Şimdi Ara

Deprem Oldu ! Merkez Üssü Balıkesir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gemiş olsun arkadaşlar.... Yine mevsim geişler yine deprem...Aşırı hava sıcaklığı değişimleri neden oluyor sanırım...
  • yarı uyanık bir şekilde yatıyodum, ulen sallanmaya başladım haydeee noluyoruz dedim ama uyku bastırdı uykuya devam ettim

yer: bursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 12 Ağustos 2010; 10:31:35 >
  • İzmir Gaziemir gece sallantıyı hissettim ama Balıkesir deki depremimi hissettim yoksa Ege denizindekini mi onu bilmiyorum.Başta dolabın kapağı tıkır tırkır etti.

Zaten iki gündür ufak ufak yokluyor.Gözümü bir açıyorum sallanıyoruz ufaktan.
  • Eskişehir tık yok.
  • erdekteyim hiç bişi hissetmedim japonlar hergün 7-8 sallanıyo bu kadar panik yapmayın sinek ısırması gibi bişi
  • Bandırmadan hissedilmiş.
    Tamam.
  • Arkadaşlar geçen sene ramazana yakın yine balıkedirde olmuştu hatta ben balıkesir avşadaydım denizde ve kum resmen altımdan çekildi nedense her sene balıkesirde oluyor

• 99 depremini yaşayan insanlar bu tür depremlere fazla tepki vermezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku-s

Valla arkadaşlar Balıkesirin göbeendenim :D 15 saniye falan sallandı bizim balkon uyuyodum uykudan kaltım .Bayağı güçlü sallandı.Bir de balıkesirdeyim hissetmedim diyen var millet bursadan hissediyor :D

genelde uyanık olanlar anlamış zaten baya uzun uzun sallandır deprem bitti tuvalete gittim işedim dh girdim uyudm
  • Kocaeli/Gebze hissedilmedi tamam
  • istanbuldan hissetmedim.uyuyordum çünkü.
  • korkman bakem şiddeti düşük depermin orta derece deprem sınıdında yıkıcı ve öldürücü özellik taşımaz ... ancak kerpiç evde oturanlar biraz tırssın.... 6 ve üstü aynı zamanda süresi 20 sn üstünde olanlar baya bi tırsmaya başlasın şimdiden evlerinizi güçlendirmeyi unutmayın arkadaşlar...
  • bunlar uyarı Allahın azabı çok şiddetlidir ders alalım
  • Çeşme ılıcadayım Deniz suyu ilk defa gecede gündüzde aşırı sıcak.acaba bunun depremlerle bi alakası olabilirmi??
  • Marmara adasında arkadaşım hissetmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogancan_narter

99 depremini yaşayan insanlar bu tür depremlere fazla tepki vermezler

tam tersi, sonuçta öncü deprem olabilir, olmaması da ihtimaldir
  • İzmir Çandarlı'da hissedilidi.Geçmiş olsun diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.