5.9 mus.. herkes sokakta yaa.. uff yetti ama artk yaa :(
bu neydi yaaaaaa halen sallıyooooooooooooooo
quote:
Orjinalden alıntı: mydnz
quote:
Orjinalden alıntı: thedevourer
bursadayım şuan burasıda sallandı kesin 4.5 falan vardır iyi salladı
ciddi misin?
ciddiyim bu işin yalanımı olur... bi kaç arkdaş daha hissetti annemler falan hatta... istanbuldanda bi arakadaşa sordum oda hissettim dedi... ölcez kalcaz valla buralarda
çok fena SALLANDIK Bu Kadar Hiç duymamıştım :((
geçmiş olsun yaw tekrarlamış bu sefer daha kötü dio herkes..
bu geçenkinden daha cok salladı,
M=2.0 büyüklügünde bir deprem, yeryüzünün derinliklerinde yaklasik bir futbol sahasi büyüklügünde bir kirigin meydana geldigini gösterir. Büyüklük bir birim artarsa, yani 3.0 büyüklügünde bir deprem olusmus ise, yaklasik 10 futbol sahasina esit bir alanin kirilmis oldugu anlasilir.
bunun 5.9 olduguna inanamıyorum, ozaman geçen seferki ya çok kısa sürdü ya da 5.9 dan daha azdı... çünkü biraz önceki gerçekten çok acayipti...
öf ya gecekondu mahallesi burası da...evler öpçek nerdeyse birbirini.daracık sokak.Sokağa çıktığımız an tepemizde elektrik telleri.Bari arka tarafta balkona çıkayım.
Beyler depremin derinlik önemli birde galiba dierinin derinlik neydi ki?
Bİşey dicem Deprem olduktan 7dk sonra Ampul halen sallanıordu Alltta Neler Oluyor Allah bilsin
derınlık 24 kılometreymıs
izmirin 90 km doğusunda oturuyorum,burada bile çok şiddetli bir biçimde hissedildi deprem.kesin biyerler yıkılmıştır dedim ama çok şükür öyle birşey yok şimdilik haberlere göre.allah korusun...
quote:
Orjinalden alıntı: fstorm
izmirin 90 km doğusunda oturuyorum,burada bile çok şiddetli bir biçimde hissedildi deprem.kesin biyerler yıkılmıştır dedim ama çok şükür öyle birşey yok şimdilik haberlere göre.allah korusun...
Ben bursadayım ben bile hissettim gerisini düşünün artık
yine sallandıkk
ne bunlar yaa. öncü mü ,artçı mı?
quote:
ne bunlar yaa. öncü mü ,artçı mı?
bağımsız abi ama nedense aynı enlem ve boylamda
halen sallıyo :( az önce hatay caddesinde siren sesleri duyulmaya basladı trafik nerdeyse felc :( kardesim 5 dakikalık yolu 20 dakikada geldi :( insallah kötü biseyler yoktur :(