Şimdi Ara

Deprem Fırtınası-Son 31 Ekim/07:26--4,8 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ufak ufak devam ediyor sarsıntılar ve bazıları hissediliyo cidden. bu arada kandillinin son depremleri gösteren sayfası en son 19.00a kadar olanları gösteriyodu ama şimdi baktım 16.00'da takılı kalmış nedense.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhane

ufak ufak devam ediyor sarsıntılar ve bazıları hissediliyo cidden. bu arada kandillinin son depremleri gösteren sayfası en son 19.00a kadar olanları gösteriyodu ama şimdi baktım 16.00'da takılı kalmış nedense.

kardeş alakasız olacak ama imza'nı sevdim

1925 te güneş doğdu İzmir'e
  • quote:

Orjinalden alıntı: halook

kardeşler bu arada büyük geçmiş olsun umarım bir an önce son'a erer.

çok sağol kardeşim...

@hetfield amin

@erhane onu ben de anlamadım...150 den fazla deprem oldu dedi haberlerde...ama sitede gözükmüyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

yeşilyurt

yeşilyurt'ta hangi parkmış o, çıkartamadım.. ordu caddesinde mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ofabiya

Allah yardımcınız olsun ya hakkatten zor sey ege tv deki hatun'un gozlerine bakınca korkuyu seziyorsun insanın ici titriyo bi tuhaf oluyo , zor gercekten Allah yardımcınız olsun kardeslerim

Çok sağol..gerçekten o kadının durumu herşeyi açıklıyor...bir an nefessiz kaldı kadın..ben de öyle oldum valla...

ekleme:

@antique üzümcü den aşağı iniyorsun nevzat ayaza doğru...sağda siteler var onun önünde..cadde üstünde değil..biliyor musun?sen nerdesin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irish -- 18 Ekim 2005, 2:10:08 >
  • aannnnnnneeeeeeee
  • Gene kötü salladı arkadaşlar, bitmez bu geceeeee...
  • ben niye hissetmiyorum, tam olarak nerdesiniz...
  • off ki ne off odalarda yukarida duran eşyalar varsa aşağiya indirin arkadaslar
  • Göztepedeyim ben koltukta oturuyorum, bi çoğunu da duydum küçük depremlerin. Sinirlerim yıpranmış vaziyette..
  • allah allah yaw bende bişe hissetmiyorum.
  • halen dwm ediyor demin gene oldu 5dk önce
  • arkadaslar hepinize gecmiş olsun.acınızı paylasıyorum cunku depremi en iyi yasayanlardan biriyim.sogukkanlı olmaya calısın.tekrardan hepinize gecmiş olsun.
  • saat 3.10 devam devam devam....
  • aynen benim de sinirlerim çok kötü yıprandı..o en son olanda biraz dışarı çıkıp hava aldım...durmadan sallanıyoruz...sabır...
  • az önce köpekler uluyodu dolunaydan mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: brklcm

az önce köpekler uluyodu dolunaydan mı acaba?

dolunay değil o...ama ayın rengi çok ilginç..bembeyaz..hiç böyle görmemiştim...
  • Allah yardımcısı olsun herkesin allah korusun 12 kasımve 17 ağustosu yaşayan birisi olarak sabahtan beri diken üstündeyim

Kardeşimde izmirde okuyor

Allah herkesin yardımcısı olsn
  • değil mi valla dolunay zannettim

bi de sezzislik oldu

fırtına öncesi..............
    quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

Orjinalden alıntı: brklcm

az önce köpekler uluyodu dolunaydan mı acaba?

dolunay değil o...ama ayın rengi çok ilginç..bembeyaz..hiç böyle görmemiştim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Allah yardımcısı olsun herkesin allah korusun 12 kasımve 17 ağustosu yaşayan birisi olarak sabahtan beri diken üstündeyim

Kardeşimde izmirde okuyor

Allah herkesin yardımcısı olsn

Allah sana da sabır versin ordan burda olan birini düşünmek zor..ben de uymuşum iyi ve kötü rüyalar gördüm hayır olsun..

@brklcm dolunay değil...ya öyle söylemeyin ya fırtına öncesi sessizlik falan...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.