Şimdi Ara

Depremde çekmeyecekse ne gereği var cümlesinin doğrusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bak bu çok dogru ama burdakiler sanki turkcell öbür tarafta bile çekiyomuş gibi savunuyorya bayılıyorum gülmekten her canlı ölümü tadacak arkadas ayet var ister turkcell li ol ister vodafone ol depremde bi bahane ölüme👋

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_198666

bak bu çok dogru ama burdakiler sanki turkcell öbür tarafta bile çekiyomuş gibi savunuyorya bayılıyorum gülmekten her canlı ölümü tadacak arkadas ayet var ister turkcell li ol ister vodafone ol depremde bi bahane ölüme👋
    Turkcell bırak öbür tarafta çekmeyi, cadde üzerinde yaşayan benim evimin odasında bile çekmiyor :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydurma gördüm de bu kadarı pes doğrusu, adam resmen bilmediği bir konu hakkında doğruymuşçasına yorum yapmış. 112 Acil aramaları GSM 900 MHz bandında çalışır AFAD ve diğer acil hizmetlere tahsis edilmiş özel bir kanaldır telsiz ile en ufak bir alakası olmamakla birlikte yine baz istasyonları üzerinden iletişim sağlarsınız.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddiye alma adam baya desteksiz sallamış. Bu arada AFAD ve 112 gibi acil durum servisleri Motorola firması tarafından geliştirilen ve ülkemizde kullanım hakkı kiralanarak Aselsan cihazlarına entegre edilmiş APCO25 (P25) dijital telsiz siztemini kullanıyor, bu sistem UHF 380-400 MHz bandında tek tip anahtarlama kullanarak kriptolama sağlayan cihazlardır, aktarcı role istasyonları ise telsiz birimlerinden gelen sinyalin şifresini çözmeden tekrar ederek çalışır. Bazı bölgelerde DMR sistemi kullanıldığı gibi HF ve VHF bandı üzerinden analog sistemlerde hâlâ kullanımdadır.
  • Merak ettim nereden gaza gelmiş de bu kadar sallamış. Normal telsizle ya da SDR radio ile polis telsizleri dinleniyordu önceden. Şimdi artık dijitale alınmıştır sanırım.
  • Depremde yakinlarinizi degl 112yi arayin 😂😁😁😁😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Aynen. Konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Sayısal sisteme 112 geçiş yaptı ancak çoğu yerde polis hâlâ analog sistem kullanıyor. Bu arada SDR ların frekans spektrumu geniş ancak kanal aralığı 25 Khz üstü olduğu için havada ki sinyalleri tam tutturamıyor, ayrıca alıcı hassasiyetleri de pek iyi değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.