Şimdi Ara

Depoya işenmiş olmasi kalici hasar birakir mi? Acil Lütfen. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
7
Favori
10.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de ben cidden kendimden ve yaşadigim ortamdan şüphe etmeye başladim. Herkesin neden bu kadar komiğine gitti ve şaşırdı anlamadim. Ya ben uzayliyim ya da siz de bir gariplik var. Bizde hep bu tür şeyler oluyor. Eger hoşunuza gittiyse yaşadigim şeyleri paylaşıyım burdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba japon mu Alman mı? Almanlar da iseme sensörü var, atar dışarı

• İyi güldürdün be dostum
  • Kaliteli , ozet bir CSB calismasi.

Tebrik ederim.

Ayrica yorumlardan = hukumet duyarda kucuge buyuge otv yi koyarsa babalara geliriz , olani bir de ticari olur satamazsiniz olani keyif verdi.
  • çok güldüm bu nasıl muhabbettir ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fethiterk

Bir de ben cidden kendimden ve yaşadigim ortamdan şüphe etmeye başladim. Herkesin neden bu kadar komiğine gitti ve şaşırdı anlamadim. Ya ben uzayliyim ya da siz de bir gariplik var. Bizde hep bu tür şeyler oluyor. Eger hoşunuza gittiyse yaşadigim şeyleri paylaşıyım burdan.

Yaşadığınız ortamda sıkıntı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudaki fantezilere bak yemin ediyorum zihni sinir halt etmiş
  • anahtarı nerden buldu da depoyu açtı da işedi
  • Arkadaş kilitsiz açılan deponun olduğu aracı söylesede bilsek. benzinin 5 lira olduğu bu günlerde iyi vurgun yaparız. AĞIR CSB

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir de ben cidden kendimden ve yaşadigim ortamdan şüphe etmeye başladim. Herkesin neden bu kadar komiğine gitti ve şaşırdı anlamadim. Ya ben uzayliyim ya da siz de bir gariplik var. Bizde hep bu tür şeyler oluyor. Eger hoşunuza gittiyse yaşadigim şeyleri paylaşıyım burdan.

Depoya işenmiş olmasi kalici hasar birakir mi? Acil Lütfen.

• Uzun süredir forumda bir konuya bu kadar gülmemiştim, en çok + alan yorumlardaki tespitlerde baya güldürdü, ama konuda profesyonel bir csb'lik var gibi...
  • Sidikle giden araba ureten tek ulkeyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok hocam yanlış anladın

Biz daha ziyade ne biçim mahalede oturuyoruz ne depomuza işeyen çocuklar var ne de sidikle giden arabalarımız var diye kendimizinkine küsüyoruz

Sorun sende değil bizde

Biraz editliyorum. Sizi de kırmayalım haybeye- Gören de Buckingham sarayında büyüdük zannedecek- Aslında eskiden yaşadığım mahallede hakikaten neler neler oluyordu. Şu anda pek bir mahalle hayatı yok yaşadığım yerde-hiç yok diyelim- Biraz da özlüyorum aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 4 Aralık 2014; 19:31:01 >

• Geçen ingilizler mokla çalışan otobüs yapmışlardı. Moktan bisey olmadığına göre çisten bişey olmaz

• O değilde keşke idrarla çalışan araç üretse otomobil markaları , en azından benzin alma derdinden kurtuluruz.Çişimizde bi işe yaramış olur.
  • korkma hiçbir şey olmaz

biz bile neler neler içiyoruz haberimiz yok , hiç değilse onun ne içtiği belli :)
  • akşam akşam hiç güleceğim yoktu sen çok yaşa şu duruma bak arakadaş ...
  • Yerlerdeyim

• efsane ve ibretlik konu
  • Git sende onun arabasina işe

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.