Şimdi Ara

Depo Koordinat Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bazı fabrikaların depolarında gördüğüm koordinat sistemine bağlı olarak çalışan haberleşme sistemleri mevcut. Fakat bu sistemlerin tam isminin ne olduğu ve nasıl ulaşabileceğim hakkında bilgiler bulamadım. Sistemde depo koordinatlara bölünüyör.

Örneğin çamasır makinaları x123 y45 koordınatındaki rafta stoklanmıs ve bununla haberlesen bir forklift yada baska bir tasıyıcı o koordınata gıdıp urunu alıyor kamyona getiriyor gibi.

Bu haberleşme sisttemini bilen arkadaşlarımız var ise yardımcı olurlarsa cok sevinirim. Örneğin RF ID sistemleri var fakat bu bizim işimize yaramamakta ama bunun gibi alternatifte sunabilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkür eder ve iyi günler dilerim.

• Söylediğiniz sistemi biliyorum bir aralar bir fabrikaya konu ile ilgili çalışma yapmıştım,

aşağıda verdiğim link ile kontak kurunuz
    http://zake.com.tr/index.php/pc-plc-tabanli-kontrolurler/13-uygulama-hikayeleri

ege

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egealtay -- 14 Nisan 2014; 11:46:12 >
  • Bilgi için tesekkurler. Firma ile iletişime geçtim fakat kapalı alan sistemleri ile ilgili çalışmaları bulunmadığını ilettiler.

Farklı öneriler var ise dinleyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.