Şimdi Ara

Depremde kesinti yaşayan operatörlere ceza yağdı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Waayyyy ne büyük gelirler, varmış. O para ile ülke kurulur. Türk Telekomu neden birileri özelleştirmiş üzerinden kim bilir kimler ne yüzeler almıştır. Hadi beyin fırtınası kafaları çalıştırın. Güven mi onu gömdük mezarlığa !!! Artık her şeyden şüphelenme zamanı. Şüphe ise mantığı getirir yada mantığı getiremiyorsan seni götürür. // Birde bazı arkadaşlar whatsapp kullansın demişti. Şu ammpülleri gören varsa iletsin olmadı forumda arşivi açıp bu haberi gözüne sokacağım onların. :)

• Turktelekoma ödediğim faturanın %50 sini vergi olarak ödüyorum bu adamlar milyonda yüz binde 15 ceza ödüyor. Ben kırmızı ışıkta geçtiğimde gelirimiz %5 ini ceza olarak ödüyorum.

• Hani vodafone da hiç kesilme olmamıştı.
    Vay efendim şöyle sıkıntısız hizmet verdi ...

O zaman birileri pek bir parlatmaya çalışmışlardı vodafone'yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müslüm_32 -- 22 Şubat 2020; 8:17:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone'na haksız yere ceza vermişler... VoWIFI kullansalardı sıkıntısız kullanırlardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 22 Şubat 2020; 0:0:8 >
  • zaq999 kullanıcısına yanıt
    Santrallerin kilitlendiği bir dönemde bu droncell olayı hiçbir işe yaramaz. Uçursan bile bağlanacağı santral yoğunluktan bu dronu kabul etmez bile. Bunlar sadece baz istasyonu altyapısı tamamen çöken yerler için olası bir şey ama saçma bir proje ve reklam bence. Böyle bir teknolojin varsa reklamını yapmadan afette hizmete sokar, sonra reklam yaparsın...

Paraları tabii ki cebe indirecekler. :D
  • peki bu firmaları daha önce denetleyen bir yer yok mu ,hep olduktan sonra mı tedbire bakılacak ?
  • labtek38 kullanıcısına yanıt
    Beşli falım parası

• 27 saat ne yahu, hiçmi ekibiniz yok sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: labtek38

Bu firmalar için milyonlarca dediğiniz cezalar çerez parası. Yüzbinde 15 nedir ya okurken gülme geldi. Bakın ben yaklaşık olarak aylık 5000₺ maaş alıyorum. Yüzbinde 15 i 0.75₺ yani 75 kuruş. Kendi gelirinize göre hesaplayın. Cezanın ne kadar komik olduğunu görün.
    Edit: düzeltiyorum ben 75 kuruşa çerez bile alamam. O yüzden çerez değil sakız parası diyelim.
    Yanlis ornek

Ceza satis tutari uzerinden kesilmis net tutar uzerinden degil.

Senin aldigin maas net 5000. Adamlarin net satisi 7 milyar degil. Tas catlasa %10-15 kar marji olsa hesabi sen yap. 4 milyon dolar Ceza her turku koyar o sirketlere.

• Müslüm_32 kullanıcısına yanıt
    Turkcel müdür isyan etmiş niye bize ceza kesmisler
    Bize ceza kesenleri vicdanı ile bas basa bırakıyorum dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cezaları az görenler var heralde kendi şirketlerinde de böyle büyük miktarlarda ceza ödüyorlar çerez parası geliyor kendilerine

• Ceza keseceğine sure versin.

İnternet üzerinden numaralari arama özelligi olan uygulamalar geliştirsinlee

Vowifi desteği tum cihazlara gelsin.

En az kesinti olan turkcell de hem vowifi hem de turkcell bip te internet üzerinden çağrı yapma özelliği var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • labtek38 kullanıcısına yanıt
    Ne yapacak. Milyar tl ceza mi kesecek. Ozaman hiç turkiyede faaliyet falan yapmasın.
    Mılyon tl ceza kesmiş. Daha birşey yapamaz.

• türk telekomun benden çaldığı para ne güzelde burnundan fitil fitil gelmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

Turkcel müdür isyan etmiş niye bize ceza kesmisler
    Bize ceza kesenleri vicdanı ile bas basa bırakıyorum dedi
    Turkcell'de de kesinti olmuştu ama

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.