Şimdi Ara

Depoya işenmiş olmasi kalici hasar birakir mi? Acil Lütfen. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
7
Favori
10.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yuh nasıl bir mahalle bu yahu birşey olmaz arabaya korkmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirited -- 3 Aralık 2014; 23:27:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

birşey olmaz dıye bılıyorum
    fakat zarar vermek ıcın şeker dökmek motoru bıtırıyor dıye bılıyorum
    eger çiş faydalı ise toplayalım dökelim ne olcak gün kaç litre yakıyorsam o kadar sidik toplarım.düşünsenize bedavaya gıdıyorsun.istediğin aracı alırım o zaman...

Hocam öyle olsa millet paso su içer daha çok işemek için. Bira cıların sayısı da iyice artar. Opet benzine ne katıyorsa millet ondan yer yahut içer ki katkılı benzin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıllarca su ile çalışan motor yapmaya çalıştılar. Malesef idrarı düşünemediler. Motorunuz umarım sağlamdır ama kamu yararına lütfen sonucu paylaşın. Belki de mahalle olarak geleceğin hibrit motorunu buldunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 3 Aralık 2014; 23:30:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Çişin rengi sarıysa yakında araba sarılık olur müdahale etmezseniz ticari taksi olur satamazsınız

Hocam koptum şu cevaba ya :)

• Nasıl mahalleler var arkadaş.
  • Combalac diye girdim

• Biraz yabancı kaynak baktım sonuçlarını yazayım
    1 Eğer çocuk diabetikse ve çişinde şeker varsa durum fena karbon motoru mahvediyor
    2 su yakıttan ağır olduğu için dibe çöküyor su deme sebebim şu ki zaten idrarın büyük çoğunluğu su
    Biraz su koymuş gibi oluyorsun depoya ve uzun vadede zararları olabiliyor
    3 Çocuğun neler yediği önemli

Konu csb gibi ama olsun öğretici oldu

• Hocam en kısa sürede adamın yanına gidip çocuğunun çişini isteyin. Yanınıza bidon almayı da unutmayın. Mazotun 4 lira olduğu memlekette çocuk idrarıyla araba çalıştırabiliyorsanız, bence nobel çiş ödülünü hak etmişsiniz!!!
    Ayrıca sanayi bakanlığına da başvurun ve mazot - çiş karışımıyla çalışan HİBRİD aracınız olduğunu belirtin. Belki yerli oto procesinin esin kaynağı olabilirsiniz.
    Aman yanlışlıkla maliye bakanlığına falan gitmeyin sakın! Adamlar çişi de yakıt olarak kabul ederlerse helaya girerken de bizden ötv almaya kalkarlar! Sonra büyük 2 Tl, küçük 1 Tl+ötv falan olur...

• deponun kilidi yok mu kardeş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Depo kapağı kilitli değilmi. Çocuk nasıl açmış ki. Forumda yeni yeni atsizat lar, turbo lar, combo lar türemeye mi başladı neyse.

Bir çok yeni arabanın 2. bir depo kapağı ve kilidi yok. Depo kapağını açtığın an direk pompayı sokabiliyorsun, pompa yerine sıfır aldığında yanında verilen plastik huni de giriyor, kısaca bu tarz huniye sahip biri istediğini yapabilir o an.

Benim broaway da bile depo kapağı kilidi var.

• Konu biraz fake gibi ama neyse.

Soru şu, sizin aracın benzin deposu kapağında kilit yok mu? Her isteyen depoyu açıp içeri bir şey atabiliyor, işeyebiliyorsa. O araçta suikaste kurban gitmemeniz içten bile değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

Mazotlu arabalarin yağ yaktığından hareketle mantık yürüterek şunu söyleyebilirim.

Eğer çocuk deponuza işemeden önce aşırı yağlı gidalarla beslenmiş ve az su içmişse vucut bu yağı çiğ atacaktır, dolayisiyla deponuza yağ bakimindan zengin idrar gireceği için minimum zarar verir.

Ama eğer bol bol su içtiyse ve çişini tutup son aşamada deponuza işediyse ilerde mutlaka zararini görürsunuz.

Arabayı çalıştırınca egzozdan sidik kokusu almadiniz mi hiç?

Sidik kokusu vardi ama köpekler benim arabanin ön sol tekerine işiyor sürekli, o tekeri yarıp başka marka takmıştım müptelasi olmuşlardi, koku ordan geliyor saniyordum.

Bir de çocuğun yağlı yiyip yemediğini sorsam iyi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Konu biraz fake gibi ama neyse.

Soru şu, sizin aracın benzin deposu kapağında kilit yok mu? Her isteyen depoyu açıp içeri bir şey atabiliyor, işeyebiliyorsa. O araçta suikaste kurban gitmemeniz içten bile değil.

Depo kapağı kilidi var ama zorlayinca açılıyor, eski araba sonuçta.

• benzin göstergesi arttımı acaba?
    merak ettim şimdi
  • Fethiterk F kullanıcısına yanıt
    1-50 tl lik yakıt al... üstüne depoya temizleyici katkı maddesi dök... sanayiye git kilidi değiştir yada sağlamlaştır... araca alarm taktır... ekonomik çözümler bunlar.

2-sanayiye git depoyu söktür temizlet depoyu fulle... benzin deposu kilidini değiştir yada sağlamlaştır... araca alarm taktır.... ekonomik olmayan çözüm

3-arabayı sahibindene koy seni üzmeyecek bir fiyata sat.... üzerine para koy yada kredi çek (orasını bilmem) depo kilidi zorlayınca açılmayan araba al... lüks çözüm
  • Birincisi kilit nasıl açıldı ?

İkincisi her deponun bir ekstra güvenlik kapağı olur. Tepeden sıvı bir şey direk deopaya girmesin diye. Huni ya da uzun boru benzeri birşey o kapağı itmesi lazım yoksa sıvı bir delikten dışarı akar depoya ulaşmadan

Üçüncüsü ise hadi kilidi açtın, huni kullandın, çocuğu kucağına aldın ya da sandalyeye çıkarttın falan vs. Hiç kimse de görmemiş mi komşulardan falan bu kadar uğraşı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Çişin rengi sarıysa yakında araba sarılık olur müdahale etmezseniz ticari taksi olur satamazsınız

Birde ciddi cevap verenler var, onlar ayrı bir komedi:)

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabaya bak çocuk işiyo kopekler işiyo gece gece ne koptum ya
  • ne biçim mahalle texas gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disparity -- 4 Aralık 2014; 0:45:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.