Şimdi Ara

Depoya işenmiş olmasi kalici hasar birakir mi? Acil Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
7
Favori
10.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizim mahalleden birisinin arabası çizilmişti o kişiyle de benim aramda küslük vardi. Olaydan bir ay geçti, dün onlarin arabayı çizen bulundu. Bugün de o arabası çizilen adam geldi bana aynen şunu dedi. "Abi ben arabami senin çizdigini düşünüyordum o yüzden benim ufak oğlanı 3-5 defa senin benzin depona işettirdim. Bundan dolayi bir hasar olduysa ödeyim, hakkini helal et sen suçsuzmussun" dedi.
    Ben de o anda yok birşey olmadi helal olsun dedim ama icime kurt düştü.

Uzun vadede bunun motora zarari olur mu? Çocuk 10 yaşlarinda, saga sola işemeyi seven birisi, bir işemede yarim litre yapar sanirim, 5 kez işediyse 2.5 litre yapar.
    Bu arada çocuk erkek, bir yerde duyduguma göre erkek çocuklarin idrarlari daha az zararli bileşenler içeriyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde yarim litre mazot alin, çocugun yanina gidin yarim litre gözunüzün önünde işesin. Eğer idrar tabana çökmüyor yüzeye cıkıyorsa, yani yoğunluğu azsa muhtemelen halen deponuzun ust kisminda bekliyordur tahliye edebilirsiniz. Tabi depoyu iyice bitirmediyseniz. Bunu depoyu açıp koklayarak da test edebilirsiniz.

Son olarak, eger tüm idrari yakmişsa araciniz ve hala çalısıyorsa ben mahalledeki tüm çocuklarin idrarini toplamaya hazirim.
  • Bence o mahalleden acilen tasinin
  • Dua et işemiş , ya mıçsaydı ? Birşey olacağını sanmam .

• Mazotlu arabalarin yağ yaktığından hareketle mantık yürüterek şunu söyleyebilirim.

Eğer çocuk deponuza işemeden önce aşırı yağlı gidalarla beslenmiş ve az su içmişse vucut bu yağı çiğ atacaktır, dolayisiyla deponuza yağ bakimindan zengin idrar gireceği için minimum zarar verir.

Ama eğer bol bol su içtiyse ve çişini tutup son aşamada deponuza işediyse ilerde mutlaka zararini görürsunuz.

Arabayı çalıştırınca egzozdan sidik kokusu almadiniz mi hiç?

• Çişin rengi sarıysa yakında araba sarılık olur müdahale etmezseniz ticari taksi olur satamazsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

Mazotlu arabalarin yağ yaktığından hareketle mantık yürüterek şunu söyleyebilirim.

Eğer çocuk deponuza işemeden önce aşırı yağlı gidalarla beslenmiş ve az su içmişse vucut bu yağı çiğ atacaktır, dolayisiyla deponuza yağ bakimindan zengin idrar gireceği için minimum zarar verir.

Ama eğer bol bol su içtiyse ve çişini tutup son aşamada deponuza işediyse ilerde mutlaka zararini görürsunuz.

Arabayı çalıştırınca egzozdan sidik kokusu almadiniz mi hiç?

Senin kafanı yaşamak istiyorum

• Birde yarim litre mazot alin, çocugun yanina gidin yarim litre gözunüzün önünde işesin. Eğer idrar tabana çökmüyor yüzeye cıkıyorsa, yani yoğunluğu azsa muhtemelen halen deponuzun ust kisminda bekliyordur tahliye edebilirsiniz. Tabi depoyu iyice bitirmediyseniz. Bunu depoyu açıp koklayarak da test edebilirsiniz.

Son olarak, eger tüm idrari yakmişsa araciniz ve hala çalısıyorsa ben mahalledeki tüm çocuklarin idrarini toplamaya hazirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kapi degisimi ya da boya?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir yetişkin insan normal bir işemede 200 ml idrar çıkartmaktadır. çocuk bunun yarısını yaptığını farz edebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fethiterk

Arkadaşlar bizim mahalleden birisinin arabası çizilmişti o kişiyle de benim aramda küslük vardi. Olaydan bir ay geçti, dün onlarin arabayı çizen bulundu. Bugün de o arabası çizilen adam geldi bana aynen şunu dedi. "Abi ben arabami senin çizdigini düşünüyordum o yüzden benim ufak oğlanı 3-5 defa senin benzin depona işettirdim. Bundan dolayi bir hasar olduysa ödeyim, hakkini helal et sen suçsuzmussun" dedi.
    Ben de o anda yok birşey olmadi helal olsun dedim ama icime kurt düştü.

Uzun vadede bunun motora zarari olur mu? Çocuk 10 yaşlarinda, saga sola işemeyi seven birisi, bir işemede yarim litre yapar sanirim, 5 kez işediyse 2.5 litre yapar.
    Bu arada çocuk erkek, bir yerde duyduguma göre erkek çocuklarin idrarlari daha az zararli bileşenler içeriyormuş.

valla kardeşim o arkadaş kimse sakın yanından ayırma en dobrası o adam yaptıgı adiligi bile dobra söylemiş başımın üstünde yeri var...ama sen yinde o mahalleden ayrıl ailen ve senin cocukların varmı bilmiyorum ama kültürünü kalitesini düşürür böyle insanlar...kdv alabilecegin semtlere taşın..

• Olaya bak ya
    Hocam acil olarak o mahalleden tasinmalisiniz bence. Depo kapagini nasil acmis

• Yav ne tuhaf insanlariz biz böyle ????

• Yok artık...
     Depoya işenmiş olmasi kalici hasar birakir mi? Acil Lütfen.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan bir durum ne desem bilemedim, arabanızı servise göstermekde yada servisden bilgi almakta fayda vardır

• Depo kapağı kilitli değilmi. Çocuk nasıl açmış ki. Forumda yeni yeni atsizat lar, turbo lar, combo lar türemeye mi başladı neyse.

• Iyice kafam karıştı keşke adama servise gösteriyim ona gore bakiyim deseydim. Birşey yok diyince adam sevine sevine dua ede ede gitti.

• Würth yakıt katkısı koymaya gerek kalmamış işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salserol

bir yetişkin insan normal bir işemede 200 ml idrar çıkartmaktadır. çocuk bunun yarısını yaptığını farz edebiliriz.

Ben kuçükken otobuste sıkısınca yarim litrelik pet şiselere işerdim, ağzina karar dolardi hala da tam rahatlayamazdım. Çocuk için 100ml çok az değilmi hocam.

• Depo kapağını çocuk nasıl açmış

• birşey olmaz dıye bılıyorum
    fakat zarar vermek ıcın şeker dökmek motoru bıtırıyor dıye bılıyorum
    eger çiş faydalı ise toplayalım dökelim ne olcak gün kaç litre yakıyorsam o kadar sidik toplarım.düşünsenize bedavaya gıdıyorsun.istediğin aracı alırım o zaman...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.