Şimdi Ara

Deprem vergisi olarak bilinen 'Özel İletişim Vergisi' yüzde 10'a yükseltildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
18.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
336 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ay hatta kesiliyor nedir bu? 4 kişiyiz her ay düzenli kesiyor böyle saçmalık olur mu! 4-5 ayda bir hat kapanmasın diye 40tl yüklüyoruz oda işimizi görsün diye lazım olursa hesabı oda devlete gidiyor

• yetmez ama evet
  • muradisdan kullanıcısına yanıt
    emekli verilen zamma mı yoruyon bu gelen zamları :) güldürme beni babama 150tl zam geldi emekli aylığı asgari ücret dahi değil altı 600tl fark var arada. Hiç bir şeye zam yapmasınlar o zaman ne emekliye ne ürünlere ne vergiler sabit gidelim.

• Yine çıkacak Allah, kitap diyecek millet sevecek
  • Twitter'a baktığımda gündem bile olmamış. İnsanlar çok iplememiş.. Çok da fifi demiş..

• allah hesabı %10 artırımlı sorsun..

• berk768 kullanıcısına yanıt
    Oo kraldan çok kralcılar damlamış hemen
  • tabu68 kullanıcısına yanıt
    kullanılıyor, makam otoları değişecek.. WV araçların değiştirilme kararı alınmıştı, WV haddini bildireceğiz, birde kıskanç almanlar görsün makam otoları nasıl başka marka oluyor.. yehhhhhhh

• Haram olsun benden yana
  • Yaşamak İstemiyorum , sizde zorlamayın artık
  • İşte bilgi sahibi olmadan cevap yazarsanız bilmezsiniz. 

Türkiye yıllık gelirinin sadece %24'ünü vergi ile sağlıyor.Bu sonuca bakarak Avrupa'da en az vergi alan ülkelerden birisi olduğunu görme imkanınız olurdu. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 30 Ocak 2021; 12:33:19 >
  • iki adet yeni saray yapilacak. Para lazım
  • Ben özel mi hissetmeliyim, özel hizmet mi alıyorum, bana özel ürün mü var, artışla bunlar da artacak mı, iletişim özel bir şey mi, bunlar özelleşmedi mi, özel olan ben isem niye herkes de özel, ben özelsem herkes genel. Bu vergilerde hepimiz özeliz, vergilerin genelinde ise hep aynı kişiler özel. Özelin de genel gibi vergi verdiği özel günlere hasretle ve ümitle hepinize özel ve güzel bir gün dilerim.
    ulan abdül şu an inandım buna ne yalan söyleyeyim sen söyleyince her şey doğru geldi.
  • Hala hükümeti destekleyenler var ya inanılır gibi değil tam patolojik vaka

Zenginler vergi ödemediği için öyle bir sonuç çıkıyor. Yoksuluk sınırı altında gelire sahip kişiler gelirinin %50-60 arasını devlete vergi olarak ödüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkanlık sistemde kararlar çok hızlı alınıyor, eski Türkiye'deki gibi hantal devlet yok. Vergi şu kadar olsun diyip altına da bi imza ve şakkadanak geçerli oluyor.  

• quote:

Orijinalden alıntı: berk768

İşte bilgi sahibi olmadan cevap yazarsanız bilmezsiniz. 

Türkiye yıllık gelirinin sadece %24'ünü vergi ile sağlıyor.Bu sonuca bakarak Avrupa'da en az vergi alan ülkelerden birisi olduğunu görme imkanınız olurdu. 

Geri kalan %76 gelir kaynağımızı da açıklayıp bizi aydınlatırsınız umarım.
  • Ulan verdiğim vergisinde değilim. Vergilerimiz ülkeye ülke insanına harcansa helal hoş olsun ama gidip onun bunun lüksüne elin suriyeli'sine, bilmem nerde adını bile telafuz etmekte zorlandığım ülkelere peşkeş çekiliyor ya çok kanıma dokunuyor ve hiç birini helal etmiyorum.

• snoppy kullanıcısına yanıt

Tam olarak böyle eskiden bize koyarken mecliste itiraz edenler oluyordu vatandaşa bu kadar koymayalım yazıktır tartışma oluyordu bir sürü kişinin önünden geçiyordu şimdi bir sabah kalktığınızda altınızda donunuzu görmeyebilirsiniz

Yanlış anlaşılmasın vergi koyuyorlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.