Şimdi Ara

Deprem konutlarının %45'i teslim edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O arkadaşın farklı bir dünyası var.

Yüzü kızarmadan garip garip rakamlar verebiliyor kaynak gösteririp yalanına yüzüne vurursanız anında engeller.

Kimbilir beni ne zaman engellemiştir.

Geçen zafer havaalanını övüyordu . yıl içi hazine den aktarılan paranın istanbulda dandik bir daire parası olduğunu , çok mantıklı olduğunu vs yazıyordu.

Tabii net rakamı bilemiyoruz ama 2024 yılında hazineden çıkan para 200 milyon civarında olmalı.

• Hem gerizekalı hemde sosyal medyada konu açma özgüvenine sahip

2 senede teslim edilen konut sayısı ile ihtiyaç olana bak sonra konu açıp yalamaya devam et

2 senedir binlerce kişi çadırda kalıyor bu da konu açmış yalamaya çalışıyor utanması gereken yerde

22 senede deprem hazırlığını geç deprem vergilerini yediler kalkmış İmamoğlu diyor hala küfür edince forum donanım 200 IQ üstü adminleri ceza veriyor iyi de bu primatlar ile konuşarak iletişim kuramazsin ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt

"ilk evim arsa gibi sadece arsalarin verilecegi, herkesin kendi konutunu yapacagi proje..."

Şöyle oldu; deprem bölgesi için;

bu arsalar Hazine arazisiydi. o bölgede olan Bu arazilerin neredeyse tamamı, TOKİ nin yaptığı DEPREM konutlarına tahsis edildi. Öyle olunca da

o bölgede ilk arsam olayı güme gitti!

• nk061 kullanıcısına yanıt

Bunları 2 yıldır konteynırda kalanlara da söylesene bakalım. Verdiğiniz sözleri ve dünya ülkelerinin ne yaptıklarını sana hatırlatsınlar. Yoksa böyle klayve başından partizanlık yapmak kolay mı geliyor?

• Hiç yapay zekaya ihtiyaç duymadan DH özelinde kendi geliştirdiğim bir fitre var, şayet bir konuda hükümeti deli gibi savunan;

- il tiner

- dolar 3 lira olmazsa nüfustan kayıt sildiren porfavor

- orjinal dil çıkartan avatarlı özhank

varsa, konu içeriğinin gerçek olduğuna karar veriyorum. Daha doğrusu savundukları şeyin tam aksinin doğru olduğunu düşünüyorum. Bu üçlüye konu sahibinide ekliyorum. Tavsiye ederim bu filtre baya işe yarıyor.

Edit : Filtreye ekleme yapılacak önerilere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 6 Şubat 2025; 19:56:0 >
    Deprem konutlarının %45'i teslim edildi
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Sadece deprem bölgeleri değil, deprem olmayan bölgelerde de her hangi bir gelişme yok. Şuan kazma kürek vuran görmedim. Hatta bu arsaları tahsis etselerdi, alınacak peşinatla deprem bölgelerindeki konutlar içinde kaynak oluştururdu. Üstelik fiyatlarını da söylenenden fazla olacak gibi peşinatın peşinatını aldılar, hesaplanınca en düşük 400bin arsa. Oysa lasmanda 197 bin civarı olacaktı.

• İl teber İ kullanıcısına yanıt

devlet bu büyük işi neden firmalara para vererek yaptırıyor pardon ?

devlet kendisi birim kursun kendi mimari- mühendisi ile kendisi vergisiz demir-betonla yapsın

• Şu Chp iktidarda olsaydı yapamazdı diyen kişiler neye istinaden söylüyorlar bunu anlamıyorum. Sanki siyasiler kendileri çıkıp inşaata çalışıyor. Kimdeyse iktidar, o da zaten en az bu kadar yapardı.

Hatta sırf seçim kazanmak uğruna şu kadar bina 1 yılda teslim olacak sözü de verilmezdi.

Deprem sanki 2019 yılından sonra ülkenin gerçeği olmuş gibi davranıyor bazıları. O zamana kadar hiçbir şey yapmayan genel ve yerel yönetimler, Chpli Belediyelerden hesap soruyor.

Alın bakın bakalım hepimizin verdiği deprem vergileri nereye gitmiş yıllarca

Deprem konutlarının %45'i teslim edildiALATURKA TVyoutube
    Şimşek 2011 Yılında Açıklamıştı: Deprem Vergisi Nereye Gidiyor
    https://www.youtube.com/shorts/qZz7JnH_b2I?feature=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 7 Şubat 2025; 11:35:20 >

• İçinde allah korkusu olduğunu söyleyenden korkun

• EBRAR sitesi ... İnşaatı 2 yıl süren yeni konutların dağıtımı için geçtiğimiz günlerde kura çekildi. Akıllara durgunluk veren skandal da bu aşamada yaşandı. Kura sonucu; sitenin cinayetle yargılanan müteahhidi Tevfik Tepebaşı ile yakınlarına da daire verildi.İnsanlar zordayken, sen cinayetle suçlanan müteahhide, eniştesine, damadına ev veriyorsun ! Bu nasıl vicdandır ülke insanlıktan çıktı çok kötü durum ya !

• gorkem0707 kullanıcısına yanıt

enişte diyip geçmeyeceksin!

yakın zamanda, ülkenin birinde darbe oldu.

ülkenin başındaki adama; mit, jitem, egm vs bilgi vermemiş! Adam darbeyi ENİŞTEsinden öğrenmiş!

ENİŞTE önemli!

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

2 yıldır konteynırda kalmak tabii ki zor. Keşke böyle bir deprem hiç yaşanmasaydı ama artık oldu ve çözüme bakmak gerekiyor. Dolayısıyla bu kadar kısa sürede 200.000 konut dikip teslim etmek başarı sayılır. Bunu değersizleştirmek sizin gibi partizanlara yakışır. Ben yeri gelince eleştiriyorum, partizan iftirası atmanız boş laf.

"Keşke böyle bir deprem hiç yaşanmasaydı ama artık oldu ve çözüme bakmak gerekiyor."
    Cümleyi ters mi kurdun sandım da sanırım ters olan cümle değil işte tam da orta doğu veya siyasal islam zihniyetiyle, japon zihniyetinin ayrımının özeti gibi olmuş :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.