< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Sen olayı anlayamamışsın.
Hiçbiryerin çökmemesine rağmen bir operatör günlerce hizmet veremeyip müşteri mağdur oluyorsa, kalitesiz/dandik hizmet almak istemeyip farklı bir operatöre geçmesi gayet normal. Bunun aslında doğrusu şu yanlışı bu gibi basit savunmalara gerek yok. Ben fazla sitem etmem TT'ye, ucuz olduğu için ne şartlarda hizmet aldığımı biliyorum. Yine kullanmaya devam edeceğim, inanıyorum ki birgün biryerlerde iletişim ihtiyacımı o giderecek ![]() Ha yıkıcı bir depremde evet dediğin gibi yapılmalı, orada haklısın. Zaten alayı pert olur.. Ama öyle bir durum yaşanmadan servis dışı kaldı, insanların tepkisi buna. |
Ya büyük bir deprem olsa zaten baz istasyonlarının olduğu binalarda çökecek. A veya B operatörü farketmez.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 12 Ekim 2019; 14:35:11 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 12 Ekim 2019; 15:13:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 12 Ekim 2019; 15:19:12 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 12 Ekim 2019; 15:25:54 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 12 Ekim 2019; 18:38:38 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 12 Ekim 2019; 22:5:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |