiz ayarları dışında equalizer de varmış , acaba 3805 te de var mıdır.TBD DSP nedir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla...
3805 ve 4306 aynı amfiler. EQ ikisinde var. 4306 sadece görüntü özelliklei ve bazı ses özellikler (I-pod vs.) ön planda. aralarında ki fiyat fark çokmuş az olsa idi direkt 4306 al diyecektim. 1750 avroya neler bulunur. aynı performansı daha ucuza pioneer vsx-1015 bulursun.ucuz olsa denon diyeceği. harman kardon'a bak. denon'a saplanıp kalma.
Sayın üstad lar denon avr 3805 ya da 4306 ile front olarak kullanmak üzere dali concept 10 speaker ları düşünmekteyim.Aranızda bu speaker ları dinleyen , sesi ve özellikleri hakkında bir yorumda bulunabilecek olan var mı acaba . Karşılaştırmalı olarak önerebileceğiniz neler olabilir. saygılar ... Turgay
arkadaslar denon 2807 ve 4306 almak istiyorum acaba nerden kaca albilecegimi soyleyebilirmisiniz?
marantz isteyen olursa veririm.hesaplı sıfır
Musandia Amfin çok güzel görünüyor. Güle güle kullan.
quote:
Orjinalden alıntı: alfa147
marantz isteyen olursa veririm.hesaplı sıfır
dostum model ne acaba? fiyat belirtemezsen öm atmanı rica etsem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme