Aracin calismasini engellemek icin en kolay yollar nelerdir?Akü sökmek disinda???
Aracın modeli ne? Dizel mi benzinli mi? Karbüratörlü mü enjeksiyonlu mu?
En kolayı işi bilen bir ustaya gizli kontak düzeneği yaptırmak.
peugeot 307 2003 model 1.6 benzinli servisteki usta göstermişti fakat yerini tam olarak hatirlayamiyorum.Bi yerden bi soket cikarirsan calismaz demişti.Göstermisti ama unuttum.Bugun aracin calismamasi lazim.Yardimci olursaniz cok sevinirim :)
Sigorta tablasından marş motorunun sigortasını çıkarabilirsiniz.. Benim aracımda motor siteminin en önemli sigortaları şöyle ifade ediliyor: 1-Akü Ana Sigorta 2-Ateşleme Ana Sigorta 3-Ateşleme Bobini Sigortası Bunlardan birini çıkarısanız araç çalışmaz.. Sizin aracınızda da sigorta kutusunun kapağında tablo şeklinde gösterilmiştir. Kolay gelsin..
dostum pardon neden calısmamasını ıstemıyorsun onu anlamadım calınmasın dıye falan mı
Ben de sormak istemedim ama "Bugün aracin calismamasi lazim" dediğine göre aracı vermek istemediği birisi ödünç almak istemiş olabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: nrglife
Ben de sormak istemedim ama "Bugün aracin calismamasi lazim" dediğine göre aracı vermek istemediği birisi ödünç almak istemiş olabilir..
Katılıyorum yorumuna bence de bugün aracı birisi istedi vermek istemiyor. Bunuda dolaylı yoldan halletmek istemiş..