Şimdi Ara

DENON AVR-3805 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     DENON AVR-3805 yardım

DENON AVR-3805 yardım

daha ayrıntılı arka resim
    epeybi giriş çıkış var
    arkasında video in giriş çıkışları var sanırsam dvd gibi cihazlarda takılıyor
    eğer takılıyorsa bende dvd player+dvb uydu var bunları nasıl takıcam
    ses olarak dvdplayeri optik tenmi coax. tenmi bağlıyayım
    anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum

• Sıkı amfi güle güle kullan....
  • arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.aldığın anfi kendi sınıfının üst düzey anfilerindendir.bu sisteme bağlayacağın hoparlörleri iyi seçmelisin, bu anfi sesleri sert verir.eğer müzik de dinlemek istiyorsan ,nispeten yumuşak sesli hoparlör kullanmalısınki sesi dengelesin.
    gelelim bağlantıya...
    hem dvd ni hemde uydu alıcını ,optik çıkışlarını kullanarak receiver ına giriş yap. profigold marka optik kablo tavsiye ederim.
  • İnsan kulağı ile anlayacak bir fark yok. Coaxial da kullanabilirsin. Optik kablo daha pahalı çünkü.

Bu arada hayırlı olsun. Bende de DENON AVR-5805 modeli var. Cihazla ilgili bir sorunun olursa özelden mesaj atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turetskiy_Muj -- 11 Aralık 2005, 14:27:55 >
  • ok çok saolun
  • Arkadaşım Denon avr-3800 serisi özel bir receiverdir. Herhalde anfiyi dolaylı bir şekilde aldın! Şu an bu anfi ile diğer aparatlarıda uyumlu kullanırsan ses efeklerini gerçek sinama keyfiyle alırsın.Çünki bende Denon avr-3805 kullanıyorum.Sorunun olursa bizzat ilgilenebilirim.
  • amcam olur kendisi anfinin sahibi
    quote:

Orjinalden alıntı: Dr.N!Z@M

Arkadaşım Denon avr-3800 serisi özel bir receiverdir. Herhalde anfiyi dolaylı bir şekilde aldın! Şu an bu anfi ile diğer aparatlarıda uyumlu kullanırsan ses efeklerini gerçek sinama keyfiyle alırsın.Çünki bende Denon avr-3805 kullanıyorum.Sorunun olursa bizzat ilgilenebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    denon avr
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok başarılı ve başta EISA olmak üzere bir çok ödül almış olan bir anfi.Ama ben yine de A/V için yüksek meblalar verilmesine karşıyım.
  • kill for yu bana bir av receiver önenrirmisin
    sinema ağırlıklı olacak ve 500 ytl civarında..
    ben anfiden ziyade höparlöre önem vereceğim..
    bir de anfinin her türlü ses efeklerini vermesini istiyorum
    akustik tiz, yumuşak bas özelliği gibi. anfyi şimdi almıcam ama bir fikir edinmek istiyorum.. tşk...
  • Biraz daha koyup Yamaha RX-V457 öneriyorum,pek 500 YTL civarı değil ama üzerine 150-200 YTL daha koyunca alınabilir en iyi f/p amfi bence,özellikle sinema performansı harika
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahemir

kill for yu bana bir av receiver önenrirmisin
    sinema ağırlıklı olacak ve 500 ytl civarında..
    ben anfiden ziyade höparlöre önem vereceğim..
    bir de anfinin her türlü ses efeklerini vermesini istiyorum
    akustik tiz, yumuşak bas özelliği gibi. anfyi şimdi almıcam ama bir fikir edinmek istiyorum.. tşk...

Affan83 kardeşiminde dediği gibi istediğin özelliklere anfiyi 500 liraya alamazsın.Üstüne biraz daha koyup Rx-457 almalısın.
    Ama illaki 500 lirayı geçemem diyorsan Yamaha Rx-357 yi düşünebilirsin.
  • benim de zaten aklımda o idi teşekkürler arkadaşlar
    anfiyi alma zamanım gelinceye kadar rx457 1. sırada olacak....
    hoparlörde ise bizzat dinleyerek karar veracağim tabi ki sizin tavsiye ettiklerinizi...
  • Rica ederiz arkadaşım,bence de biraz daha sabret ve almışken iyisini al ve 457'den başla olaya,ayrıca hoparlörler hakkındaki tavsiyeleri de ayırabileceğin bütçeye,dinlediğin müzik tarzına vs vs...göre yapacağımız için bunları da belirtirsin zamanı geldiğinde Hoşçakal...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turetskiy_Muj

İnsan kulağı ile anlayacak bir fark yok. Coaxial da kullanabilirsin. Optik kablo daha pahalı çünkü.

Bu arada hayırlı olsun. Bende de DENON AVR-5805 modeli var. Cihazla ilgili bir sorunun olursa özelden mesaj atabilirsin.

Ben de 3805 düşünüyorum da,bu 5805'in farkı nedir?
  • 5805'i Tükiyeden almayımı düşünüyorsun?
  • Ben 3805 düşünüyorum,türkiyeden,ama 5805'i ilk duydum,farkını merak etmiştim.
  • Selam arkadaşlar araştırmalarım ve dinlemelerim sonucu denon 3805 almaya karar verdim fakat sorun şu ki infinity 50 serisi jbl 80 ve 100 bir de definitive bp 6 ve 8 serisiyle dinledim ama hala kafamda hangi hoparlör sorusu netleşmedi sanki bunların hiçbiri anfinin hakkını vermiyor gibi ; burada iş üstad ların önerilerine düşüyor gibi biraz , yardımcı olabilirseniz sevineceğim
    saygılar ve şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: turgayhifi

Selam arkadaşlar araştırmalarım ve dinlemelerim sonucu denon 3805 almaya karar verdim fakat sorun şu ki infinity 50 serisi jbl 80 ve 100 bir de definitive bp 6 ve 8 serisiyle dinledim ama hala kafamda hangi hoparlör sorusu netleşmedi sanki bunların hiçbiri anfinin hakkını vermiyor gibi ; burada iş üstad ların önerilerine düşüyor gibi biraz , yardımcı olabilirseniz sevineceğim
    saygılar ve şimdiden teşekkürler...

Bu sistemde ağırlık Surroundmu yoksa stereomu olacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.amon

quote:

Orjinalden alıntı: Turetskiy_Muj

İnsan kulağı ile anlayacak bir fark yok. Coaxial da kullanabilirsin. Optik kablo daha pahalı çünkü.

Ben de 3805 düşünüyorum da,bu 5805'in farkı nedir?

walla amerika fiyatlarinda hatiri sayilir bir fark var. biri 1000 dolar (3805) digeri 6000 dolar(5805) hehe. 5805 olan 9.1 oluyor. ev icin biraz abarti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dig -- 7 Nisan 2006; 0:12:43 >
  • Valla aslında hep düşülen hataya ben de düşeceğim galiba çaresiz ; şöyle ki artık askerlik çağı çoktan gelmiş olan :) müzik setim iyice çekilmez hal aldı , yeni bir müzik sistemi gerekli , ama DVD leri evde ağız tadıyla izlemek te çoktandır arzu ettiğim bir durum.Tahmin edeceğiniz gibi her ikisine aynı anda bütçe ayıramama sorunu olduğundan , sağlam adımlarla gidip önce bir kaliteli surround anfi alayım ,müzik performansı da iyi olsun ki stereo bir anfi alıncaya kadar idare edebileyim diye düşündüm ve şimdi alacağım surround hoparlör takımının ön speaker ları ilerideki stereo sistemin de speaker ları olabilecek kalitede olsun istiyorum.Biraz uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.