Şimdi Ara

Deprem Oldu ! Merkez Üssü Balıkesir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Boidae

Balıkesirdeyim fena salladı birkaç saniye sürdü ama çıkamadımda evden kediyi kutusuna koymaya çalışıyordum.
    Neyse ki geçti çok şükür ama fena hissedildi.

kutusuna koymaya çalıştığına göre direnmiş hayvan deprem olacağını anlamış valla biliyorlar hayvanlar anlam veremiyorum ben de.
    Bizim de kuş hırçınlaşmıştı bi kere ısırıp duruyodu yarım saat sonra deprem oldu kuş sakinleşti
  • Büyüklük kısmındaki MD ML MS nin ne olduğunu bilen var mı?

edit:İzmir'den hissedilmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuuryoku -- 12 Ağustos 2010; 5:48:54 >
  • Duvarlardan tıkır tıkır tuğla sesi geliyordu , her zaman ses geldiği için dikkate almadım ama hissetmedim de.

Yer İzmir Üçyol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 12 Ağustos 2010; 5:50:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

Balıkesirdeyim fena salladı birkaç saniye sürdü ama çıkamadımda evden kediyi kutusuna koymaya çalışıyordum.
    Neyse ki geçti çok şükür ama fena hissedildi.

kutusuna koymaya çalıştığına göre direnmiş hayvan deprem olacağını anlamış valla biliyorlar hayvanlar anlam veremiyorum ben de.
    Bizim de kuş hırçınlaşmıştı bi kere ısırıp duruyodu yarım saat sonra deprem oldu kuş sakinleşti

Yok deprem anında koymaya çalışıyordum kutusuna evden gidecektik koyabilseydim.
    Ama sahurdayken baya bi huysuzlandı evin içinde dolandırdı baya hissetti demekki.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuuryoku

Büyüklük kısmındaki MD ML MS nin ne olduğunu bilen var mı?

ML
  • DEPREMDE hemen camdan atlayın kurtulma oranı düşük olsada riske girin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuuryoku

Büyüklük kısmındaki MD ML MS nin ne olduğunu bilen var mı?

edit:İzmir'den hissedilmedi

hissedildi.
  • İnşallah öncü falan değildir içimde sıkıntı var.
  • İzmir'in kuzey bölgelerinden hissedilmesi gayet normal arkadaşlar. Edremit Körfezi'nde hissetmeyen yok gibi çünkü. Bitişik yerler.
  • Silkroad oynuyodum, sro'cular bilir warrior karakter kasıyodum. Char her vurduğunda oyun içinde yer sallanıyordu, dedim ne güzel efekt yapmış herifler o arada deprem oldu altıma mıçıyodum la.
  • manisada da hissedilmedı arkadaslar anlasıldı tamm
  • istanbul pendik'de hissedilmedi tamam.
    umarım artçıları gelip de o vahşi fay hattı birleşmeye çalışmaz
  • İstanbuldanda hissedildi.sıcaktan uyuyamıyordum, sürgülü dolap zaten kendime bakıyordum ki kapağı ses çıkarmaya başladı ardından sallanma ve burdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Garipkul

quote:

Orijinalden alıntı: godlikee

İzmir Dikili hissettim.

Bursada olan depremi izmirde hissetmek?!

Cidden deprem oldumu istanbulda birşey hissetmedik.

bizim evde olsaydın deprem anında böyle güler miydin acaba izmirde hissedilir mi diye

• İstanbul / Eyüp hissedilmedi. Ama alakası var mı bilmem buzdolabının altından su gelmeye başladı biraz önce farkettim.
    Çok saçma oldu ama neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Highér

Silkroad oynuyodum, sro'cular bilir warrior karakter kasıyodum. Char her vurduğunda oyun içinde yer sallanıyordu, dedim ne güzel efekt yapmış herifler o arada deprem oldu altıma mıçıyodum la.

• quote:

Silkroad oynuyodum, sro'cular bilir warrior karakter kasıyodum. Char her vurduğunda oyun içinde yer sallanıyordu, dedim ne güzel efekt yapmış herifler o arada deprem oldu altıma mıçıyodum la.

Al işte hangi server.
  • bandırmadan hissedildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

quote:

Al işte hangi server.

Ya bırakmıştım aslında uzun zamandır oynamıyodum, forumdan bi kaç arkadaş yeni server'da başlamış Petra mı ne girdim, açtım bi baltazar kasıyorum işte. Bot akar yani

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.