saat 19.57 bir artçı daha. güm diye vurdu arkadan arkadan şerefsiz Kusura bakmayın sinirlerim bozuldu çetele gibi yazıyorum durmadan depremlerii.
yolda idim duymadım...bunu sonu gelmeyecek mi...gerçekten insanı çok kötü etkiliyor...uyku düzenim alt üst oldu...
walla biz onun 7.4 unu yasadik allah kimseye birdaha yasatmasin.
japonyada gibi hissettim valla kendimi.. habire sallanıoz bide millette artık alısmıs deprem oldu diosun hııı artcıdır ben hissetmedim die cvplar gelio.. ilginc valla.. paranoyak olduk hersey deprem gibi gelio..
quote:
Orjinalden alıntı: aLLyC
walla biz onun 7.4 unu yasadik allah kimseye birdaha yasatmasin.
Sizlerin durumunu dahi iyi anlıyorzu şu an ..bundan emin olabilirsin..gerçekten çok zor..Allah yaşatmasın...ama bu doğanın bir kanunu...illaki olacak..
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhano
quote:
Orjinalden alıntı: oct
quote:
beyler gene oldu.. ama bu artçıydı.. ben bilg de oturuyodm.. bi baktım ileri geri yaptı koştum hemen kirişe.. ama peder falan ayakta hissetmemiş ilginç fala.. herhalde 3 ün altındakilerden zaten zangırdamadı.. hemen sustu.. güzelbahçe.. hisseden varmı.. ama sanmıyorum siz hissedin.. düzenleme; abi benden önce yazmış falla hemen kirişin altına koştum..
sen kirişe koşarken ben yazıyodum
ehehe.. olabilir.. off abi sğrekli her şeyi yaparken Besmeleyle yapıyorum.. eve girerken arabadan inerken otobüse binerken.. Can korkusu varya insanı mahvediyor.. en ufak bi şeyde direk Kelime-i Şahadet getirmeye başladım.. Allah sonumuzu hayır etsin.. biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi kader.. oct sağol abi bi moral oluyosun osmra.. şaka bi yana iyi oluyoy yazman.. ben bunları bi txt belgesinde topluyorum düzenli.. bi kaç ay sonra yazıcam buraya millet kalakalcak..
NE kirişi ya ev yikilirsa krişler öleceginiz ilk yer,merdivenler ve balkondan atlamak hariç : )
ben yazmaktan sıkıldım o sallamaktan sıkılmadı bizi. saat 1.45 gene ciddi salladı..
evet az once yine salladi kesin 4 - 4.5 ustu
nereye kadar gidecek bu iş...
en son depremin bilgileri 2005.10.20 01:38:57 37.8458 27.1587 11.4 -.- 4.2 -.- KUŞADASI KÖRFEZİ (EGE DENİZİ)
tamam artçı falan da bu kadarı da fazla diil mi yaaa..
artık onemsememeye basladım.
beni uyku tutmuyor
kimi tutuyorki herkes diken ustunde :(
Sallandık mı bana mı öyle geldi?
quote:
Orjinalden alıntı: irish
Sallandık mı bana mı öyle geldi?
Banada öyle geldi çok ciddiyim
bişey anlamadım ben???
valla ayataydim ama ısıklar kaplıydı hissetseydim ödüm bokuma karişirdi artik
quote:
Orjinalden alıntı: girmiyor
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: oct
quote:
beyler gene oldu.. ama bu artçıydı.. ben bilg de oturuyodm.. bi baktım ileri geri yaptı koştum hemen kirişe.. ama peder falan ayakta hissetmemiş ilginç fala.. herhalde 3 ün altındakilerden zaten zangırdamadı.. hemen sustu.. güzelbahçe.. hisseden varmı.. ama sanmıyorum siz hissedin.. düzenleme; abi benden önce yazmış falla hemen kirişin altına koştum..
sen kirişe koşarken ben yazıyodum
ehehe.. olabilir.. off abi sğrekli her şeyi yaparken Besmeleyle yapıyorum.. eve girerken arabadan inerken otobüse binerken.. Can korkusu varya insanı mahvediyor.. en ufak bi şeyde direk Kelime-i Şahadet getirmeye başladım.. Allah sonumuzu hayır etsin.. biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi kader.. oct sağol abi bi moral oluyosun osmra.. şaka bi yana iyi oluyoy yazman.. ben bunları bi txt belgesinde topluyorum düzenli.. bi kaç ay sonra yazıcam buraya millet kalakalcak..
NE kirişi ya ev yikilirsa krişler öleceginiz ilk yer,merdivenler ve balkondan atlamak hariç : )
kolon mu kiriş mi ne en salılı yer orası diyolardıo bi ara..
şimdi de değil diyorlar..koltuk divan masa...altı değil de yanına kıvrılacakmışız...
resmen boku çıktı bu işin hakkaten normal değil bu durum. 20.21 Yine çok kısa ama hatırı sayılır şiddette salladı...