SLM ARKADAŞLAR BENİM SES SİSTEMLERİ İLE İLGİLİ BİLGİM YOK. GEÇENLERDE DENON AVR 390 SATIN ALDIM. ŞİMDİDE TEKNOSA DA SATILAN JAMO E350 PPL1 HOPÖRLÖR SATILMAK TA TEŞHİR ÜRÜNÜ OLARAK. ŞİMDİ SİZDEN BANA KONU İLE İLGİLİ BİLGİ SAHİBİ OLAN ARKADAŞLARIMIN BANA YARDIMCI OLMASINI İSTERİM. JAMO E 350 TEŞHİR ÜRÜNÜ OLARAKA 370 TL ALINIR MI VE BU ÜRÜN DENON AVR 390 TAKILIR MI? SİZDEN BU KONU HAKKINDA YARDIMCI OLMANIZI RİCA EDECEİM ..
CEVAP BEKLİYORUM ...
LTFEN BİLGİLER İHTİYACIM VAR...
1. si lütfen küçük harflerle yazın, büyük harf bağırmak anlamına gelir. 2. Tabii ki alınır şayet temiz ve herhangi bir sorunu yoksa. 3. aldığınız avr de kullanırsınız elbet. zaten sanırım 100-125 watt çıkışları var.
uyarınız için teşekkür ederim, bilmiyordum. peki bu jamo nun sıfır fiyatı hakkında bilginiz var mı...
selam denon marka olarak oldukça tatmin edici sonuclar veren bir marka fakat 390 modeli için aynı seyi soylemek pek dogru olmaz. ben de vardı yeni sattım insan bilmeyince gidip alıyor ( kendim için soylüyorum ) .. denon avr ile gelen kendi kolonlarını değiştirirseniz sizi idare eder. teşhir urunlerine gelince tabii ki alınır su ben de dali concept 6 var teshir ürünü yeter ki sağlam arızasız olsun. jamo 350 ye gelince baslangıc seviyesinde olmak kaydıyla tatmin edecektir. daha sonra değiştirmek isteyebilirsiniz.