Bu kadar depremin yaratacaği güç bir seferde olsaydi herhalde deniz hiltonu aşacak dalgalar oluşturudu Çok salladim gibi Kalmadi ya sinir minir dün uyuyamadim zaten
hafifden gene sallandık...
gene fena salladı. dayanılcak gibi değil valla
arkadaşlar böyle aralıklar la olması mantık olarak iyi... oltu gibi fayın 1 kere kırılması hakketten çok üzücü sahneler yaratabilirdi..
ben birşey hissetmiyorum.Bayraklıdayım
hooopps
kendine gel birader , Allahın işine karışma ,gencim kurtulurum mu diye düşünüyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: ferhatyazan
yine sallandııııkkkkk.... yeter ama ya olacaksa olsun adam gibi 1 tane.... bunlamı uğraşcaz..
valla ben hissstemeidm hicbirini alllah sevdigi kullarına aacı hissettiemezmis
hafif sallanıyoz galiba yoksa bana mı öyle geliyo
bilmiyom artik hissisleşmeye başladim
geçtii,geçtii....
500 kere mi sallanmışız..abooooooooo.....bu arada yunanistan da bir kaç deprem olmuş..biri 6,0 şiddetinde...bir de sabah elazığda olmuş 4 küsur...
bu boğaziçi ün. nin sayfasında neden akşam 17.22 den sonra hiç deprem bilgisi verilmiyo. Mesai saatiyle alakalı bişeymi yaw. Merak ettiklerimiz var izmirde biz de burada diken üstündeyiz.
quote:
Orjinalden alıntı: pacman
bu boğaziçi ün. nin sayfasında neden akşam 17.22 den sonra hiç deprem bilgisi verilmiyo. Mesai saatiyle alakalı bişeymi yaw. Merak ettiklerimiz var izmirde biz de burada diken üstündeyiz.
Telaşlanma hocam, ben İzmir'deyim. Herhangi bir deprem yok. İnşallah bir daha olmaz.
saat 19.10 civarlarında 4.4 şiddetinde oldu. O saatten beri küçük küçük sarsıntılar devam ediyor.
quote:
Orjinalden alıntı: erhane
saat 19.10 civarlarında 4.4 şiddetinde oldu. O saatten beri küçük küçük sarsıntılar devam ediyor.
4.4 urla da oldu ...ondan sonra da yunanistanın batısında bir adada şiddetli depremler meydana geldi...
deprem oldu yine
Duyan oldu mu bilmiyo rumşu anda gene oldu bi sallantı. ben artık olmadı mı bi eksiklik hissediyorum şaka bi yana burası gerçekten hiç durmuyor. Hayatımda böyle bi şey yaşamadım ben.