Şimdi Ara

Deprem Oyunu 'Disaster Report 4' Baska Bir Tarihe Ertelendi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Deprem Oyunu 'Disaster Report 4' Baska Bir Tarihe Ertelendi.

Irem tarafından geliştirilen ve PS2de japonyada oldukça popüler olan Disaster Report serisi PS3 icin planlaniyodu. Yaşanan trajik Japonya depreminin ardından Irem Software kısa bir basın açıklaması yaptı ve Disaster Report 4?un iptal edildiğini duyurdu. İptal sebebini belirtmedi firma ancak bunu anlamak pek de güç değil. Oyunda Japonya?da gerçekleşen büyük depremlerin ardından yıkılan şehirde geçen maceralar konu alacaktı.Diğer yandan ise Irem tarafından geliştirilen Disaster Report 4 de(adı bile bu dönemde oyuncuları kendinden uzaklaştırabilir)belirsiz bir tarihe ertelendi. Bu oyun Yakuza 4'ün aksine çok daha gerçekçi bir felaket atmosferi sunuyor.

www.bolumsonucanavari.com
    Japonya Depremi Felaket Temalı Oyunları Erteletti
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Japonya_Depremi_Felaket_Temali_Oyunlari_Erteletti-14127.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 14 Mart 2011; 19:23:17 >

• Oncelikle Japonyada yasanan insanlik drami afette yasanan buyuk kayiplari umarim, biran once altlatirlar.

Konuya donersek boyle bir oyunun varligindan haberim yoktu. Gercekten cok iyi gozukuyor oyun ici vidyo epey hosuma gitt.

• Umarim yeni bir tarih verilir zira ben epey beyendim bu oyunu.

• Sanıyormusunuz güzel olacak...Tahminim saçma sapan bir japon oyunu olacak...hani japonların çok beğenip bizim nedenini anlayamadığımız...
  • Bu oyunun çıkması yaraya tuz dökmekten beter olur o yüzden doğru bir karar vermişler.
  • 9 yıl sonra oyun çıktı. Başka bir stüdyo tamamlamış olmalı irem software adı geçmiyor. Zamanında ilk oyunu ps2'de oynayıp bitirmiştim. Böyle farklı tür oyunları hep sevmişimdir. 4. oyunu şu an oynuyorum fakat grafik dışında hiçbir gelişim yok ki grafikler bile aslında çok geri bir nevi upscale gibi. Oyunla ilgili herşey 2 nesil öncenin teknolojisi seviyesinde. Oynanabilirlik, içerik hiçbir gelişim yok. Bire bir ilk oyunun yeni senaryolu hali gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.