Her şey detaylı bir şekilde z kuşağına anlatılıyor akpliler hiç merak etmesin. |
Deprem vergisi olarak bilinen 'Özel İletişim Vergisi' yüzde 10'a yükseltildi (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kimi ülkeler interneti vatandaşın temel hakkı olarak görüp belli hızları ücretsiz verir
Bize de özel tüketim diye vergisi yüklenir :(
-
Bu iktidar 20 yıla yakındır iktidar ve her döneminde vergi artışları vardı. Ancak son 5 yıl adeta coşuyorlar. Benim anladığım bu iktidar oldukça öiv, ötv, mtv, kdv artık ne varsa zam geleceği. Pırlantadan vergiyi sıfırlamaları zenginlere hizmeti öngörüyor zaten. Kocaman müstehak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler içinizde hissediyor musunuz? -
Bu sermaye düşmanlığı nereden geliyor ??
Hangi insanları takip ediyorsunuz cidden inanılmaz bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 30 Ocak 2021; 14:0:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2EF209ABE
Bu mesaj silindi.Bunu yazmaya gelmiştim +1. Zerre hakkımı helal etmiyorum, yiyemesinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 30 Ocak 2021; 14:6:27 > -
Merak ettiğim bir soru var, diyelim ki seçim oldu. Devlet kademesi el değiştirdi. Daha önce hayatımızda olmayıp da sonradan türeyen bu ödemeler duracak mı, yoksa şu vergisini kaldırdık, bu ücrete son verdik mi diyecekler.
Bu paralar elbet bir yere akıyor ama nereye? Diyelim ki mevcut düzende vergi akışı değiştirdin, bazı kalemleri vatandaşın sırtından indirdin. Bu sefer de sonlandırdığın kalemlerin gittiği yerlere yeni kaynaklar bulman gerekli ki çark dönsün. Nasıl olacak bu iş?
-
ülkeye giren her para, devletin cebine giren para değildir önce bunu bi anla
devletler vergiler üzerinden yönetilir dünyanın her ülkesinde bu böyledir sadece bizim ülkemizde vergiler gereksiz fazla -
Buna anca hülooggg denir.
-
Daha dün vatandaşı ezdirmem diyorlardi 🧐 -
Covid Vergisi nerde peki ?
-
İsraf harcamaları, x kişiler üzerinden kurdukları göstermelik şirketler ile ihalelerde kazanıp, piyasa değeri 2 olanı 4 e satmayı bıraktıkları zaman, ihtiyaç olmamasına rağmen hatta çalışmadan atmye maaş alanlar ile kadroları doldurarak akrabaya eşe dosta maaş bağlamayı bıraktıkları zaman, göstermelik sarayları villaları, garantili hasta hastanelerini, garantili ücretli otoyolları, garantili tünelleri gibi yerlere taahhüt ödemeleri bıraktıkları zaman, ülkemiz yol geçen hanı olmayıp onları beslemekten kurulduğumuz zaman, biz ülkenin gerçek sahipleri olan vatandaşlarına da belki vergisiz bir hayat hatta iyiye giden güzel bir hayat kalır. Ama ben pek ümitli değilim. Akıl aynı akıl çoğunda. -
Ayinesi İştir Kişinin lafa bakılmaz -
Bende internet sağlayıcısından indirim aldım diye seviniyordum.Hakkımı helal etmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence çok yerinde bir karar, parası olmayanlar kullanmasın kardeşim internet , telefon. Bundan 25 yıl önce herkesin evinde televizyon mu vardı? Şimdi herkesin evinde son model LCD'ler, uydular, son model cep telefonları, internet. Almanya'da bile bu kadar lüks yok iken Türkiye'de bu kadar lüksün peşinde olmasını anlamıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gs_tutkunu
İsraf harcamaları, x kişiler üzerinden kurdukları göstermelik şirketler ile ihalelerde kazanıp, piyasa değeri 2 olanı 4 e satmayı bıraktıkları zaman, ihtiyaç olmamasına rağmen hatta çalışmadan atmye maaş alanlar ile kadroları doldurarak akrabaya eşe dosta maaş bağlamayı bıraktıkları zaman, göstermelik sarayları villaları, garantili hasta hastanelerini, garantili ücretli otoyolları, garantili tünelleri gibi yerlere taahhüt ödemeleri bıraktıkları zaman, ülkemiz yol geçen hanı olmayıp onları beslemekten kurulduğumuz zaman, biz ülkenin gerçek sahipleri olan vatandaşlarına da belki vergisiz bir hayat hatta iyiye giden güzel bir hayat kalır. Ama ben pek ümitli değilim. Akıl aynı akıl çoğunda.Bunları değiştirebilecek bir güç Türkiye'de? Şahsen ben ben olduğuna inanmıyorum. Bu duruma gelmek nasıl 20 yıl sürdüyse, tersi durum için de bence en az 20 yıl gerek.
-
-
Bunlar iyi günlerimiz. Turpun büyüğü daha heybede.
20 Yıl tatlı tatlı yiyenlere, yanlarken, ses çıkarmazken iyiydi.
Geldi tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarma zamanları.
Yönetim değişse bile kurtuluş yok.
20 Yıllık yanlış yönetimin sonuçları 3-5 yılda düzelecek diye beklemeyin.
Kaldı ki bu yanlışlar, israf, talan halen devam ediyor ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 30 Ocak 2021; 14:36:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X