bitlocker sorunu yardım edebilir misiniz?
Merhaba herkese. Bir arkadaşım, windows 8.1 işletim sistemini kullanırken dosyalarını bitlockerla şifreledikten sonra bir şekilde işletim sistemini windows 7 geçirmiş (Dosyalar bitlockerla şifreli haldeyken). Daha sonra da windows 8'e geçirmiş. Bitlockerla şifrelenmiş ve yeşil renkte gözüken bazı dosyalar hala bitlocker şifresiyle şifreli halde. Bitlocker aktif edilmediği halde yeşil renkteler ve açılmıyorlar. Bu durumda ne yapabiliriz? Ben bugün onun yanına bilgisayarına windows 8.1 yüklemeye gideceğim. En azından tekrardan, en baştaki bitlockerla şifrelediği işletim sistemine geri getirelim ve belki öyle birşeyler yapabiliriz diye. Lütfen yardım edebilir misiniz. Biz onun şuanda windows 8 olan bilgisayarında, daha önce başka bir bitlocker tarafından şifrelenmiş dosyaları açabilmek için, tekrardan bitlocker aktif ettik. Şöyle bir şey yapmayı düşünmüştük. Biz bitlockerı tekrardan aktif edersek, umulur ki daha önceden bitlockerla şifrelenmiş o dosyalara sağ tıklayıp şifreyi kapatmayı düşünüyorduk. Olmadı. Yani herhangi bir dosyayı seçip sağ tıkladığımızda "bitlockerla şifrele" diye bir seçenek dahi göremedik. Sadece C sürücüsünü şifreleme seçeneği sundu bize bizim aktifleştirdiğimiz yeni bitlocker. Bana yardım edebilir misiniz? Durumumu tam anlatamamış olabilirim. Soru sormaktan çekinmeyiniz durumumu daha iyi anlatabilmek için...
yanlış yere açmışım silinsin
yanlış yere açmışım silinsin
Merhaba arkadaşlar,
Müslüman birisi olduğum için ve hakka girildiğini düşündüğüm için TOD dışında herhangi bir yerden maç izlememeye tövbe ettim. Ayrıca bu sezon iyi futbolcuların da olması hasebiyle, artık içerik sahibi firmanın istediği gibi, onlara ücret ödeyerek bu sezon lig maçlarını izlemek istiyorum. GS'nin avrupa maçlarını da, çıkarım dışarı cafede izlerim.
Sorum şu ki arkadaşlar, TOD şuanda, tüm sezon süper lig maçlarını aylık 120 liraya veriyor. Bu fiyata kampanyalı fiyat diyor. Bu fiyat iyi fiyat mı? Cidden kampanyalı bir fiyat mı?
TOD, tam sezon başlarken veya sezon başladıktan birkaç hafta sonra kampanya yapıp fiyatları daha da indirdiği oluyor mu? Yoksa TOD, fiyatları indirmeyi bırak, fiyatları daha da yukarı mı çekiyor.
Yani şimdi mi alayım paketi yoksa biraz daha fiyatların inmesini mi bekleyeyim?
Yani firmanın sergilediği fiyatlamaları, daha önceki sezonlardan deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Sadece router ile fttb internet?
|
[çözüldü] jack çıkarıldı hatası?
|
BATTLEFIELD 2 CİLER !
|
Sistem Toplama Yardım
|
fx 8150
|
4x4 vs 4+4+4+4
|
yardım edin lütfen...
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 359
İkinci El Bölümü Mesajları: 89
Konularının görüntülenme sayısı: 16.485 (Bu ay: 221)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El