Hocam ne demek istediğinizi anladım ama siz benim ne yazdığımı anlamamışsınız. Tabii ki keşke o hayranlıkla baktığımız Japon binaları gibi binalarımız olsa... Ama yok. 50-60 yıllık hatalı yapılmış binaların günahını bu hükümete yükleyemeyiz. Bundan sonrası için ne yapabiliriz, dünyayı ve çok beğendiğiniz Japon standartlarını nasıl yakalayabiliriz ona bakmak lazım. Mesela Hatay'da normal 15-16 metrelere çakılan fore kazıkların Hatay'da 30 metre derinliğe ulaştığını biliyor musunuz ? Muhtemelen bilmiyorsunuz. Demek ki bir şeylerin farkında olan birileri var ve düzeltmeye çalışıyoruz. Sürekli eleştirmek, oturduğun yerden 2 saniyede yazabildiğin 200.000 konut ne ki yeaaaaaaaaaa .s.s.s cümlesini kurmak kolay. Bu kadar büyük bir inşaat alanını yönetmek ve ortaya bir ürün çıkartmış olmanın hiç mi değeri yok gözünüzde ? Sırf farklı icraatlerini ve ekonomi yönetimini beğenmiyorsunuz diye iyi yapılan şeyi de mi eleştirelim ? Yapmayın Allah aşkına. Komik oluyorsunuz. |
Deprem konutlarının %45'i teslim edildi (3. sayfa)

-
-
-
X'te takılmayı biraz azaltın.
İyi forumlar.
-
Yazdım sildim yazdın sildim...
kamu
1-maraş şehir hastanesi ağır hasarlı, prestij için yıkmadılar! Yeni hastane yaptılar!
2-akapeli belediyenin yaptığı konutlar (7yıl), ağır hasarlı!
3- şehir merkezinde benim bildiğim 2 okul ağır hasarlı!
4-karakolun biri pert! Ksü teknokentin arkasına taşındı!
5-türkoğlu devlet hastanesi yıkık!
bak bunlar "benim bildiklerim!" Hepsi max10yıllık
devlet yapıları!
Konutlar;
O konutlar için ihale yapılmadı, tüm firmalara teklif gitti. Hiç kimse kabul etmedi! Sonra hükümetten iş alan
firmalar, rica minnet bu işe girdi! Yoksa mamaları kesilecekti!
onlarda kendilerine iş yapan firmaları zorlayıp inşaata
başlattı! Babalarının hayrına yapmadıklarını da unutmayın!
senin bunlardan haberin yok tabi!
30metre kazık çakılmış! Hayatında 30metre yüksekliğinde bina gördünmü? Max 20metre yapılır, onuda bir kaç siteye yapabilirsin! 30metre çok kolay söyleniyor tabi...
2 yılda 200bin konut yapılmış! Ellerine sağlık!
ama 1 yılda 300bin konut sözü veren adama gıkı çıkmayıp, konuyu ekreme bağlayacak kadar da basit bir siyaset yapılamaz herhalde!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yaşananları bu şekilde küçümseyip, yaptığınızı bu şekilde büyütmekten daha partizanca bir şey olamaz. "Kimse yapamaz bu süper başarı" demekten "başarı sayılır" demeye geçtin mesela. Çünkü sen de o yazdığının ne kadar abartı olduğunu biliyorsun.
-
Abartı falan değil. 2 yılda belirli bir alanda 200.000 konut yapmayı başarmak ülkedeki inşaat sektörünün dünya genelinden üstün olduğunun bir göstergesi. Kelime oyununa gerek yok.
-
Partizanca bakınca böyle gözüküyor herhalde. Zaten "çatlayın-patlayın" falan derken tamamen siyasi yazdığın ortadaydı. Partizanlığı bırakmaya karar verirsen söyle dünyayı da, verilen sözleri ve yapılanları da konuşalım.
-
İşte sorun burada. Siz ortadaki başarıyı sırf sevmediğiniz bir partinin hükümeti başardığı için afedersiniz itin mabadına sokuyorsunuz. Bu partizanlık olmuyor. Ben çatlayın-patlayın yazınca partizanlık oluyor. İyiymiş valla, yolunuzu bulmuşsunuz hocam ne diyeyim.
-
Bak olaya hala "süper başarı, dünyada herkesten ileriyiz" gözüyle bakıyorsun ve bunu kabul etmeyen partizan oluyor ama "çatlayın-patlayın" yazan sen, verilen sözleri görmezden gelen sen partizan olmuyorsun. Bu daha iyi değil mi sence? Süper mantık.
-
Trabzonlu özkan mona lisa dil çıkarıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E tabii, kelime oyununa devam. Şaşırtmıyorsun kaptan
-
Şimdi de "kelime oyunu" diye takılıp mı savunmaya çalışıyorsun?
Böyle yapmak yerine verilen sözlerden falan bahsedecek halin yok tabi. Partizanlığın buna izin vermez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 7 Şubat 2025; 17:33:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnanan?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X