Şimdi Ara

Deprem Fırtınası-Son 31 Ekim/07:26--4,8 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar depremin yaratacaği güç bir seferde olsaydi herhalde deniz hiltonu aşacak dalgalar oluşturudu Çok salladim gibi
    Kalmadi ya sinir minir dün uyuyamadim zaten

• hafifden gene sallandık...
  • gene fena salladı. dayanılcak gibi değil valla
  • arkadaşlar böyle aralıklar la olması mantık olarak iyi... oltu gibi fayın 1 kere kırılması hakketten çok üzücü sahneler yaratabilirdi..
  • ben birşey hissetmiyorum.Bayraklıdayım
  • hooopps

kendine gel birader , Allahın işine karışma ,gencim kurtulurum mu diye düşünüyorsun

quote:

Orjinalden alıntı: ferhatyazan

yine sallandııııkkkkk.... yeter ama ya olacaksa olsun adam gibi 1 tane.... bunlamı uğraşcaz..
  • valla ben hissstemeidm hicbirini alllah sevdigi kullarına aacı hissettiemezmis
  • hafif sallanıyoz galiba yoksa bana mı öyle geliyo
  • bilmiyom artik hissisleşmeye başladim
  • geçtii,geçtii....
  • 500 kere mi sallanmışız..abooooooooo.....bu arada yunanistan da bir kaç deprem olmuş..biri 6,0 şiddetinde...bir de sabah elazığda olmuş 4 küsur...
  • bu boğaziçi ün. nin sayfasında neden akşam 17.22 den sonra hiç deprem bilgisi verilmiyo. Mesai saatiyle alakalı bişeymi yaw. Merak ettiklerimiz var izmirde biz de burada diken üstündeyiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pacman

bu boğaziçi ün. nin sayfasında neden akşam 17.22 den sonra hiç deprem bilgisi verilmiyo. Mesai saatiyle alakalı bişeymi yaw. Merak ettiklerimiz var izmirde biz de burada diken üstündeyiz.

Telaşlanma hocam, ben İzmir'deyim. Herhangi bir deprem yok. İnşallah bir daha olmaz.
  • saat 19.10 civarlarında 4.4 şiddetinde oldu. O saatten beri küçük küçük sarsıntılar devam ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhane

saat 19.10 civarlarında 4.4 şiddetinde oldu. O saatten beri küçük küçük sarsıntılar devam ediyor.

nerde yazıyordu. Haberlerde arkadaşlar duymuş syledi ama bişey hissetmedim.http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/sondepremler.asp burda en son 17:22:35 de olduğu görünüyor
  • Allahın işi 3 güne kalmaz İzmir'e geliyorum. İşallah bir sakatlık çıkmaz. (Heyt be! ben geliyorum ya İzmir'de yer yerinden oynadı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: oct

quote:

saat 19.10 civarlarında 4.4 şiddetinde oldu. O saatten beri küçük küçük sarsıntılar devam ediyor.

nerde yazıyordu. Haberlerde arkadaşlar duymuş syledi ama bişey hissetmedim.http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/sondepremler.asp burda en son 17:22:35 de olduğu görünüyor

milliyet.com.tr sondakika haberlerinde görmüştüm.

• quote:

Orjinalden alıntı: casperrrrrr

quote:

Orjinalden alıntı: oct

quote:

milliyet.com.tr sondakika haberlerinde görmüştüm.

4.4 urla da oldu ...ondan sonra da yunanistanın batısında bir adada şiddetli depremler meydana geldi...

• deprem oldu yine
  • Duyan oldu mu bilmiyo rumşu anda gene oldu bi sallantı. ben artık olmadı mı bi eksiklik hissediyorum şaka bi yana burası gerçekten hiç durmuyor. Hayatımda böyle bi şey yaşamadım ben.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.