Şimdi Ara

lpg enjektor sesi kesmek icin ne yapmam lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • landi renzo sirali lpg kullaniyorum enjektor sesleri sinir bozucu atikerlerde hic ses yok ne yapmamiz lazim sessiz enjektor varmi landi renzolarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malesef bende de vardı aynı sorun(Orjinal LPG li linea). Çözüm olarak uyumlu başka marka(dymco gibi) enjektörleri önerdiler ama ben sesli şekilde binmeyi tercih ettim.
    Hatta satarken de sorun oldu. Aracı geldiler incelediler/incelettiler neyse beğenip aldılar. Bir kaç gün sonra alan adam aradı ve ustanın yanından arıyorum bu aracın 1000 TL masrafı varmış niye söylemedin dedi. Nedir sorun dedim. Bunun LPG enjektörleri sesli çalışıyor arızalıymış yenisi 1000TL dedi(Fırsatçı usta vakası). Aracın çalışma düzeninde bir sorun var mı dedim yok dedi. Yakıt miktarında sorun var mı dedim yok dedi. Sen bu aracı bir sürü inceledin denedin hatta expertiz esnasında çalışır durumda bıraktın benzin / LPG bir sürü geçiş yaptırmadın mı? Yaptırdım dedi. Bende o zaman kusura bakma bu keyfi bir durum değiştirirsen kendin bilirsin dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniuye

Malesef bende de vardı aynı sorun(Orjinal LPG li linea). Çözüm olarak uyumlu başka marka(dymco gibi) enjektörleri önerdiler ama ben sesli şekilde binmeyi tercih ettim.
    Hatta satarken de sorun oldu. Aracı geldiler incelediler/incelettiler neyse beğenip aldılar. Bir kaç gün sonra alan adam aradı ve ustanın yanından arıyorum bu aracın 1000 TL masrafı varmış niye söylemedin dedi. Nedir sorun dedim. Bunun LPG enjektörleri sesli çalışıyor arızalıymış yenisi 1000TL dedi(Fırsatçı usta vakası). Aracın çalışma düzeninde bir sorun var mı dedim yok dedi. Yakıt miktarında sorun var mı dedim yok dedi. Sen bu aracı bir sürü inceledin denedin hatta expertiz esnasında çalışır durumda bıraktın benzin / LPG bir sürü geçiş yaptırmadın mı? Yaptırdım dedi. Bende o zaman kusura bakma bu keyfi bir durum değiştirirsen kendin bilirsin dedim.

aynen sinir bozucu ses bazi araclarin duyulmuyor bizimki dizel sanki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• landirenzo biraz sesli calisiyor.ancak ses cok fazla ise bir kontrol ettirin.benim aracimda da landirenzo kit var.ses artinca landirenzo bayisine gittim.bir cihazla olcum yapiyorlar.en iyi durumda olan enjektor %70 cikti.%30 olan bile vardi.baska yere baktirdim o da ayni seyi soyleyince enjektorleri yeniledim.ses oldukca azaldi .

• quote:

Orijinalden alıntı: vebo

landirenzo biraz sesli calisiyor.ancak ses cok fazla ise bir kontrol ettirin.benim aracimda da landirenzo kit var.ses artinca landirenzo bayisine gittim.bir cihazla olcum yapiyorlar.en iyi durumda olan enjektor %70 cikti.%30 olan bile vardi.baska yere baktirdim o da ayni seyi soyleyince enjektorleri yeniledim.ses oldukca azaldi .

tsk ederim baktirayim bi bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şıkır şıkır gezin nolcak bende de geliyor ama bayağı kulak asmanız lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.